Cadouri electorale a la Vanghelie care este
![]() ![]() ![]() |
Cadouri electorale a la Vanghelie care este
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
hai mai bine sa vorbim de orasul radianului, unde sunt mari sanse sa iasa un primar PNG in turul 2
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ati stricat shpaga lu' Vanghelie
![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Jun 2008, 15:09) Da ma, recunosc. Bucurestiul e plin de verdeata. M-ai invins! ![]() QUOTE(radian @ 2 Jun 2008, 15:12) Avand in vedere ca are declarata ca data a nasterii 22 mai 2007, mai bine l-ai intreba ce varsta aveau ai lui parinti in '89. ![]() Avand in vedere ca nu m-a obligat nimeni (si nici nu vad cum ar fi posibil) sa-mi declar data nasterii reala, va luati si voi dupa posturi si trageti concluzia. ![]() PS 22 mai am pus-o pentru ca simteam nevoia sa mi se spuna "La multi ani". Si mi s-a spus. ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Total off topic Tu regreti pe - este o formulare dintr-o zona a tarii - dar nu poti intelege tu , e prea subtila treaba .
Este evident ca nu am regretat acelasi cadavru ....eu nu am cunostinte din astea. ![]() Ce intalnesti tu in trafic este alta poveste , cred ca te uiti in retrovizoare si te ingrozesti ...hai recunoaste ca asa e ! ![]() This post has been edited by body: 2 Jun 2008, 18:21 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(XanRO @ 1 Jun 2008, 13:52) Nu am fost inca la vot, nu stiu unde e sectia de votare. Azi am primit doua SMS-uri: unu "apolitic" care ma indeamna sa ma duc la vot si unul de la L.Orban (exact asa scrie, desi eu nu-l am in agenda...hmmm ce-or mai inventa) care ma invita sa votez cu PNL. Nu era interzisa campania in ziua votarii? ![]() si eu am primit de la ludovic asta.ce manevre.tot nu-mi dau seama cum mi-a aparut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Jun 2008, 15:50) ...Avand in vedere ca nu m-a obligat nimeni (si nici nu vad cum ar fi posibil) sa-mi declar data nasterii reala... Uff, si eu care chiar imi imaginam ca esti un bebe precoce. ![]() Coane Argoane, "orasul meu" cel in care stau sau "orasul meu" cel in care lucrez? Incurcasi borcanele... ![]() This post has been edited by radian: 2 Jun 2008, 19:53 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
mai nou umbla zvonul si lumea prin zona cu bani pentru cine il voteaza pe vanghelie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am luat telefon deci vreau si banii
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
La mine au batut 2 fete la usa."Fa-o maine pentru Vanghelie si o facem azi pentru tine!"
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
sorin1983 |
![]()
|
AOLEUUUU iti las nr de tel pe privat? il dai si tu mai departe
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
upsi ia trimite ceva detalii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pe-asta la trimis Nastase acum cativa ani.Nu aveam drept de vot:P
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
damn
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
koldun |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
C@talin |
![]()
|
damn :| ,aleg usa numaru 3
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
koldun |
![]()
|
OMFG!!!!
![]() ![]() @C@talin Acu' daca ai ales... ![]() Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
C@talin |
![]()
|
wholie shit !!!
![]() eu vreau o unguroiaca ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate ii unguroaica
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Spune-mi cu cine au votat,ca sa-ti spun cine esti!
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:08 |