Identitatea lui The Stig a fost dezvaluita!
![]() ![]() ![]() |
Identitatea lui The Stig a fost dezvaluita!
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.549 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Of. In cautare de senzational. Tot ce avem sunt niste poze cu un pilot imbracat intr-un combinezon alb. Atat. Restul sunt doar speculatii.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
mda, era parca mai interesant cat era mister...
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum il vor schimba. Probabil urmatorul Stig va avea combinezon cacaniu.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Fiti atenti faza...Un stig....doi stigi....
![]() Pai sunt mai multi...cand s-au dus in Africa au avut unul african...cred ca sunt mai multi decat 3-4. Mai era un englez.... Attached thumbnail(s) stig.jpg ( Size: 63.51k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mă duc să-mi iau combinezon și cască...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() The dude: Ma intreb cine pe cine a copiat? Clarkson pe Stig sau invers (aceeasi faza a fost si in TopGear): This post has been edited by Stefan: 23 May 2008, 14:39 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar cel în combinezon NEGRU, din primele serii, cine era? Dar Stig's african cousin? Dar Stig's american cousin?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Unde traiesc Stigi astia?
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.979 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ah ce interesting
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu va agitati, ca eu stiu cel mai bine cine e "za real one". Mi-a cerut si un autograf...
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 23 May 2008, 15:42) Dar cel în combinezon NEGRU, din primele serii, cine era? Dar Stig's african cousin? Dar Stig's american cousin? ![]() ala negru a fost numai in seriile 1 si 2, apoi l-au schimbat. http://en.wikipedia.org/wiki/The_stig This post has been edited by Stefan: 23 May 2008, 15:01 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pozele respective se pare ca au fost facute la filmarile pentru noul sezon TG, nici vorba sa fie Stig. Din ce se spune aici, e vorba de o batalie intre Top Gear si D-Motor: "Elsewhere, we've tackled rural issues such as the fox hunting ban and fascist ramblers. With the ingenious use of cars, we go to war, literally, with a German version of Top Gear (which incidentally means Sabine is back) and there's a very exciting shootout with the RS6 against the most suicidal of skiers." http://www.topgear.com/blogs/planettopgear...ries-exclusive/ Oricum Stig poate avea ce fata de pilot doreste,ca doar nu e om ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Nu va mai agitati atat, ca saptamana asta nu am facut teste. Am fost racit.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Arhimede |
![]()
|
Te-a tras curentul in Veyronu' cu care ai alergat dupa tramvai?
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Identitatea lui Stig este ascunsa dintr-un singur motiv : Divertisment.
In loc sa aiba un pilot oarecare de teste, au un om cu identitatea ascunsa despre care spun diverse prostii. It's all for fun ! Nu ma intereseaza daca intr-adevar Stig e cel de sus, sau daca e Hamilton, Schumacher sau Titi Aur... Eu ma uit la emisiune pentru ca-mi place si ma amuza, nu trebuie neaparat sa le aflu toate secretele... Va recomand acelasi lucru. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
fabius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 May 08 ![]() |
Nu cred ca este nici pe departe vreo celebritate sau cine stie ce pilot celebru.
Cu siguranta este doar un simplu pilot de teste. Dar cum zicea si colegul de mai sus toate chestiile astea sunt "for fun". Si pe mine ma amuza, mai ales casetele pe care le asculta el in timp ce conduce ![]() |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@Arhimede... vrem sursa
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am inteles ca pozele au aparut pe un forum. Daca era el, n-ar fi vandut pozele pe bani grei unei televiziuni? Ce rost avea sa le puna moca pe net?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
Eu sincer as vrea sa o vad pe Sabine la treaba fara haine...faraaaa casca.
Stig pare ca e acolo de fun, dar impresia asta e data pentru ca e completat de glume bine facute. Treaba lui Stig, asa cum este el si nu un pilot cu un id, nu e sa amuze ci sa dea credibilitate. Cum credeti ca am reactiona cu totii dupa un lap daca am vedea un Jhony sau un Mike, cu fata lor...cred ca am fi uneori subiectivi. Fie ca incerci sa iti spui ca e un pilot sub casca lui Stig, pana la urma tot crezi 50% din ce te mint ei.Asa sunt oamenii.Chiar daca stiu ca un lucru e negru, daca le spui ca e alb, tot te cred un anumit procent. Faptul ca Stig a devenit fun, e meritul echipei, dar nu asta a fost menirea lui. Cred ca daca era imbracat in Batman tot avea o parte din succesul pe care-l are. This post has been edited by Arhimede: 24 May 2008, 20:00 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 02:32 |