CASCO Omniasig, Nu-mi miroase bine
![]() ![]() ![]() |
CASCO Omniasig, Nu-mi miroase bine
DeusX |
![]()
|
||
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Esti asigurat la intreaga valoare, stai linistit... Sa zicem ca ai o cota de prima de 3,15%, iar plata asigurarii o faci trimestrial. E, intrun an ( in primul), faci calculul care e diferenta dintre val. ratei "normale" si cea care include si asigurarea, aceasta o inmultesti cu cota de prima si iti da valoarea asigurata, adica valoarea masinii...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Oricum, nu iti face iluzii ca in caz de dauna totala ai vreun cuvant de spus. BRD-ul iti va deschide un cont blocat in care se vor vira banii de catre Omniasig si tu vei primi atat cat considera banca (a se citi Dumnezeul nostru) de cuviinta.
Esti asigurat pe toata valoarea, stai linistit in privinta asta. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
QUOTE(prody @ 4 Jun 2008, 21:57) Oricum, nu iti face iluzii ca in caz de dauna totala ai vreun cuvant de spus. BRD-ul iti va deschide un cont blocat in care se vor vira banii de catre Omniasig si tu vei primi atat cat considera banca (a se citi Dumnezeul nostru) de cuviinta. Esti asigurat pe toata valoarea, stai linistit in privinta asta. Sper sa nu te superi pe mine ca-ti spun, dar tocmai fiindca de multe ori lumea se culca pe o ureche "linistita", banca isi permite sa faca tot felul de artificii care sa-i permita sa returneze doar cati bani are ea chef. Poa' sa fie banca luminii, contractul e contract, in prezenta unui avocat nu mai vireaza ei cat cred ei de cuviinta. Cand e vorba de bani si banci, nu trebuie ignorate anumite aspecte. De aceea trebuie insistat ca anumite sume de bani sa fie inscrise in acte. Mi-am adus aminte ca am o hartie in care este descris imprumutul si in care se specifica procentul din suma asigurata, reprezentand prima de asigurare. Am sa-l mai verific azi dupa lucru, sa vad daca poate fi considerat anexa a politei de asigurare. Parerea mea e ca orice act, in afara politei si a anexelor ei, nu poate fi luat in considerare in cazul unui litigiu, deci pot sa-mi iau adio de la bani in cazul in care sumele nu se potrivesc iar banca nu ar avea chef sa ma despagubeasca. Totusi, sper sa nu am nevoie de polita aia niciodata. ![]() |
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ideea este asa: banca te-a imprumutat de o suma de bani pentru a-ti cumpara masina, tu ai garantat cu masina cumparata, prin urmare polita Casco este cesionata in favoarea lor, pentru daune partiale, nu e o problema, isi dau mereu acordul ca tu sa beneficiezi de despagubire, la dauna totala se complica putin lucrurile.
Avantajul acestui imprumut pentru banca este faptul ca tu platesti zece ani, sa zicem, probabil dublul sumei imprumutate sau ceva de genul asta. Atunci cand ai o dauna totala practic tu, prin intermediul unei societati de asigurare, faci o rambursare integrala a imprumutului. Studiaza atent contractul pentru a nu a avea penalitati in caz de rambursare anticipata, asa cum se intampla la un credit pentru nevoi personale obisnuit, lor nu e convine deloc acest lucru, practic din asta prospera, din dobanzile care le platim noi la imprumuturile lor. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:00 |