Cadouri electorale a la Vanghelie care este
![]() ![]() ![]() |
Cadouri electorale a la Vanghelie care este
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Jun 2008, 00:49) Eu nu sunt din bucuresti (da sariti acum) insa vazand prestatiile penibile ale lui oprescu la tembelizor, am ajuns sa cred ca oricare dintre trio-ul blaga/orban/gusa sunt de preferat lui oprescu. De ce? Pentru ca desi vor fura la fel ca oprescu, macar astia au niste idei in cap si arata ca stiu administratie. Tu nu esti din Bucuresti dar te certi de ceva timp cu bucurestenii. ![]() De unde stii tu problemele bucurestenilor? De ce te bagi in seama cu pareri despre Bucuresti, cum m-as baga eu in seama cu pareri despre Cuca Macai? "fi sigur ca la cat de disperati sunt pesedeii " Sincer, lasa nenorocitii astia de bucuresteni, asa parati cum sunt, sa-si aleaga singuri destinul!!! Chiar nu pricep de ce te-ai bagat intr-o discutie din care nu intelegi mai nimic, sau intelegi "cate ceva" de la tv! Apropos, nu vreau sa ma leg de romana ta! This post has been edited by Victoras2001: 2 Jun 2008, 13:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
mai omule declaratiile tampite ale lui oprescu, prestatia lui penibila in vs-urile cu ceilalti candidati & shit, se opresc cumva la portile capitalei? iar cei ce vad chestiile astea la tv si nu sunt din bucuresti nu au dreptul sa-l judece pe oprescu? Sau cum vine ?
This post has been edited by aphophis: 2 Jun 2008, 00:58 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Jun 2008, 21:24) oprescu nu lua atata daca era candidatul psd. De aia avem tot circul asta cu oprescu candidat independent, cand de fapt dansul e creatia lui iliescu, a lui hrebenciuc & shit. Si de aia era iliescu asa de vesel cand a auzit exit poll-urile si de aia a declarat ca il sustine pe Oprescu. Asa cred si eu. QUOTE(vis-a-vis @ 1 Jun 2008, 21:56) Trotuarul pe care locuieste nene Bulan face parte din 4. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
l-a mutat madam bulan pe tortuar?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De cand are jucarie noua, doarme in ea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Noroc ca-i dolofana... jucaria, zic.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.633 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aphophis, nu esti din Bucuresti asa ca nu stii si nu ai vazut ce a facut Oprescu din Spitalul Universitar. Cand vei fi la curent cu realizarile lui Oprescu ca administrator la spitalul ala, vei putea sa-ti dai cu parerea despre abilitatile lui in acest domeniu, nu dupa 2 dezbateri la TV.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Jun 2008, 09:40) Aphophis, nu esti din Bucuresti asa ca nu stii si nu ai vazut ce a facut Oprescu din Spitalul Universitar. Cand vei fi la curent cu realizarile lui Oprescu ca administrator la spitalul ala, vei putea sa-ti dai cu parerea despre abilitatile lui in acest domeniu, nu dupa 2 dezbateri la TV. una e administrarea unui spital si alta a unui oras. Si nu cred ca dezbaterile alea arata alt om decat e oprescu in realitate. Ori daca acolo s-a prezentat foarte slab raportat la blaga,orban si gusa, in mod sigur si in "realitate" e tot la fel |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
N-am votat decat o data, si atunci ne-au dus cu japca (eram in armata) si am votat "Cheia", i-am urat dintotdeauna pe comunistii din PSD... dar imi dau si eu cu parerea.
Oprescu pare mai OM, decat toti ceilalti la un loc. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai calm ca si "dincolo" sunt comunisti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vis-a-vis |
![]()
|
tribunule, am avut prieteni care-i credeam aproape si tot mi-au inselat asteptarile... doar n-o sa cred intr-un politician. Am mai crezut eu ca Basescu e "omul" si s-a dovedit a fi cel mai pervers.
QUOTE(vijelie @ 2 Jun 2008, 11:50) Logic ca da, dar nu toti au chemat minerii ![]() QUOTE(argon @ 2 Jun 2008, 11:51) N-ascult radio decat in masina si de cateva luni umblu preponderent cu bicicleta...Si mai e ceva... N-am avut bani la FNI, dar cand stiu ca ceva apartine lu' Vantu, prefer sa nu-i fac audienta ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 2 Jun 2008, 11:04 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mai aphophis, scuze daca am fost mai dur aseara. Da "citisem" nitel din Dostoievski.
![]() In Bucuresti ne trag in piept de opt ani, nu fac nimic. Cine? Aceiasi. Pur si simplu isi bat joc de noi, ne fac traiul mai greu, viata mai urata. Ma indoiesc ca un om ca Oprescu, caruia-i spui pe strada "sarut mana domnul doctor", s-ar baga intr-o chestie care n-ar face decat sa-i strice imaginea. Recunosc ca m-am gandit asa. Ce-i trebuie astuia Capitala, cand e cunoscut, stimat, apreciat... De ce sa se lege la cap daca nu-l doare? Singurul raspuns care mi-a trecut prin mintea mea ingusta a fost ala ca, vrea sa faca treaba. Da-r-ar Domnul sa nu ma insel, ca m-am saturat de ce s-a intamplat din '90 si pana astazi in Capitala. Apropos, conform BEC, la primele partiale: Oprescu 30,8% Blaga 28,3% |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
O sa aibe Turcescu la <Romania In Direct> ca tema exact ce va framanta, in cateva minute!
Succese! A inceput! This post has been edited by koldun: 2 Jun 2008, 12:32 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Jun 2008, 11:04) Mai aphophis, scuze daca am fost mai dur aseara. Da "citisem" nitel din Dostoievski. ![]() In Bucuresti ne trag in piept de opt ani, nu fac nimic. Cine? Aceiasi. Pur si simplu isi bat joc de noi, ne fac traiul mai greu, viata mai urata. Ma indoiesc ca un om ca Oprescu, caruia-i spui pe strada "sarut mana domnul doctor", s-ar baga intr-o chestie care n-ar face decat sa-i strice imaginea. Recunosc ca m-am gandit asa. Ce-i trebuie astuia Capitala, cand e cunoscut, stimat, apreciat... De ce sa se lege la cap daca nu-l doare? Singurul raspuns care mi-a trecut prin mintea mea ingusta a fost ala ca, vrea sa faca treaba. Da-r-ar Domnul sa nu ma insel, ca m-am saturat de ce s-a intamplat din '90 si pana astazi in Capitala. Apropos, conform BEC, la primele partiale: Oprescu 30,8% Blaga 28,3% stii cum e aia? speranta moare ultima. inteleg votul negativ si nu il condamn. Insa nu ma va convinge niciodata nimeni ca oprescu a venit ca sa faca treaba. Si culmea si-a dat demisia din partid chiar inainte sa inceapa circul asta. Am mai zis-o: chestia asta cu oprescu e scoala de la naftalina doar pt ca psd-ul nu ar fi castigat capitala , orice candidat ar fi avut. Si l-au scos la inaintare pe "independentul" Oprescu. Si inca ceva.. faptul ca un om este medic nu inseamna ca omul nu e canalie, sau ca are nu stiu ce super calitati. Cunosc personal un stomatolog care acu e mare parlamentar ![]() ![]() Maica-mea lucreaza intr-un spital, la contabilitate ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Daa , oprescu PARE om . Probabil asa ziceau si cei pe care taica-sau ii impusca prin anii 50 cand a avut o ascensiune fulminanta in securitate .
Se pare ca degeaba au murit oameni la revolutie. Nu locuiesc in Bucuresti , dar si la noi in Ploiesti din partea psd-ului candideaza un "brother in arms" de-al lui oprescu - fost coleg de securitate. A inceput sa-mi fie o scarba de Romania.......... PS Nu sustin nici un partid politic dar parca in psd prea s-au adunat toti securistii. This post has been edited by body: 2 Jun 2008, 12:38 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
vijelie |
![]()
|
Si ce vina are Oprescu ca tac-su a fost securist?
Iti aduc aminte ca si Gavril Dejeu (fost ministru de interne taranist) a avut un frate care a fost executat in acelasi an in care el, Gavril adica, absolvea facultatea de drept, deci... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, erau din tabara celor saraci si cinstiti.
Ai dracului, cum au terminat mandatul, au ramas numai cinstiti. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(body @ 2 Jun 2008, 13:37) Daa , oprescu PARE om . Probabil asa ziceau si cei pe care taica-sau ii impusca prin anii 50 cand a avut o ascensiune fulminanta in securitate . Se pare ca degeaba au murit oameni la revolutie. Nu locuiesc in Bucuresti , dar si la noi in Ploiesti din partea psd-ului candideaza un "brother in arms" de-al lui oprescu - fost coleg de securitate. A inceput sa-mi fie o scarba de Romania.......... PS Nu sustin nici un partid politic dar parca in psd prea s-au adunat toti securistii. Poate nu stiai, dar Nicu Ceausescu s-a pisat de la balcon pe cheliile ministrilor si p-a lui ta-su, intr-o vila la munte. ![]() Apoi, ai fost in "Sannicolau Mic" (adica Sibiu ![]() ![]() Concluzia e simpla. Daca tata a fost gardian la puscaria plina cu detinuti politici, eu, omul, trebuiesc blamat, eventual impuscat, indiferent de ce-am facut in viata. LE Imi cer scuze, dar stii de ce-au murit oamenii la Revolutie? Ca sa-i avem primari pe Videanu si Vanghelie! This post has been edited by Victoras2001: 2 Jun 2008, 13:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Care dintre voi nu i-a votat pe Ciorbea, Lis sau Videanu?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
argon |
![]()
|
eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Aha, deci tu ai fost ala care l-a votat pe alcoolicul de Ciurel
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Deci tu regreti pe nicusor doar ca traiau cei din Sibiu un pic mai bine decat ceilalti si ca s-a pisat pe ministri ?Sa aibe decenta sa stea deoparte !
Tare , nu am ce spune ! Ne meritam soarta . PS Is curios ce varsta aveai in 89 . This post has been edited by body: 2 Jun 2008, 13:59 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(body @ 2 Jun 2008, 14:57) Deci tu regreti pe nicusor doar ca traiau cei din Sibiu un pic mai bine decat ceilalti Tare , nu am ce spune ! Ne meritam soarta . Eu ce sa mai raspund la asa o replica? ![]() "E greu la deal cu boii mici!" ![]() Cand vad ca nu cititi ce-a scris un user, dar va dati cu parerea cat cuprinde... chiar ca "ne meritam soarta". ![]() PS1. Nu te arunca sa afli ce varsta aveam eu in '89, ca s-ar putea sa ai parte de surprize! ![]() PS2. Se spune "Tu il regreti", nu "tu regreti pe", ca n-am regretat amandoi pe acelasi cadavru!!! ![]() PS3. In alta ordine de idei, sunt satul de voi. Ca va intanesc toata ziua in trafic!!! This post has been edited by Victoras2001: 2 Jun 2008, 14:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
argon |
![]()
|
minus?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Avand in vedere ca are declarata ca data a nasterii 22 mai 2007, mai bine l-ai intreba ce varsta aveau ai lui parinti in '89.
![]() Era vorba ca discutati in topicul asta despre candidatii la primarie in Bucuresti, si ca cei din provincie sa sada cuminti in banca lor ca subiectul nu-i de nasul lor, dar daca o dai in lacrimi de crocodil dupa cei din clanul ceausestilor se schimba problema... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:22 |