Schimbare becuri bord dacia 1996, Ajutor va rog
![]() ![]() ![]() |
Schimbare becuri bord dacia 1996, Ajutor va rog
nick_florin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|||
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
becurile de la lumina adica pozitie sunt undeva sus de tot nu stiu daca iti ajunge mana la ele in rest celelalte becuri benzina ulei se schimba usor ca sunt pe spatele ceasurilor numai tre sa ghicesti care e incearca sa misti becurile de sus sunt 3 poate nu fac contact calumea tre sa ai mana lunga si subtire sa ajungi la ele cred ca ai gasit si tuo poza cu un bord de dacie ca sa iti dai seama unde sunt sunt poze pe forum destule bagi mana pe langa coloana de volan prin partea stanga a ei treci de fire si sus repet sus de tot sunt becurile
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
nick_florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 October 05 From: CLUJ NAPOCA ![]() |
o sa incerc
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
VW Bora
- Skoda Octavia
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=60&p=17045759&
poate te ajuta cumva pozele astea http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=60&p=17045759& asa arata de sus This post has been edited by tuner: 14 Nov 2005, 23:28 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic,am si eu niste mici probleme cu luminile din bord,nu este vorba de luminile pentru iluminarea bordului(dar oricum unu este ars),ci cu acelea care se aprind atunci cand dai faza scurta,lunga,avarii,frana de mana.
La mine cel putin doar acestea se aprind. Cum as putea face sa se aprinda in bord beculetul atunci cand dau pe dezaburire sau cand trag soclu?sau sunt doar simple inscriptii,fara lumina in ele? Am dacia cu bord scoica. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu ti s-au aprins niciodata ? Cel de șoc (așa se zice, nu soclu) e portocaliu, la fel si cel din butonul de dezaburire luneta (cred ca la ala te referi). Oi avea vreo siguranta arsa.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Exact maho,nu mi se aprind,sigurantele sunt in regula,e posibil sa fie becurile arse?
Dar ma gandesc,din intrerupatorul de la dezaburie luneta de exemplu,nu este vreun papucel care trebuie sa vina in bord sa aprinda beculetu? |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu le am cu partea electrica, poate te ajuta bygy 007, sau vreun "electrician"; mi se pare cam greu de crezut sa se arda amandoua, dar e posibil. Dar mai important, dezaburirea lunetei functioneaza ? Daca da, restul e neimportant.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
BennyORWO |
![]()
|
Dezaburirea functioneaza partial
![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:47 |