V-au disparut bani din cont de la BRD ?
![]() ![]() ![]() |
V-au disparut bani din cont de la BRD ?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 31 May 2008, 09:46) Da, tichetele cadou le-am primit dupa Paste ce-i drept, i-a fost mila primarului de noi, plus ca ar mai vrea sa fie ales... ![]() ![]() si matale pui botul? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca nr. celor ca nu iau comision e mult mai mic decat nr. celor care iau.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
azi am verificat cardul de la BRD si surpriza, desi nu imi aduceam aminte sa mai am bani pe el am gasit 19 roni. Nu cumva or fi banii lui Dragoselu?
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai trebuie gasita si punguta cu cei doi leuti lipsa, si economiile lui Dragoselu sunt refacute...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mauru, la cum lucreaza BRD, cred ca mai bine iei niste lecitina cu banii ramasi ca sa-ti aduci aminte ca tu aveai 40 de lei pe cardul ala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mi-a soptit o pasarica cum ca in ultima vreme profesorii au salarii mari, chiar surprinzator de mari...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
Iar de paste si craciun sunt bombardati cu bonuri CADOU.
Sursa: aceiasi pasarica. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Se iau la intrecere cu doctorii! Una dintre explicatii ar fi acesti "Robin Hoods" ai brd-ului! Senzational! Incendiar!
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre, tu esti obsedat de secretare?
![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Stai, bre, linistit, ca nu e secretara lu' matale!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
Esti obsedat doar de secreatara mea?
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
De cand am inceput sa ne integram in uie nu prea mai conteaza daca-i pasarica sau batlan.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() QUOTE(tribunul @ 3 Jun 2008, 10:07) Iata ca si inainte de 15 iunie mai vin tichete cadouri, doar e turul 2, nu? Si asa isi ia si bietu Dragoselu un aragaz, mai pune niste bani si isi ia si un frigider k lumea... ![]() (pentru nevorbitorii de engleza: "cumpara inapoi, ex. duci frigiderul Zil de la bunica si iti fac reducere la cumpararea unuia nou), stiti cam ce magazine fac treaba asta? Ca am un frigider Arctic din 1978 de cand m-am nascut ![]() aragaz ucrainean, care merg impecabil, dar nu stiu unde sa le dau mai binicel... D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
argon |
![]()
|
ala nu e buy back, e hai sa momim cumparatorul cu o reducere de 15 % la un produs scumpit anterior cu 20.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 2 Jun 2008, 15:26) Nu nu, treaba merge bine si indesat ba cu bani de carti (anul trecut am luat 100 Euro pentru carti), acum 2 luni mi-au dat iar 100 de Euro tot pentru carti, ca si cum ar fi pentru anul scolar urmator, adica din toamna). Am primit inainte de alegeri cadou tichete cadou de 700 de lei ![]() vin niste tichete, tot inainte de alegeri turul 2 ![]() si 150 Euro bani de haine: si asa mai pune Dragoselu un ban si isi ia si un costum Armani... Poate or sa mai dea si tichete de benzina, ca doar pleaca si nenea dirigu' pe la parintii odraslelor sa vada si ei de ce au asa apucaturi copiii la scoala... ![]() Deci cine vrea sa devina profesor? Sa ridice mana! ![]() Mai in gluma mai in serios, ceva tot se intampla... ![]() 4 Jun 2008, 08:07: QUOTE(argon @ 2 Jun 2008, 15:12) mi-a soptit o pasarica cum ca in ultima vreme profesorii au salarii mari, chiar surprinzator de mari... Uite argon tine cu mine... ![]() This post has been edited by dragoselu: 4 Jun 2008, 07:07 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:03 |