Motor electric
![]() ![]() ![]() |
Motor electric
Ahernar |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai simplu de tractor? Eu as zice ca de la orice magazin de piese auto mai capabil (gen Augsburg, Heba etc) ca au si piese de camion. Sau de la un dealer de camioane.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ce faci cu un demaror de camion?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Face o conversie la Logan, il face electric.
Cu preturile astea la carburanti, eu zic ca merita. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ahernar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Intradevar , ma gandesc la un hibrid electric ,ceva de genul in blocaj in trafic sa pota misca misca masina inainte cativa metri alimentat de la doua mari baterii aflate in portbagaj. E doar o idee.
PS . Am gasit...costa vre-o 10 mil . |
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cum faci controlul vitezei?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic ca nu prea merge se incalzeste ar trebui un motor care sa fie proiectat sa mearga mai mult timp care sa aibe ventilator (sau ventilat) pentru racire si un reductor pentru forta , in locul bucselor de bronz sa aibe rulmenti, electromotorul nu este proiectat sa mearga mult in sarcina
This post has been edited by bygy007: 27 May 2008, 22:13 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' un motor de electrocar-uri d-alea care umblau prin gara de nord, cu tot cu sistemul de accelerare?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ahernar |
![]()
|
Intr-adevar nu este bun...problema principala (pe langa incalzire) este ca nu este eficient , are pierderi si asa ceva nu se poate tolera cand se alearga dupa economie
![]() Stiu ca nu au putere suficienta dar se pot grupa , 2kw ar fi absolut suficienti . P.S. Nu stiu cu siguranta , dar electrocarele alea parca nu au decat un comutator on-off la pedala de acceleratie. |
--------------------
DACIA
Logan EASY 1.4
2007
- B-yy-HWP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:20 |