Rabla 2008, Rabla 2008
![]() ![]() ![]() |
Rabla 2008, Rabla 2008
danijblbass |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sport 1410 ( 65cp)
1986
|
|||
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
danijblbass |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 February 08 ![]() |
am inteles
![]() oricum , daca e sa se hotareasca ceva , va rog sa postati aici ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Sport 1410 ( 65cp)
1986
|
|
IS02REX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 March 08 ![]() |
da .. cica ar trebui sa inceapa p 23-24 MAI,in coformitate cu cele spuse de attila korodi .. :| dar asa a declarat si luna asta,ca va demara cel TARZIU la sfarsitul lunii APRILIE si ca pentru RABLA din 2008 sunt toate actele pregatite si ca suma va fi de 4000 ron/masina si se va dubla numarul masinilor care vor beneficia de program ... si in final s-a ajuns sa inceapa in mai .. suma sa ramana la 3000ron ... si asa ca o observatie .. in aprilie .. perioada 18-25 un euro=3.5xxxron insa in mai ..evident ca euro va fi undeva la 3.65xx,asa ca,numai avantaje
|
--------------------
renault
bicorp
2008,1.6. 16v
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Din moment ce pana aucm erau planificate 16.500 masini cu 4000lei fiecare si acum sunt 40.000 masini cu 3000lei fiecare, eu zic ca e o decizie excelenta.
Interesul statului (si al meu ca contribuabil) este sa dispara rablele de pe strazi, nu sa obtina cumparatorii reducere mare la cumparare. Diferenta de curs nu are nici o legatura, bugetul tarii e in lei. Ca tu accepti sa cumperi o masina al carei pret variaza odata cu EUR e treaba ta, nu a statului. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Problema amanarii inceperii programului este intrarea in vigoare a noii taxe auto de la 1 iulie,adica daca demareaza la sf. lui mai,pana se aloca masinile dealerilor, pana se fac inscrierile,pana oamenii perfecteaza dosarele si caseaza rablele,pana se comanda si livreaza masinile noi se trece de 1 iulie cand noua taxa creste semnificativ la masinile noi,asa ca nu ramai cu mare lucru din cei 3000 ron,o parte se duc in noua taxa, iar cealalta parte in TVA si alte impozite pe la fisc,inmatriculari..... deci statul castiga pe cand cel ce caseaza masina cam nimic.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor voi parca sunteti politiceni: Daca vrei sa iti iei masina pe 1 august platesti pretul masinii, taxa prima inmatriculare, taxe inmatriculare politie. Daca o iei prin programul RABLA platesti EXACT acelasi lucru, insa primesti de la stat 3000lei pentru rabla veche.
Ca va conta daca masina e luata inainte sau dupa iulie ai dreptate, insa taxele locale nu se modifica, sa nu o dam in dramatisme d-astea... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(AlexC @ 26 Apr 2008, 18:34) Bai fratilor voi parca sunteti politiceni: Daca vrei sa iti iei masina pe 1 august platesti pretul masinii, taxa prima inmatriculare, taxe inmatriculare politie. Daca o iei prin programul RABLA platesti EXACT acelasi lucru, insa primesti de la stat 3000lei pentru rabla veche. Ca va conta daca masina e luata inainte sau dupa iulie ai dreptate, insa taxele locale nu se modifica, sa nu o dam in dramatisme d-astea... Iar daca ramai cu rabla numai platesti aceste taxe locale,asta era ideea |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
IS02REX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 March 08 ![]() |
QUOTE(AlexC @ 26 Apr 2008, 12:00) Din moment ce pana aucm erau planificate 16.500 masini cu 4000lei fiecare si acum sunt 40.000 masini cu 3000lei fiecare, eu zic ca e o decizie excelenta. Interesul statului (si al meu ca contribuabil) este sa dispara rablele de pe strazi, nu sa obtina cumparatorii reducere mare la cumparare. Diferenta de curs nu are nici o legatura, bugetul tarii e in lei. Ca tu accepti sa cumperi o masina al carei pret variaza odata cu EUR e treaba ta, nu a statului. cum sa nu conteze mai cursu` valutar? auzi ce spui?ia fa tu un calcul simplu .. sa zicem,vrei sa cumperi masina in ian 08 ? ian.08 3,6930(medie) - 3,7011(sfarsit perioada) ... sau mai stai 2-3 luni si-ti iei la 3.5? eu zic ca nu mori daca stai 2 luni sa scada euro .. ca sa nu dai 2000 3000ron in plus .. ![]() ![]() ![]() 28 Apr 2008, 11:23: p.s for AlexC : nu inteleg ce te face pe tine sa ai impresia ca interesul tau "ca contribuabil" coincide cu interesul statului? sau mai bine zis,nu stiu ce te face sa crezi ca interesul statului este sa scape de rable? faptul ca au marit numarul de masini care pot intra in program? sau faptul ca Romania va fi Raiul s-h de provenienta germana? ![]() This post has been edited by IS02REX: 28 Apr 2008, 11:23 |
--------------------
renault
bicorp
2008,1.6. 16v
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Ce se defineste prin rabla?
Acest termen este urit si jignitor! Este inca una din modele imbecile de dupa 1990. Astia care au dat titlul habar nu au probabil ce e aceea o masina... dar sa lasam. Nu stiu daca interesul meu ca contribuabil este acela de asa zisa schimbare a parcului de masini. Interesul meu e sa scada poluarea, iar asta nu se face cu cateva flori (asa-zise nerable). De exemplu mi-ar fi placut sa se duca spre largi investitii in infrastructura feroviara, care este destul de nepoluanta. Sua sa se investeasca in societati de transport inter/intra-judetean cu autocare/autobuze, care sa reduca per total numarul masinilor de pe strazi. Faptul ca se schimba asa-zisele rable pe masini mai noi, dar la numar dublu, nu ma incalzeste cu absolut nimic. Ganditi-va bine! Sunt sigur ca este o masura utila pentru vanzatorii de masini, atit! ![]() Dar mai bine si asa decat nimic... |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Cine ma poate lamuri clar,ca eu tot nu inteleg
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu, eu stiam ca trebuie sa ai rabla in proprietate de ceva ani ca sa o poti "valorifica"?!? in acest program?
stie careva? trabantul merge la program ca as avea unul pe la tara pe niste butuci ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Trebuie sa fi propietar de minim 6 luni.....nu e chiar asa usor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Socrul meu are o Dacie veche si vrea sa intre in programul RABLA. Problema insa este ca masina este inscrisa pe firma, se poate combinatia asta?
10x. |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
stie cineva daca a fost publicata lista agentilor economici ce vor participa la programul rabla?
multumesc! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
pe 30 mai pe site-ul afm.ro
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:35 |