da am auzit de first choice, daca cineva are succes, este normal sa fie invidiat
![]() ![]() ![]() |
da am auzit de first choice, daca cineva are succes, este normal sa fie invidiat
valy007 |
![]() ![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 12 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
opel
vectra
1992 limuzina
- tm09jyg
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
de acord cu ce a scris colegu` mai sus.
Un prieten bun d-al meu a primit de la ultra cunoscuta, super-bengoasa, numaru` unu firma Fărst Ciois Marcheting o excursie all-inclusive pe planeta pluto, cu autocar de 5 stele verzi si una roz marca FNI.. Convins de catre acesta am decis sa particip si eu si am castigat prin licitatie, cu doar cateva mii de euro o excursie la disneyland in liban!! De-abia astept sa-mi fac poze cu Mickey Mohammed bin Abdul Aziz al Khalid al Bahram Al Saud al Sheikh Mouse! Am atasat si o poza de la intrarea in parc!! Ah, aproape uitasem sa va spun ca un alt prieten de-al meu a castigat un sejur pe insula De Puta Madre. Daca n-ati auzit de ea, va zic eu unde e.. Prima pe dreapta dupa ce faci sensul giratoriu in Hawaii, sau mai simplu la Piata Galati faci stanga si tii linia de tramvai. Imi pare atat de rau ca am ratat excursia asta... Invidiosilor!!! On topic: Du-te maaaaaaa.... ![]() L.E. "toate cele bune tuturor dar mas bucura foarte mult daca lumea sar maturiza putin" Deep thinker, isn`t he? ![]() L.E. 2 Mai stiu eu pă unii ca cei de la Fărst Ciois Marcheting. Ridărs Daigest se numesc aia. Maica-mea a avut proasta inspiratie sa cumpere ceva de la ei si de atunci casuta postala e umflata cu plicuri de la ei pline de premii la sigur daca trimiti plicul in primele 3.12 secunde, chei, tichete razuibile, stickere, cadouri (primite doar daca cumperi altceva de la ei, normal).. Eu unul cel putin nu imi dau seama de unde au bani de hartogaraie ca cel putin juma` din padurile planetei intra in plicurile lor. Corespondenta de la ei e ca papusile alea rusesti, matroska parca le zice. Scoti plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic din plic. Attached thumbnail(s) P8020170.JPG ( Size: 7.12k ) Number of downloads: 120 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, agentu' 007, daca matale vrei sa-mi vinzi un produs de lux, si imi oferi un pliant scris in romana aproximativa in care ti-ai redactat postul de mai sus, ma convingi sigur 100% de seriozitatea firmei...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
propun inregistrarea de noi useri doar dupa verificare si aprobare, poate atunci scapam de dobitocii astia...sau moderator preview la primele 5 posturi ale unui nou user..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu avea somn in el... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
stia ca moderatorii fac nanii la ora aia...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
argoane nu tț moderatorii doarme. eu eram treaz si la datorie.. dar degeaba domne, n-aveam cu ce sa-i impusc! si daca tot n-aveam aprobare sa folosesc armamentu din dotare, am inceput sa fac misto
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cu cat se deschid mai multe topicuri cu denumirea First Choice Marketing cu atat o sa ne indexeze google mai bine. Cine vrea sa se documenteze un pic gaseste deja forumul pe a treia pozitie in google la cautarea dupa First Choice Marketing.
Pe de alta parte, numai un naiv ar putea sa-si cumpere un produs turistic de la o firma cu asa denumire. E ca si cum ai cumpara lapte praf de la Cianura srl ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:08 |