Aparatori Noroi, pro sau contra
![]() ![]() ![]() |
Aparatori Noroi, pro sau contra
Bogdy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|||
clubkid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 February 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-94-SPD
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut.credema ca eu nu prea urc bordurile cu jentile astea pe care le am.si sint si flexibile.eu sint multumit de ele
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut.de la magazin de aici din pitesti sau de pe dumbravei(vestita str.cu piese auto)sint modelul KORMETAL turcia
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
pt mikemaniak......ai pm sau daca nu ai ca nu prea reusesc sa trimit..0745075438 nr meu de tel ca vreau sa ti le cumpar daca le mai ai.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
ramsen, am exact ca ale tale si problema e ca mi am schimbat cauciucurile care erau destul de uzate si acum se ating. am vazut ca masina ta e ridicata tare. nici a mea nu e lasata dar tot atinge. oare am cum sa le dau mai in spate, ca eu nu mi-am dar seama cum pot face asta
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
AdrianGTA |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 July 07 From: Buftea ![]() |
de 2 ori mi-am repozitionat aparatorile din spate. unde parchez masina, e o bordura mai mare, si cateodata, daca ating bordura cu rotile din spate imi cad aparatorile!
|
--------------------
Renault
CLIO ESTATE
2014
- IF-92-HAR ~Make room for the GTA~
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. trebuia sa cauti unele mai cauciucate
2. daca aparatorile nu sunt prinse intre bordura si roata cum naiba cad ? 3. cum va ating voua aparatorile de roata ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
AdrianGTA |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 July 07 From: Buftea ![]() |
Cand dai cu spatele, primul lucru care va atinge bordura e aparatoarea. Roata mai se invarte putin, tragand in jos aparatoarea care iese din surub. "cred'
![]() |
--------------------
Renault
CLIO ESTATE
2014
- IF-92-HAR ~Make room for the GTA~
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:09 |