Africa, Nigeria, Masini in Lagos
![]() ![]() ![]() |
Africa, Nigeria, Masini in Lagos
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
mrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 February 06 ![]() |
Florin : Iti recomand sa scrii o carte. Pe bune. As fi primul care as cumpara-o ... ar fi o lectura perfecta pentru concediu ... si tu nu ar mai trebui sa lucrezi dupa ce te intorci de acolo
![]() |
--------------------
Opel
Tigra
- CJ-25-EXS -
|
|
adriancostin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 7 April 06 ![]() |
Spuneti-mi si mie ce se intampla prin NIgeria!
Am primit o oferta cam "dubioasa" de munca din senin in petrol (prea bine platita!), "oamenii" de la agentia de recrutare si de la Nigeria Immigration Services sunt foarte reactivi cand le scrii sa obtii ceva informatii; cei care se dau ca fiind de la guvern au adrese de mail de yahoo.com sau excite.com si de fapt, pt visa de sedere si munca imi cer copii de pe pasaport si 870USD. pana una alta am scris la ambasada Romaniei din Nigeria sa verifice ce se intampla. a patit-o cineva la fel? |
--------------------
skoda octavia
logan
- 08CRF
|
|
mrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 6 February 06 ![]() |
Omule! Este una din TZEPELE care circula pe net.
Pentru numele lui Dumnezeu sa nu te pui sa platesti. NICIUNDE in lume autoritatile nu au adrese de mail pe Yahoo sau altele gratis, si crede-ma (din pacate) nu ii doare de tine. TZAPA ii sa le trimiti tu bani prin Western Union in Nigeria pentru taxe, dupa care dispar. Daca vrei, iti arat eu din tonele de spam pe care le primesc zilnic .. asemenea mailuri si variatii. Pana una alta : www.google.com si cauta asta : Nigerian Scam. |
--------------------
Opel
Tigra
- CJ-25-EXS -
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
Fully agree! E teapa, nici macar nu-ti bate capul sa ceri ambasadei sa verifice. Aici daca e sa te vrea cineva iti plateste si biletul de avion din Romania prin virament, nici nu se pune problema sa-ti ceara ceva comision.
www.scamorama.com ... poate iti gasesti si o copie dupa oferta de lucru ![]() Grrr.. I will be back... Ma dor degetele de la touchpad... am avut o saptamina de rahat! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
florine, n-ai mai postat nici-o povestire. Ne fierbi aici.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Corina Kasslay |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 April 06 ![]() |
@florin_el
Florin ti-am trimis un mesaj privat si nu stiu sigur daca l-ai primit.daca da da-mi de veste te rog! |
--------------------
Honda
Honda Accord
- RJ-GS-09
|
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
![]() Corina nu pot sa-ti trimit PM, obtin numai dintr-astea: There is no such member - please check the name entered and try again. This personal message has not been sent Daca imi trimiti un PM cu o adresa de mail raspund. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
problema e cunoscuta (vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=34134 )
|
-------------------- |
|
florin_el |
![]()
|
Putin despre aventuri pe la servici: (am inceput sa fiu pasionat de subiectul "munca" ca-mi ajunge seful inapoi in tara, cred ca au strins deja castile in avion, se pregateste deja de aterizare
![]() Zilele trecute am vazut un scurt reportaj pe CNN despre piata muncii in Europa de Vest si era un analist care prezenta posibile motivatii pentru un angajat de a accepta un job "overseas", in zone mai putin ortodoxe: * Angajatulului respectiv i se prezita oportunitatea de a cistiga experienta intr-o piata noua, pastrindu-si totodata atu-urile din lumea "de-acasa". * Prezenta intr-un birou in strainatate poate reprezenta un salt in cariera pentru unii, de exemplu un simplu om de vinzari poate ajunge "country manager" trecind peste mai multe pozitii din scara ierarhica ce ar trebui urmata printr-o anumita procedura standard. * Tax free salary (in unele conditii, sunt unele tari din Europa de Vest care nu-ti ofera asta daca nu-ti schimbi rezidenta permanenta) + "allowances"... alti tax-free bani pentru scoala copiilor, asigurari medicale, entertaiment (club de tenis, golf, innot etc.). Pe de alta parte, la companiile mari e posibil ca, fiind in strainatate sa ramii "out of the loop" in ce priveste unele schimbari, restructurari. Mai peste tot in lume, in companiile mari, e posibil ca cel care aduce cafeaua fierbinte sefului sa aiba prioritate fata de cel care produce 1 milion pe an la 5.000km departare. Ideea este ca toti cei care ajung pe-aci trimisi de companiile lor vin cu ideile si procedurile de-acasa, bine pregatiti cu mormane de .doc si .pdf care descopera in scurt timp ca nu sunt folositoare la nimic. Noi, romanii, stim deja ca "socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din tirg" dar se pare ca la nemti si la americani chestiile astea se potrivesc. Eh, in Nigeria, treaba sta ca si in Romania... nu se potriveste. Asa ca, dupa ce descopera noii manageri ca le trebuie 1 ora jumate sa ajunga de-acasa pina la birou, din 10 intilniri programate cu grija si anuntate din timp de P910 nu se intimpla nici una, RENELU' local e picat de 1 saptamina si, fiind greva transportatorilor nu se gaseste stop de diesel pentru generator asa ca toate masinariile care merg cu volti tac, fibra de la NITEL e picata asa ca ioc convorbiri internationale... intra in criza, devin hiperactivi, reusesc sa produca zeci de decizii contradictorii si-apoi... si-apoi cind realizeaza ca asta nu e o situatie de criza si, de fapt, e viata de zi cu zi... intra in depresie si ajung la prietenul "Walker" pentru sfaturi. Heh, e drept, cu ceva planificare si grija poti avea jucariile de care ai nevoie functionind 24/7 dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii pregatit pentru orice... am vazut destui detinatori de recorduri mondiale la "project management" care au dat chix (ex. tip care a coordonat construirea la 147 basestation GSM in Austria intr-o saptamina abia a reusit sa faca 3 in 2 luni in Nigeria). In orice locsor mergi trebuie sa incerci sa intelegi si care este mentalitatea locala, cum functioneaza societatea, bine e sa gasesti un echilibru intre valorile companiei, valorile personale si valorile locale fara a compromite standardele cu care te-ai obisnuit. Nevasta-mea, de exemplu, acasa a lucrat in scoli de copii cu probleme speciale, aici a obtinut un job de manager la un hotel. Ea glumeste, spunind ca, de fapt, este doar o continuare a jobului de-acasa, aici avind in terapie permanenta 30 de persoane cu probleme speciale, angajatii ei. Eu ma stric pe mine de ris cind ajung acasa si imi povesteste minunile de peste zi. Odata nu i-a venit un housekeeper la treaba. A 2-a zi l-a luat la rost ca de ce n-a venit la treaba in ziua precedenta. Asta i-a raspuns candid: "It slipped my mind" (Am uitat). A ramas interzisa in fata lui... abia a putut sa-i zica "Thanks for your honesty"... Cum mama dracu' sa uiti sa te duci la treaba!?? Locuind in acelasi complex, noaptea, uneori, mai verifica daca totul functioneaza... in citeva rinduri i-a prins pe cei de la receptie dormind foarte confortabil pe canapelele de la intrare. I-a avertizat ca ii va arde la salar drastic, astia s-au rugat de fiecare data... "Nu ma penaliza ca nu mai fac". Noaptea trecuta, in control, iar l-a gasit tot pe ala dormind bustean cu luminile stinse la receptie... Scurt i-a zis ca "gata, nici o iertare, la sfirsitul lunii iti iei salarul redus"... Asta.. "No madam, please, it's the last time, I'm not gonna do that again"... "this is what you told me last time and you still did it"... "Madam, last time I didn't promise, but now... I PROMISSE, I WILL NOT DO IT AGAIN!"... Mi-aduc aminte de cind eram puradel si "juram pe rosu'", asa si baiatul asta, "Now, I promisse!"... Adica cum mah?!? data trecuta m-ai luat la misto cind mi-ai zis ca nu mai faci asta?!? Intr-o zi veneam de la cumparaturi, ajungem cu masina in fata portii, claxon... nimic nu se intimpla (cei de la Security ar fi trebuit sa deschida portile)... iar claxon... iar nimic... poarta pentru accesul pietonilor era descuiata iar la poarta.. nimeni. Intr-un tirziu apare alegind de peste drum si unul dintre agentii de paza... Luat la rost... "pai, am fost sa-mi iau de mincare", "nu puteai sa trimiti pe cineva sa-ti ia, sau sa lasi pe cineva in locul tau? cum lasi totul deschis si tu te duci pe dealuri", in fine trece faza... A 2-a zi dimineata, duminica, la 6:00, suna telefonul, desteptarea subit, ce-o mai fi luat foc oare: "Madam, I just wanted to appologize for yesterday, I will not let the gate open again", zice portarul plin de remuscari... La 6 dimineata!?! Do you know that some people cannot sleep while they are on duty and they have to use the night to get some rest?!? Did you try to think before you called?" "Sorry ma'am, I just wanted you to know I'm sorry"... Eh, mai zi ceva, "greseala recunoscuta e pe jumatate uitata", dar chiar trebuia sa dea desteptarea la 6:00AM duminica?!? To be continued. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Oare indigenii aia nu va injura cu prima ocazie in care le intoarceti spatele?! Vedeti sa nu puna aia de o rascoala si sa isi verse nervul pe voi ca le stricati viata lor fara de griji. Mie imi pare ca fac misto de voi cu replicile alea "nevinovate" sau telefoanele alea pe care eu nici celor mai mari dusmani nu le-as da la ora aia.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
florin_el |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 23 Mar 2006, 11:00) Pentru inceput... "my morning drive" de acasa pina (aproape) la birou. (Aproape ca s-a umplut cardul de memorie desi a drumul a fost in timp record, era duminica si nu era aproape deloc trafic.) Filmuletul de poate downloada aici. Nu-i chiar grozav ca e facut cu o camera foto care chipurile ar face si filme si n-am avut nimic sa o ancorez pe bord asa ca in citeva faze cu denivelari a facut si secvente din cadere libera. Dar is pe cale sa-mi imbunatatesc tehnica, deja am gasit cum sa fixez camera pe oglinda retrovizoare... Keep tuned! E filmat in Victoria Island, zona business si rezidentiala din Lagos. Enjoy the music . QUOTE Oare indigenii aia nu va injura cu prima ocazie in care le intoarceti spatele?! Unul dintre lucrurile complet diferite fata de cum am fost obisnuiti, pe care l-am descoperit aici este respectul. Respecti pe cei cu care interactionezi, primesti acelasi lucru... in majoritatea cazurilor. In cazul exceptiilor respectivul beneficiaza de dezaprobarea publica. Nu stiu daca o fi semn de necivilizatie sau caracteristic lumii a 3-a dar mi-as dori sa regasesc acelasi lucru in mai multe locuri. Nu va fi nici o rascoala stirnita de la asta, cum nu dam in cap nici noi sefilor chiar daca nu ne convin deciziile lor, si-apoi ce-am zis e doar o parte din poveste, cealalta consta in faptul ca in fiecare zi iti rezervi timp sa-i asculti pe fiecare, sa-i ajuti cum poti, daca poti, sa-i sfatuiesti si sa glumesti cu ei. E o linie foarte subtire de urmat caci, trebuie gindit oarecum la rece, si facut doar ceea ce este corect. Nu poti deveni prieten/apropiat cu vreunul dintre angajati pentru ca tot tu vei fi cel care il vei penaliza daca nu-s face treaba. Si probabilitatea sa nu-si faca treaba creste cu cit considera ca "are spate", e prieten cu sefu'. Asta, din amintiri recente zic eu ca inca se aplica cu succes si pe-acasa Pe de alta parte nu poti sa freci pe unul doar ca nu-ti place de mutra lui, chiar daca ala isi face treaba caci de aici apar resentimente. Nigerieni au fost intr-un top declarati cea mai fericita natiune de pe glob. N-as putea spune de unde vine asta (fericirea) dar presupun ca vine din faptul ca ei cred cu tarie ca exista, acolo sus cineva care va avea grija si de ei, cit inca mai sunt pe pamint. Fiecare realizare (promovare, cistig, casatorie, copii etc.) este privita ca un miracol, fiecare catastrofa (decesul unui apropiat, concediere, accident, faliment) doar o aminare a momentelor fericite ce vor veni... si-apoi e voia Domnului... tot ce ai de facut... este sa te rogi! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Am asteptat 35 de minute sa pot vedea filmuletul, dar a a meritat.
Ma cam doare capul de la miscarile imaginii, dar oricum e f. interesant. Totul arata f. bine, suroprinzator de bine, daca nu ai vedea negrii aia peste tot ai zice ca esti in America de Sud sau intr-o tara mediteraneana. Soselele par f. bune (de, lipsa inghetului), dar, cu o exceptie, n-am vazut un marcaj sau un indicator. Cum te descurci sa conduci? Bine, acum ai invatat drumul, dar la inceput nu cred ca era simplu - e sens unic? sunt pe interzis? la scuarul asta triunghiular pe unde o iau? am cedeaza? |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
frorinescu' e beton ca ti-ai luat sotia cu tine acolo, insa eu as avea mari rezerve in a aduce pe lume urmasi acolo.
pe de alta parte sefu' meu danez s-a luat cu o libaneza si are un copil egiptean si unu' roman, deci se poate. |
-------------------- |
|
florin_el |
![]()
|
QUOTE(drumaru @ 20 Apr 2006, 15:29) Soselele par f. bune (de, lipsa inghetului), dar, cu o exceptie, n-am vazut un marcaj sau un indicator. Cum te descurci sa conduci? Bine, acum ai invatat drumul, dar la inceput nu cred ca era simplu - e sens unic? sunt pe interzis? la scuarul asta triunghiular pe unde o iau? am cedeaza? Soselele doar PAR bune... multe din ele sunt sub orice critica, in multe zone DIN ORAS nu se poate intra fara un 4x4 serios, mai ales dupa perioada de ploi. Semnele ... le inveti "the hard way", in multe locuri chiar sunt semne.. dar ba sunt intr-o rina de-abia se observa, ba sunt puse in locuri complet nepotrivite si greu de vazut... sunt insa cei de la LASTMA care, daca nu respecti vreunul dintre semnele ascunse, nevazute, te aduc pe calea cea buna contra a 50-100 usd. Daca planuiesti sa stai o perioada mai lunga si planuiesti sa conduci in Lagos (lucru de care de altfel te poti lipsi pentru ca majoritatea joburilor vin cu sofer 24h/zi) cel mai bine este sa lasi soferul sa conduca in prima perioada si sa incepi sa plimbi masina numai prin zonele cunoscute. Condusul masinii, in sine este o experienta cu totul noua in Lagos, lasind deoparte semnele si sensurile unice. Acum voi pune la ... gheata povestile din Lagos pentru 4-5 saptamini ca e VACANTAAAA. Asa arata madame Moeder Theresa, un batrin MD-11 de la KLM care m-a carat voiniceste pin' la Schipol. O fi bine si frumos in Lagos dar taaaaaare bine mai e cind pleci. Si Heineken deasupra Saharei "heading north" este preferata multora. dsc016505bm.th.jpg Asa arata 737 care ne-a busit pe pista aeroportului din Bergen... Cred ca a fost cea mai proasta aterizare, baiatul ala de la volan cred ca a trecut direct de la Microsoft Flight Simulator 2004 la Boeing 737. dsc016723jw.th.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Acidutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 20 April 06 From: Iasi ![]() |
He he he ... am cam 2 ore de cand mi-am intrerupt orice activitate si citesc topicul asta ... chiar mi-am refuzat colegii de birou care ma invitau la un Counter Strike ( sunt la servici ).
Despre Forin_el ce pot sa spun e ca a avut un curaj imens sa plece acolo ... a vut ambitzie si sunt 100% sigur ca este un tip superdescurcaretz ... eu sincer nu cred ca as fi rezistat atat acolo ba chiar m-as fi urcat in primul avion care mergea catre patria muma si af mai fi urlat si tot drumul ![]() Florin_el vad ca ultimul tau post este de ieri ( 8 MAi ) si in el spui ca intri in vacantza poate cand ajungi prin Iasi ne intalnim la o bere ca as fi tare curios sa ascult cateva povesti adevarate chiar de la sursa. Daca ai chef de o bere intr-o zi si nu ai din intamplare pe nimeni sa itzi tzina companie lasa-mi un mesaj privat. ( eventual poate mai corupem catziva membri din Iasi sa ingurgiteze si ei cate o bere ) ![]() Multa bafta in continuare si ai maxima grija de tine si de familia ta !!! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- IS - ?? - LEP Logan Preference 1,4 MPI B ?? LJX
|
|
florin_el |
![]()
|
QUOTE(Acidutzu @ 9 May 2006, 10:55) cand ajungi prin Iasi ne intalnim la o bere ca as fi tare curios sa ascult cateva povesti adevarate chiar de la sursa. Cam asta e planul pentru cind ajung acasa, dar asta se va intimpla cam pe 20 mai caci inca mai sunt la munca/scoala, dar nu in Lagos... Deci pentru 2-3 saptamini eu unu... is pe-aici |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
nimic nou din luna Mai?
nici din Africa nici din Europa ... sper ca e ok omu asta ... mi-e dor de ceva povesti "negre" |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
...asteptam impresiile din calatoria prin tarile nordice...
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
florin_el |
![]()
|
Cred ca Nigeria va sta putin la rece din punctul meu de vedere... Ceva noutati vor mai aparea pe-aici... Insha'Allah!
This post has been edited by florin_el: 14 Jul 2006, 20:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
nu ne mai povestesti nimic?
|
--------------------
.
.
.
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
din ce aud la stiri situatia din nigeria nu e prea roza (rapiri...). sper ca amicul nostru este ok.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da si eu tot la el m-am gandit cand am vazut la tv despre nigeria
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ala_care_este |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 January 07 ![]() |
Urmaream topicul asta de pe la jumatatea anului trecut, insa de abia acum m-am inregistrat, mi-am luat si eu dacie, sofer incepator, prima masina (se scrie masina, se citeste adunatura de table, dar merge bine si e a mea).
Dar primul lucru pe care vreau sa il intreb este, ce s-a intamplat cu florin ? |
--------------------
Dacia
1310
1991
- B-31-NEM
|
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Am citit cu interes topicul lui florin_el.
Am si eu ceva experiente africane, dar putin mai altfel, nu din Nigeria ci din Congo, unde chiar mai exista canibali, urmari ale razboiului civil si cate si mai cate. In orice caz, Africa vazuta pe viu este diferita mult fata de cea vazuta la TV. Eu sunt in tara acum, dar astept sa mai povesteasca bunicu' ceva sa imi mai aduc aminte si eu de perioada respectiva. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai povesteste-ne si tu despre Congo. Cel putin un membru de pe forumul asta - bulan - e cu siguranta interesat. Si mai cred ca nu e singurul.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
ehe, azi pleaca un coleg in Nigeria pe un timp ndelungat. o sa i spun sa l caute pe florin. sa citesc iar topicul cu hotelul si poate reuseste sa l gaseasca dupe nevasta director de hotel.
despre africa am si eu 2 tari cuprinse: sudan si egipt = 3,5 luni.(2005) in sudan am prins moartea lui John Garang liderul negrilor crestini si au iesit aia in budigai sa se bata cu arabii si mamaaaaaa ce stare de necesitate cu biscuiti la domiciliu stabilita in 15 minute fara a mai trece pe la alimentara.. mai citesc si eu ziarul arab news aici in care africa e cuprinsa destul iar sudanul e un capitol aparte pt ei. egiptul (cairo de fapt) e altfel decat il deprind majoritatea turistilor veniti la 4-5 stele deoarece vad numai ce trebuie sa fie frumos. autocarul e dus pe trasee definite anterior pana la destinatiile curate. am fost la Mar Girgis in Cairo vechi si crestin (biserica ortodoxa sf gheorghe), e si un cimitir acolo. zona e uitata si arata ca 100 de ani inapoi daca faci abstractie de cateva masini jafuri. umbla cu capra de barba pe strada si mizeria te baga in hepatita. se vinde si bere la doza in fata dar mai buna e la o carciuma intre Tahrir (zona centrala unde e si muzeul mare) si downtown. m-au disperat cu stilul lor de "welcome my friend" ca sa te bage in parfumeriile lor sau sa le dai niste bani ampulea. traficul e de cenzurat si e simfonia claxoanelor. in cairo echivalentul prostiei sunt soferii (asa zic egiptenii), iar cei de taxi sunt monumentul, mai rau ca garcea la noi. garcea acolo e plin de drepturi. poate sa bata la sange un sofer fara sa fie probleme. atentie la piramide la tot felu de marlani care au tz mijloace de a va cere bani si jupui. This post has been edited by rue: 16 Jan 2007, 13:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
@Ru Ce mai stii de prietenul nostru florin_el?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
poate mai e in Maroc: http://www.daciaclub.ro/Maroc-t37343.html
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.945 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
oauuu...........
avem nevoie de povestile tale.................. pleasseeeeee... 26 Oct 2007, 14:35: ai dtreptate , marocul rulzzz This post has been edited by wolfin: 26 Oct 2007, 14:35 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 07:17 |