DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> multe probleme

loakvo
post 25 May 2008, 14:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

anul trecut in decembrie am vazut o groapa in asfalt prea tarziu, am intrat in ea, m-a aruncat in stanga intr-o bordura ce delimita un refugiu/spatiu verde din impact n-am mai putut pune frana si cum eu deja incercam sa evit, deci eram cu rotile bracate maxim spre dreapta, m-a aruncat si in bordura de vreo 20 de cm din dreapta. avarii destule. spoiler fata spart, ambele roti pe fata deplasate, cauciucuri, jante. reparata pe casco, au uitat aia sa-mi puna pe constatare si capacele, eu n-am fost atent si m-am trezit dupa ce am tinut masina 1 luna in service ca erau unele piese doar pe comanda, ca nu am capace pe fata. m-am enervat asa de tare incat nici nu am mai spus nimic. daunele au fost de 5700 de lei. nu sunt multumit de lucrarea facuta de service, si de timpul de executie. acuma am apa in proiectorul din dreapta si bineinteles ca nu mai functioneaza, capace pe fata nu am, + ca mai intrase unu din spate in mine cu cateva zile inainte de asta si aveam podeaua la portbagaj stramba (au indreptat-o dar nu au vopsit). eu eram bucuros ca mi-am luat masina inapoi n-am mai verificat reparatiile ca aveam incredere in ei. am platit reintregirea la asigurare.
noua poveste e ca zilele trecute cand incercam sa fac o parcare paralele am observat in oglinda din dreapta niste anomalii. ambele portiere din dreapta si aripa spate au o dunga infundata lata de vreo 2-3 cm si sunt zgariate. ieri am dat masina surorii mele, mi-a adus-o inapoi cu bara din spate zgariata si putin desprinsa si aripa spate stanga zgariata. ea sustine ca nu stie nimic ca avea muzica data tare si ca nu-si aminteste sa o fi lovit ea.oricum nu mai vede masina de la mine dar nu m-am certat cu ea. acuma m-a apucat disperarea. am fost la service si mi-au spus ca pe dreapta e probabil sa fie de la un ghidon de bicicleta sau moped pentru ca dunga aceea e exact sub oglinda,deci prea sus sa fie de la alta masina.mi-e sila sa ma duc la casco sa tin iar masina in service vreo luna pana se gandesc aia sa o repare. am de gand sa fac scandal sa-mi termine si lucrarea de data trecuta. vreau sa stiu daca pot sa fac o reclamatie ceva. adica sa ma plang la societatea de asigurari ca aia nu au facut reparatiile bine. si sa stiu daca or sa mi-o mai repare si de data asta. sunt cam confuz acuma.

25 May 2008, 15:03:
casco e facut la asiban, platit la zi, imi vine sa strang pe cineva de gat

This post has been edited by loakvo: 25 May 2008, 14:03

--------------------
dacia & renault 1307 & Clio Symbol Fidji 1999 & 2007 - VS 02 GLL & VS 06110
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_ar
post 25 May 2008, 17:50
Post #2

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Nu esti "cam", esti confuz rau !

... dar nu m-am certat cu ea

Asta-i bine !

Cu scandalul las-o moale !
Societatea de asigurari nu se va amesteca in problemele tale cu service-ul, cu atat mai mult cu cat ai receptionat masina, ai semnat, ai fost de acord cu toate cele ... n-are rost sa mai continui.
Oricum, ai gasit un loc nepotrivit pentru cerut sfaturi despre cum sa-i "faci" pe cei de la sigurari. Problema ta se poate rezolva corect, calm si civilizat.
Partea buna este ca, de vreme ce ai platit reintregirea sumei asigurate, vei putea deschide un nou dosar cu decontare integrala a contravalorii reparatiilor.
Succes !

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
radian
post 25 May 2008, 22:20
Post #3

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

In decembrie ai avut beleaua cu masina, o luna a durat reparatie, deci ai luat-o din service in ianuarie, cel mult in februarie. Acum, in mai, e cam tarziu sa mai reclami ceva ce n-ai observat atunci cand ti-ai scos masina din service. Mai ales ca intre timp a mai fost lovita.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 22:41
Forum Renault