Merita sa-ti pui "aripioara de rechin"
![]() ![]() ![]() |
Merita sa-ti pui "aripioara de rechin"
Christiansen |
![]() ![]()
|
||
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cu nimic
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 20 May 2008, 16:57 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sunt de prost gust ... mai lipseste sa aiba si o luminita in varf.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 20 May 2008, 16:34 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Christiansen @ 20 May 2008, 15:23) Cat ajuta din punct de vedere aerodinamic vehiculul? Glumesti nu ? Pe masini "serioase" respectiva piesa de echipament este o antena (GPS/radio, etc...) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La acel Mitsubishi cred ca ai vazut "generatoare de vortex" care, din cate am inteles asigura o curgere mai buna a aerului. Nu-i asa ca aratau ca niste litere "V" mai mici? Pt asta mai vezi topicul cu conceptul Logan eco2.
Iar aripioara de rechin aftermarket pe masini e ceva de prost gust dupa parerea mea. Si nu zic mai multe sa nu se supere unii "reisări" de pe aici. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mutati topicul la cafenea............ dar cred ca nici acolo nu o sa mai aiba succes ca deja este sub medie.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Christiansen @ 20 May 2008, 17:23) In primul rand as vrea sa stiu care este utilitatea ei ... dupa care, daca merita sa-mi pun asa ceva pe masina. Cat ajuta din punct de vedere aerodinamic vehiculul? Am vazut un model de Mitsubishi "dotat" cu 8 astfel de aripioare ... Astfel a fost "camuflată" din punct de vedere estetic o antenă GPS, desigur la mașinile elegante. La troace, n-are niciun rost. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Aceea aripioara te face sa fii penbil,in rest nici un efect, asta este parerea majoritatii, raspunsurile le-ai primit, se poate inchide.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa fii mai sexy cand treci pe strada; o sa fii aclamat; o sa fie un murmur asa mama nene ce aripioara are asta, ce bazat este. Daca nu pui si rechinul, aripioara nu are nici o valoare sau merg puse in combinatie cu niste zaruri, zorzoane sau luminite, leduri, covorase colorate.
This post has been edited by ionutctn: 20 May 2008, 19:57 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai bai ca nici prin sate nu se mai poarta...
@lau are dreptate |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu prea are farmec topicul. Mai bine sa fie sters
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Mi-a zis cineva ca imi da si mie una , "o gasesti mai repede in parcarile aglomerate, gen supermarket"...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da aripioara de rechin nu merge singura, trebuie si niste oua kinder pe antena, ceva abtibilde pe spate, eventual si pe lateral, chestii dealea cromate pe grila si musai o emblema cu bmw sau mercedes si un I
This post has been edited by CuTzU: 20 May 2008, 22:59 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
...si binenteles cd-ul antiradar atarnat la oglinda!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
in primu rand antena trebuie sa fie cu led , daca are led cu 2-3culori e si mai bine , daca e si cromata e perfect si daca e si daia cu elice(accelerezi , vant puternic coafura rezista , lumina e si mai puternica) atunci esti regele soselelor...
PS. ati uitat de de semnul pe luneta NIKE sau macar un TE PUPA TATI... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
[attachmentid=1627450524]
de exemplu asta pare ca o are pe dos ??? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Fara leduri la esapament e ca nunta fara lautari!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Christiansen |
![]() ![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 20 May 2008, 17:25) Multumesc ![]() QUOTE(AR-18-MOS @ 20 May 2008, 17:33) Super tare! QUOTE(costi @ 20 May 2008, 17:37) Am citit si asta, dar am crezut ca are si o functie legata de aerodinamica ... QUOTE(Bulldog @ 20 May 2008, 17:43) La acel Mitsubishi cred ca ai vazut "generatoare de vortex" care, din cate am inteles asigura o curgere mai buna a aerului. Nu-i asa ca aratau ca niste litere "V" mai mici? Pt asta mai vezi topicul cu conceptul Logan eco2. Iar aripioara de rechin aftermarket pe masini e ceva de prost gust dupa parerea mea. Si nu zic mai multe sa nu se supere unii "reisări" de pe aici. Am citit si asta, chiar la forumul pe care l-ai mentionat tu, insa nu am vazut ca ar avea forma de V. Multumesc pentru raspuns ... QUOTE(ionutctn @ 20 May 2008, 20:56) O sa fii mai sexy cand treci pe strada; o sa fii aclamat; o sa fie un murmur asa mama nene ce aripioara are asta, ce bazat este. Daca nu pui si rechinul, aripioara nu are nici o valoare sau merg puse in combinatie cu niste zaruri, zorzoane sau luminite, leduri, covorase colorate. Nu pun "panarame" in masina. Ma intereseaza doar ce este util ![]() ![]() QUOTE(Shush @ 20 May 2008, 23:32) Am citit tot ce s-a scris pe DaciaClub vis a vis de "aripioara e rechin" ... aveam nevoie de raspunsul la intrebarea: "Este utila?" ![]() 21 May 2008, 10:33: Va multumesc pentru raspunsuri. Inainte de a lansa acest topic am citit ABSOLUT tot ce avea legatura cu "aripioara de rechin", dar majoritatea raspunsurilor erau ironii ieftine si nu am gasit unul care sa zica: "Nu are importanta dpdv aerodinamic". Atat vroiam ![]() Oricum, cu aceasta ocazie am dat peste niste poze cu dacii tunate ![]() ![]() M-am lamurit ... Aropos ... am cautat si pe Google daca merita sa ai "Shark fin" ![]() ![]() This post has been edited by Christiansen: 21 May 2008, 09:33 |
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Normal ca am ris , prima data am zis ca glumesti , da vad ca tu nu .
Ce implicatie aerodinamica vrei sa aiba o bucata de plastic de 3 cm/2cm , asa cu indulgenta ? Pune una de 30 cm / 20 cm si atunci am avea ce sa vorbim . Ai venit cu balonul copilului , sa ne intrebi daca il umpli cu heliu te ridica ? Si tot tu te superi , pai scoate mina pe geam , cu aripioara aia si scrie-ne ce observi. Si totusi .... Lasind aerodinamica Eu ma gindesc de mult la aripioarele astea cu led , le-as pune niste leduri mai puternice , eventual , albastre ca se vad mai bine (nu frumos , mai vizibil) noaptea. Atunci cind vin de dupa virful de rampa , am sa fiu mai vizibil (noaptea) , cum au tir-urile luminile de sus . As pune doua , in parti , sus ( ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 May 2008, 19:13 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Christiansen @ 21 May 2008, 09:29) Si n-ai aflat ca merita sa iei ?! Daca vrei sa impresionezi vreo gagica luata la stop dai jos aripioara faci o supa in vasu` de expansiune si iti imbunatatesti cx si compresia ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ba se tristi suntei sa mi se ridice mie,mintiti omu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Acum tradu.
![]() QUOTE(C@talin @ 21 May 2008, 21:44) ba se tristi suntei sa mi se ridice mie,mintiti omu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 May 2008, 20:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Scade consumul la greu
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
aripile de pui puse invers stabilizeaza golanul
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Clar ca merita, ajuta la inot in cazul in care ai picat cu Loganul in lac
![]() daciarechinqf4.jpg This post has been edited by MihaiD: 21 May 2008, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vezi ca ai puso prea in fata, tre oleacaa mai spre spate , in rest ii perfecta. Prinde si romania libera ?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 May 2008, 22:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:46 |