consola bord
![]() ![]() ![]() |
consola bord
ar_logan |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 7 December 04 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- B 00 XJM 100% - 90%posesori permis
- 10% soferi |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Este o intrebare pe undeva, ceva?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Pai pune mana pe o bidinea si treci la treaba ... ti-o faci cum iti place
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
agryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 5 November 04 From: Radauti ![]() |
tre' sa-ti cumperi Ambiance si te-ai rezolvat
![]() |
--------------------
Logan
Laureatte 1.4
|
|
ar_logan |
![]()
|
Ma gandeam ca gasesc de cumparat.
La Verbita in Arad nu este pe nici un model ,al meu este Preference1.4. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- 10% soferi |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau ia asa ceva si pune-l peste consola...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
mai astepti pana apare cea de 5000E si pe aia chiar va fi neagra...
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Se poate cu putina indemanare si putin diluant.Dai grila respectiva jos si o stergi cu o carpa inmuiata in diluant.Dezavantajul e ca va ramane un negru mat iar daca nu stergi rapid pot ramane si mici denivelari.
Poti incerca inainte sa iei o decizie pe partea interioara. |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in targul vitan, se gasea acum 2 saptamani masca aceea argintie, cred ca din rebuturi, putin zgariate dar se puteau retusa.
unele erau argintiu deschis, altele inchis, unele cu gaura pentru butonul de AC altele fara.. pret: 50.000 negociabil ![]() nu am cumparat pentru ca m-am gandit ca nu o sa am nevoie prea curand.. offtopic: cred ca am vazut si mocheta completa, desi vanzatorii ziceau ca este de supernova, eu am vazut ca era identica cu cea de pe masina mea |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
grila aia se scoate usor, prin tragere de jos in sus. e prinsa in niste cleme metalice. o dai jos si-i dai cu un spray negru. eu vreau s-o fac albastra ca masina
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ar_logan |
![]()
|
O sa icerc si eu pe negru.Merci.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4Preference
- 10% soferi |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
am vb cu cineva sa o fac in santier la mangalia din inox si sa fie cromata
sper sa pot veni cu niste poze daca se rezolva |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
emanoel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 25 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum propune Funny+se vopseste cu vopsea spray SINTO Peinture PARACHOQUES
disponibila in 2 variante; negru mat sau lucios. Vopseaua este speciala pentru plastic. Eu am incercat-o si este OK!!. Se gaseste pe la SELGROS, PRACTIKER,etc. |
--------------------
Opel Vectra
Opel Vectra
- B -xx- xxx
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
exista in targul din vitan un spray cu o substanta care se dadea pe piesele de plastic inaintea vopsirii. substanta respectiva era transparenta, iar peste ea se putea vopsi cu orice culoare de vopsea auto
|
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Chestia care sa pe plastice inaintea vopsirii se cheama primer si daca nu se da cu asa ceva vopseaua o sa se cojeasca.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:00 |