Stornare, depozitul de calculatoare
![]() ![]() ![]() |
Stornare, depozitul de calculatoare
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Este foarte legala stornarea,contractul se refera la produsele care se pot schimba,in cazul tau nu se mai pot pentru ca nu se mi fabrica...Nu cred ca pot ei sa-ti schimbe produse de la producatori diferiti,iar firma care a facut receptorul probabil ca nu mai fabrica asa ceva.
La stornare iti da banii inapoi si iti cumperi altceva de care intradevar te vei folosi. Daca iti schimba cu altceva mai nou oricum platesti diferenta si nu cred ca merita.... Mergi cu incredere pe ceva de la Nokia sau alte branduri. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact cum zice Danezu e perfect legal. Eu am avut o stornare la emag, dupa ceva vreme pentru un hard IDE.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ia banii si cumpara un Holux.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:37 |