Renault a prezentat un nou concept Logan pick-up
![]() ![]() ![]() |
Renault a prezentat un nou concept Logan pick-up
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 30 May 2008, 20:38) Partea din fata arata super (mai tare ca Passatu' Parca au angajat strungari la centrul ala de design!!!!!!!!! Au proiectat masina legati la ochi, mergand cu spatele ...![]() This post has been edited by IRONICK: 30 May 2008, 20:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
empty |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 31 January 08 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 30 May 2008, 15:45) @Bullix: fa prietene un dus rece! ...apropo cand facea kia masini, unde-i UAP acum, era o padure mare si frumoasa). ![]() Prietenul Zippy face niste afirmatii haioase... Probabil ca multi gindesc la fel... Nu vreau sa pun sub semnul intrebarii productia de biciclete / bol de orez in Korea anilor 40, pentru ca nici cu stevia romanilor de la epoca nu-mi este "rusine" in materie de inginerie,... ...DAR vreau sa lansez o dezbatere, cu riscul de a fi OT, de aceasta data asumat (insa va asigur ca ar putea fi interesant... cel putin pentru cultura noastra tehnica...): Ce se intimpla la inceputul anilor 40 (pentru cei care nu au tangenta cu istoria nici cit mine... ne pregateam "un pic" de razboi...) cu industria aeronautica romana (sau romaneasca... sint destul de slab la utilizarea corecta a limbii romane... si imi este prea lene sa caut acum pe net...)??? Altfel spus IAR? Cuvinte cheie: Cimpulung (Muscel... celalalt avea alte preocupari in acele timpuri... ca si acum, altminteri...), Colibasi, Ghimbav. De asemenea: (ex-)Tractorul, ((ex-)Steagul Rosu, ex-)Roman... Or mai fi si altele... Astept raspunsuri... Daca moderatorii cred ca trebuie deschis un topic separat (cred ca ar fi interesant...), ii rog sa o faca (pentru ca eu habar nu am... si mi-e lene din nou sa aflu cum...). Dar numai daca iese ceva din curiozitatea co-forumistilor! Intrebare suplimentara: care a fost soarta primei uzine de automobile din Romania (si, atentie, nu vorbesc despre locatii care ACUM sint in Romania)??? |
--------------------
Renault
Super5
1989
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
hai mai lasati criticile...e splendid "conceptul"
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vezi ca ai gresit cuvantul la care ai pus ghilimelele
![]() Partea din fata ii ... interesanta, dar chestia aia de o puso in spate ... si legati la ochi o faceau mai faina, cred ca o fi angajat ceva maimuta. Propun sa-l angajeze pe elefantul pictor, cred ca ar face treaba mult mai buna ( http://www.youtube.com/watch?v=He7Ge7Sogrk ). |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Urata sau nu, astea sunt primele imagini oficiale in care apare face-liftul, nu?
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
great man! abia unul din n posturi sesizeaza ideea din spatele conceptului: noua fata a Logan-ului... si nu e rea deloc desi sigla asta noua aduce a orice... numai a sigla (parerea mea... hic!)
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai nu mai e ceva nou de cateva luni.
Dar eu nu vad de ce insista ei cu conceptele astea pe tema...asta..utilitara..break-cross-over sau ce a fost primul. De ce nu fac exercitii din astea pe sedan? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Nu pot sa zic ca imi displace. e o schimbare totusi. Un concept ce mai are cale lunga pana la definitivare.
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 May 2008, 16:50) Daca scria VW pe bot si tdi pe fund, unu nu comenta pe aici. Eu am comentat din cauza linilor folosite la design. Integrarea formelor curbe pe langa linile drepte ale masinii.... Altceva in afara de "oribil" mai stie cineva sa zica? Ceva mai pertinent ... Lasa, dom'le, e varza masina. Si peste un an, doi, cand o sa fie full prin Bucuresti de ele, n-o sa mai fie asa varza. |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Serios?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
a inceput comercializarea pick-up-lui si a van-ului in europa
QUOTE Hasta el momento Dacia sólo comercializaba sus modelos industriales en algunos países del este de Europa, algo que cambiará durante los primeros días del año 2009. España será uno de los mercados en recibir los nuevos modelos. La gama de comerciales ligeros de Dacia se compone del Logan Van y el Pick Up. El primero de ellos toma la base del Break, aunque prescinde de asientos y ventanas en la zona posterior. Cuenta con una excelente capacidad de carga de hasta 800 kg y se rumorea que los precios serán sumamente competitivos. Las opciones mecánicas del Van serán dos diésel 1.5 dCi de 70 y 85 CV y dos de gasolina, 1.4 MPI de 75 CV y 1.6 MPI de 90 CV. 0hd_ren2008dacialoganpickup.jpg |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Abia acum??
... nu, sa reformulez: Tocmai acum? In plina recesiune economica?? Sau poate preturile scazute vor genera totusi vanzari, acolo unde altii nu mai vand nimic? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Stefan @ 30 May 2008, 19:18) Mie imi seamana cu spatele unui autobuz rusesc din anii '70, cu un pic de facelift. In rest, nu arata deloc rau, mai ales fara cromul de pe grila. E un concept f. interesant, dar sa vedem ce va intra in fabricatie. Nu vedeti ce a patit Steppe. Steppe Edelweiss ar fi fost belea, mai ales daca il puneau pe platforma tehnica de la Xtrail, asa cum au facut cu Kangoo 4x 4. This post has been edited by Dodone: 29 Nov 2008, 16:25 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 14:38 |