Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
![]() ![]() ![]() |
Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 18 Jan 2005, 14:08) Acum, nu-i inteleg pe Mil si Valentine, cu ce-i deranjeaza o astfel de lege. Principiul sau ce? Atit timp cit nu ai nimic de ascuns si cit tu completezi acel formular, fara a veni cineva sa-ti faca inventarul, nu vad care ar fi problema. Poate sa-i puna sechestru pe afacerile lu tacsu? Evident ca nu ma deranjeaza principiul. Am mai spus de n-spe ori ce ma deranjeaza la ea. Si la intrebarea cealalta, raspunsul este: DA. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Principiul e bun, aplicarea lui e problema, si mai ales in ro cu functionari ro, aia nu imi convine!
Avand in vedere cele expuse ma gandeam la oarece solutii adaptate plaiurilor noastre: De exemplu, ce reprezinta avere mai in Ro? Tv, frigider, dacia supernova, masina de spalat, aragaz, computer, video, apartament cu 2 camere la etajul 5, camera foto digitala, mobilul? Aia e averea pe care o au 90% din romani. Mai bine le spui pe indelete...mai romani...care aveti bunuri mai ieftine de 5000 de dolari, nu le declarati, alea nu constituie avere. daca suma totala a banilor din conturi romanesti nu depaseste X asemenea (oricum sunt in conturi si banii sunt spalati, eu cand am depus bani in Ro la BCR m-au intrebat de unde vin, a notat aia ca sunt student in FR si cine ma plateste, cand am depus in FR aceeasi suma in lichid (aici e chiar o chestie), nici nu i-a interesat). Ce sunt de declarat neaparat: masini straine mai noi de 5 ani, barci cu motor, proprietati auxiliare: case, terenuri, plus orice produs de folosinta indelungata mai scump de 5000 de dolari, toate sumele si bonurile mobile si imobile detinute peste hotare. Si asa o sa fie un milioane bune de declaratii dar nu te mai trezesti cu nebuni care declara ca principala avere acvariul cu pesti si carti cu povesti. Asa lumea care e saraca nu se va inghesui sa isi declare averea, hotii nu o sa se ghideze dupa declaratiile de venit. Si pana la urma ce intereseaza fiscul ce tv mi-am luat? Nu pot sa il prinda pe Nicu Gheara fara info asta? Cred ca repet a 4 oara chestia asta:) Chestia cu RATB-ul mi s-a parut o comparatie sugestiva....dca am gresit, om sunt si eu. This post has been edited by mil: 18 Jan 2005, 18:02 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
A fost o comparatie sugestiva, drept urmare a si tinut pana in panzele albe.
![]() S-a discutat ok pe marginea ei, eu am preluat-o din zbor si am ridicat-o la origini, ca pana nu dau eu o chestie cu capul de gheata nu ma simt multumit cand fac bilantul la sfarsitul zilei. In concluzie, asta mi s-ar parea ok: N-ai avere de declarat, nu declari si se considera declaratia goala in tonul "n-am bunuri peste 8000 euro", de exemplu, si gata. Bine, si aici e cu confuzii, dar mi se pare ceva mai ok asa. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Mai da, asta ar fi altceva. Adica sa spuna dom'le cei care n-aveti bunuri peste 10,000 euro in valoare totala nu declarati nimic. Si rezolva la toti problemele. Eu nu mai o frec aiurea cu hartogaria, sunt mai putine declaratii de procesat, si daca peste 2 ani apar eu cu Mercedesul au cum sa ma ia la intrebari pentru ca nu am declaratie, ceea ce inseamna ca ori aveam Mercedesul si atunci si nu l-am declarat -> poc la zdup, ori l-am facut intre timp fara sa platesc impozitul (ca atunci n-aveam ni'ca) si iarasi poc->zdup. Efectul este garantat, si nu mai bagi milioane de elevi, studenti, pensionari si someri in ecuatie.
Ce parere aveti de asta?! (nu ca ar tine cont Videanu de asta ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
si poate eu, hotarandu-ma sa fur pe viitor iti spun de acum in avere bunuri de vreo 500 de milioane de coco. am mostenit de la bunicu o tona jumate de aur, pe care el a platit impozit la vremea lui, si acum mi-a ramas mie.
imi asigur multe tunuri cu o chestie din asta. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
DIONISOS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 18 Jan 2005, 14:08) Acum, nu-i inteleg pe Mil si Valentine, cu ce-i deranjeaza o astfel de lege. Principiul sau ce? Atit timp cit nu ai nimic de ascuns si cit tu completezi acel formular, fara a veni cineva sa-ti faca inventarul, nu vad care ar fi problema. Pai sti care-i problema cu legea asta ?..Ca legifereaza TOT CE S_A FURAT PANA ACUM !!Ce misto nu?!??!!aDICA NU TE MAI CAUTA NIMENI DECAT DE ACUM INCOLO!!!Si mai e o treaba cred eu complet aiurea ..CINE PUII MEI O SA STEA IN SPATELE GHISEELOR SA PROCESEZE ATATEA ACTE si CE IMPOZITE SAU ACCIZE SAU TAXE O SA MAI BAGE SA STRANGA BANII CU CARE SA_I PLATESCAPE AIA....!?!?Deci mi se pare o MARE TAMPENIE!!!....Da' ma rog asta e pana la urma o sa facem ce vor ei nu ca am facut si ce-au vrut ailaltui !!.>Mai nou aud ca vor sa perie sistemul financiar bancar ..He he !..Asta e tare de tot ca si "perla" lu' Tariceanu cu FMI-ul ...Sa vedeti rating de tara in trei luni !!!!.... |
-------------------- Mente et Maleo
|
|
Lolek |
![]()
|
Eu unul nu pricep legatura asta si iarasi nu pricep in ce fel o declaratie de avere amnistiaza in momentul asta averea ce-o declari. Adica nu vad sub nici o forma in ce fel impiedica asta dosarele si anchetele trecute, prezente si alea viitoare.
Mi se pare de-andoaselea algoritmul asta: daca se baga declaratiile de avere s-au salvat rechinii, daca nu se baga declaratia de avere rechinii tremura de frica. Prin simplul fapt ca teoretic nu ai nici un interes sa declari mai putin decat ai (privind in perspectiva - vezi post-ul lui adso mai sus) mi se pare ca dimpotriva, in mod normal ajuta, pentru ca scoate la interval averile reale, declarate sub proprie semnatura. Asa ca scuze, dar nu inteleg rationamentul conform caruia declaratia de avere legifereaza coruptia curenta. This post has been edited by Lolek: 18 Jan 2005, 19:04 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai ales ca dupa cum vedem pe Iacubov si pe ceilalti participanti la teapa RAFO tocma ce ii lasa in pace, nu DIONISOS? Au venit la parchet ca sa bea o ciunga sau cum? Pacat ca n-au iesit tot ailalti, sa vezi atunci ce anticoruptie ne aratau, ce daca n-au facut-o timp de 4 ani, acum cu siguranta o faceau. Si ne crestea si ratingu de tara...
Cum kilu meu masurile de diminuare a evaziunii fiscale scad ratingu, sa-mi bag io kilu daca inteleg. Toti vroiau sa nu se mai fure, acum cand statu incearca sa faca ceva in privinta asta, au inceput nemultumitii. Ar fi ilar daca n-ar fi trist. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai, vad ca v-ati axat doar pe discutia asta sterila cu controlul averilor, dar azi am vazut o chestie care pentru mine ca om obisnuit e cel mai bun semnal de normalitate.
Comisarul Sef de la Evidenta Populatiei Iasi a fost controlat de subprefect la prima ora de job si era baut (0.28 pe alcooltest). Sanctiune, suturi in c*r si presa sa-l faca de ris. Iaca normalitate. Bravo! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
DIONISOS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 18 Jan 2005, 20:10) Mai ales ca dupa cum vedem pe Iacubov si pe ceilalti participanti la teapa RAFO tocma ce ii lasa in pace, nu DIONISOS? Au venit la parchet ca sa bea o ciunga sau cum? Pacat ca n-au iesit tot ailalti, sa vezi atunci ce anticoruptie ne aratau, ce daca n-au facut-o timp de 4 ani, acum cu siguranta o faceau. Si ne crestea si ratingu de tara... Cum kilu meu masurile de diminuare a evaziunii fiscale scad ratingu, sa-mi bag io kilu daca inteleg. Toti vroiau sa nu se mai fure, acum cand statu incearca sa faca ceva in privinta asta, au inceput nemultumitii. Ar fi ilar daca n-ar fi trist. Stiti ceva dom' Ashu una peste alta eu am mai avut discutii din astea cu Dvs. da' tot pe aratura o dati!...Pai si care-i treaba cu Iacubov sau vi se pare cumva ca l-am luat in bratze pe RAFO...!?!?...da' lasa sa-i inkida pe astia si dupa aia sa dea legea nu-i asa !?!?:Ca vezi Doamne STATU' (cum ii spuneti Dvs.) ACTUAL E MAI CURAT DECAT CEL DE ODINIOARA ..Si ma scuzati da' stiti cand o sa cred in masuriulea astea !?!?Cand o sa reduca impozitele si CONCOMITENT EVEZIOUNEA VA FI CONDAMNATA PENAL !!Da' panma una alta nu mi se arata !!De ce oare !?!?Si inca ceva luati stenogramele si citile cui atentie (de cele ale PSD vorbesc ) da' cu mare atentie !!!!..Asta asa sa fiti bine informat !!..Personal pana acum acest Guvern nu a facut decat prostii!!...16% impozit da' fara sa gandeasca de unde pun banii inapoi (acum e mare criza ca brusc s-au micsorat veniturile la buget) au marit impozitul la microintreprinderi de la 1.5 la 3 % si una peste alta au marit si impozitul pe dividende la 10% ..SSuper ca sa nu mai punem la socoteala ca impozitul pe profitul de anul trecut se ia la cota VECHE iar dividendele pe anul trecut se taxeazala COTA NOUA !!Super nu!?!?!?...Si asta cu umblatul in bancutze iar mi se pare naspa da' naspa trau !!!!!....Om vedea noi una peste alta sunt cutrios cu pensiile cum va ramane adica dupa ce domnul PM s-a dat la FMI astept sa vad mutarea astora !!...Si pun pariu cu Dvs ca pana la sf. acestui an se face TVA 20%?!?!..Pariu pe o sticla de whisKey... |
-------------------- Mente et Maleo
|
|
Lolek |
![]()
|
Dionisos probabil a citit chestia asta in Jurnalul Natiomental: Ilie Serbanescu strikes back .
Cat despre normalitatea de la Iasi, super tare faza. L-au gasit sub birou tipand dupa barman? Daca da, vrem poze ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lolek: 18 Jan 2005, 19:33 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Io nu-mi aduc aminte de discutii cu dvs. Dupa scris pareti clona de zamolxis, asa e? Daca da, ma retrag elegant din discutie, n-are rost sa te pui cu cei cu mintea odihnita. Daca nu, va atrag atentia ca noi discutam aici despre intentii, nu despre legi deja date. Iar la nivel de intentie s-a declarat deja de mai multe ori ca vor sa pedepseasca penal evaziunea fiscala, asa cum va doriti. Pana la urma docamdata nimic din ce vorbim noi aicea nu s-a facut inca, si asta pt. ca nu a trecut inca NICI MACAR O LUNA de cand s-a numit noul guvern. Ce dracu, ca sa bagi legile astea trebuie timp sa le faci, sa le treci prin parlament, etc, etc. Putem sa ne certam pe ele atunci cand vom vedea forma finala, pana atunci tot ce putem discuta este la nivel de principiu, si ce zic io e ca in principiu aceste masuri sunt bune. Multumit?
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
... iar mutarea astora de la FMI a fost una cat se poate de normala!
Adica, a spus ca intelege modificarile de fiscalitate ale unui nou guvern si ca va urmari foarte strict indeplinirea obligatiilor asumate de (atentie) Romania si nu de un guvern sau altul! Cred ca destul timp ni s-a aratat FMI-ul ca fiind o sperietoare internationala iar acum cand un prim-ministru indrazneste sa ne spuna ca a tratat FMI-ul normal, adica l-a informat de ceea ce are de gand sa faca si nu i-a cerut voie , cum proceda vechiul guvern, incepem sa avem spaime de genul celor exprimate cu cateva posturi mai sus! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ziarul, 19.01.2005
DECLARATIILE DE AVERE VOR FI GATA IN 30 DE ZILE Autor: SIMONA FILIP Proiectul de lege privind obligativitatea cetatenilor de a depune declaratii de avere la organele fiscale va fi gata in 30 de zile, a anuntat vicepremierul Adriean Videanu, initiatorul acestui proiect. Potrivit BBC News, tari precum Italia, Franta sau Germania nu folosesc un astfel de sistem de contabilizare a averilor cetatenilor, ci doar a veniturilor declarate de acestia. Vicepremierul crede ca declaratiile de venit pentru fiecare individ in parte ar putea reprezenta elemente de urmarire a achitarii tuturor taxelor si impozitelor care trebuie platite de agentii economici si persoanele fizice. Desi pare un sistem „stufos“, vicepremierul sustine ca metodologia de aplicare este foarte simpla si ca nu va produce birocratie. SIMPLU PE HARTIE „Asa cum gandim noi mecanismul va fi foarte simplu. El nu va complica viata oamenilor. Acum evaluam acest lucru si speram ca in 30 de zile sa dam publicitatii inclusiv metodologia depunerii acestor declaratii. De colectarea lor se va ocupa categoric administratia fiscala“, ne-a declarat Videanu, adaugand ca „fiecare agent fiscal va avea obligativitatea sa asigure confidentialitatea documentelor.“ Cat despre cei care fenteaza statul, vicepremierul a spus: „referitor la cel care nu-si indeplineste obligatiile prevazute de lege, tot prin lege se va stabili care este si cuantumul pedepsei pe care trebuie sa o primeasca“. FARA MARUNTISURI Pentru persoanele care nu vor sa-si declare integral averea nu s-a gasit inca o solutie. „Noi ne bazam pe onestitatea fiecarui contribuabil“, a declarat Videanu. „Mi-e greu sa cred ca cineva poate sa uite elementele mari de avere. Nu o sa mergem in casa fiecaruia sa-i verificam pernele, paturile, cate inele sau cate tablouri are in casa“, a completat el. De altfel, elementele importante de avere se afla in momentul de fata oricum in evidentele diverselor institutii ale statului, a amintit Videanu: „Noi trebuie sa centralizam acest lucru. De aceea gandim un sistem relativ simplu.“ SCHIMBARI DE MENTALITATE Proiectul privind declaratiile de avere ale cetatenilor este, in viziunea initiatorului, un „moment zero“. „Vom incerca sa ne schimbam comportamentul legat de obligatiile fiscale pe care le avem fiecare dintre noi ca cetateni ai acestei tari. Declaratiile de avere nu reprezinta o exonerare a responsabilitatilor pe care le are fiecare individ. Asta nu inseamna ca vom legaliza ceea ce s-a intamplat, in acumularea averilor, pentru nimeni, iar acest lucru nu este responsabilitatea noastra, ci a altor organe ale statului“, a explicat Videanu. |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(DIONISOS @ 18 Jan 2005, 18:51) Pai sti care-i problema cu legea asta ?..Ca legifereaza TOT CE S_A FURAT PANA ACUM !!Ce misto nu?!??!! A spus cineva din initiatori treaba asta? Ca eu sincer n-am auzit. Si mai e o treaba, in Ro demnitarii se supun unei astfel de legi. Da? La inceput de mandat isi declara averile si in mod normal, chiar daca nu s-a facut, la final se controleaza. Bun sa zicem ca sunt controlati la final si sunt la fel ca la inceput. Daca mergem pe principiul enuntat de tine, atunci, Voiculescu, Trita Fanita, Hrebenciuc sau altii sunt curati si nu mai pot fi controlati pentru perioadele pina a deveni demnitari. Nuuuu? Hai ca n-are nici o logica ce spui tu. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(mig @ 19 Jan 2005, 10:11) Ziarul, 19.01.2005 DECLARATIILE DE AVERE VOR FI GATA IN 30 DE ZILE Autor: SIMONA FILIP Proiectul de lege privind obligativitatea cetatenilor de a depune declaratii de avere la organele fiscale va fi gata in 30 de zile,.... Un bun exemplu de articol si efectele pe care le are cand e scris asa. Din prima fraza se lamureste treaba la modul: "Proiectul de lege ... va fi gata in 30 de zile". Pentru cine are cap si citeste cu atentie, totul se lamureste, se clarifica, etc. Dar, acu' sa ne luam de titlu si sa incercam sa ne dam seama de ce suntem noi considerati berbeci si suntem tratati ca atare. De ce? Pentru ca titlul zice "DECLARATIILE DE AVERE VOR FI GATA IN 30 DE ZILE". Orice inteligenta plictisita prin jurul mediei intelege din chestia asta cum ca in 30 de zile gata, tre sa-si faca declaratia de avere. Si scandalu-i gata pregatit. Sa nu punem intrebari retorice, insa jurnalismul romanesc e intotdeauna gata de scandal, partea obiectiva trebuind s-o ghicesti tu din textul propriu zis. Halal zic eu, halal! Si sa nu-mi zica cineva cum ca chestia asta nu e exploatata intentionat, exact la modul de mai sus. This post has been edited by Lolek: 19 Jan 2005, 10:34 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ashu |
![]()
|
Am inteles ca PD-ul vrea sa-l propuna pe Videanu drept candidat la Primaria Capitalei. He he he, ce te faci Valentine, o sa votezi cu Geoana?
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Da, am vazut si eu. Se cam complica lucrurile in Alianta. Va fi ceva lupta intre Videanu si Orban. Daca PNL, venea cu un prefect, ceva, era OK , treaba. Asa cu tanti aia virtual desemnata, care dupa mine n-are nici o treaba cu prefectura se agita putin spiritele in Alianta.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 19 Jan 2005, 19:04) Am inteles ca PD-ul vrea sa-l propuna pe Videanu drept candidat la Primaria Capitalei. He he he, ce te faci Valentine, o sa votezi cu Geoana? ![]() Fugi d'aci ![]() ![]() Pe mine nu ma deranjeaza in mare ideea, ci doar modul de aplicare. Ai citit ce am scris mai sus? adica postul asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16878485 Vad ca n-a comentat nimeni in legatura cu ideea aia, si de ce ar fi ea mai buna sau mai proasta decat completarea hartagoriei de cateva milioane de insi in plus ![]() This post has been edited by Valentine: 20 Jan 2005, 08:57 |
--------------------
Ford
Focus
|
adso |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 19 Jan 2005, 18:17) Da, am vazut si eu. Se cam complica lucrurile in Alianta. Va fi ceva lupta intre Videanu si Orban. Daca PNL, venea cu un prefect, ceva, era OK , treaba. Asa cu tanti aia virtual desemnata, care dupa mine n-are nici o treaba cu prefectura se agita putin spiritele in Alianta. Pai cum adica, PNL si PD au candidati diferiti? am auzit eu ceva de videanu, da' am crezut ca s-a renuntat la orban. ciudata strategie pentru doo partide pe cale de fuziune... se termina luna de miere... incepe butoiul de ca..at, pardon algoritm ![]() |
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt 2 candidati din partea PNl si PD, ci fiecare partid isi desemneaza propriul candidat pentru lupta interna. Protocolul dintre cele doua formatiuni prevede ca va fi ales drept candidat UNIC al DA cel ce va fi mai bine plasat in sondaje dintre cei doi.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
ashu |
![]()
|
Of adso, te dezamagesc, desi se pare ca abia asteptai sa se intample asta. Si la alegerile de anu trecut s-a intamplat la fel ca si acum: fiecare partid propune un candidat, se face un sondaj de opinie si candidatul care iese cel mai sus va fi sustinut de ambele partide. Mi se pare o treaba fair, in plus isi maresc sansele propunandu-l pe cel mai bine plasat, fara sa aplice un algoritm.
Da nu te ingrijora, partidul strans unit in jurul lui nea nelu va avea si el un candidat pe masura unitatii sale, cel mai potrivit ar fi vanghelis. Deci ai cu cine vota ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Astia doi (DA) momentan nu-mi spun nimic. Mai degraba acum l-as vota pe Oparescu. E singurul personaj din PSD care imi e simpatic. E si el mafiot, dar macar e unul gospodar. Mi-a placut ce-a facut pe unde a fost.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 20 Jan 2005, 23:30) Astia doi (DA) momentan nu-mi spun nimic. Mai degraba acum l-as vota pe Oparescu. E singurul personaj din PSD care imi e simpatic. E si el mafiot, dar macar e unul gospodar. Mi-a placut ce-a facut pe unde a fost. Fiul unei directoare dintr-un minister a avut piciorul facut praf. Trebuia sa il opereze Oprescu. A aparut la 14 ore dupa ce trebuia inceputa operatia. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
Pe Oparescu il bate si Orban
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
din pacate oricat de bun ar fi cndidatul PSD va pierde in fata candidatului DA indiferent ce ciumafaie ar fi.
spun din pacate pentru ca, nu va stimula lupta politica in bucuresti, si in consecinta nici selectia naturala a unui primar valoros...imi aduc aminte de 98 cand a iesit Lis primar...rusine sa ne fie ca votam ca moliile contra cuiva si nu pentru cineva.... si apropo ce are guvernu' cu primaria?...ia hai la alta rubrica ca parca avem...dati search, nu vedeti ca presa e cu ochii pe noi... ![]() v-a placut OT-ul meu, daca nu hai...aici e cu guvernu' si pacatele sale...cu primaria prestarea la alta grupa This post has been edited by mil: 21 Jan 2005, 01:09 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
adso |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 20 Jan 2005, 20:57) Of adso, te dezamagesc, desi se pare ca abia asteptai sa se intample asta. Si la alegerile de anu trecut s-a intamplat la fel ca si acum: fiecare partid propune un candidat, se face un sondaj de opinie si candidatul care iese cel mai sus va fi sustinut de ambele partide. Mi se pare o treaba fair, in plus isi maresc sansele propunandu-l pe cel mai bine plasat, fara sa aplice un algoritm. Da nu te ingrijora, partidul strans unit in jurul lui nea nelu va avea si el un candidat pe masura unitatii sale, cel mai potrivit ar fi vanghelis. Deci ai cu cine vota ![]() mai ashule, cat ma ascunsei io, cat ma pictai in portocaliu, tot ma prinseshi: sunt io, care ieste, deci vanghelie... deci care.... asta... sunt. recunosc ca mi-ar place sa asist la o distantare / nuantare a pozitiilor pnl si pd. prietesugul lesinator de acu' imi cam ridica stomacul in gat... problema (a mea, strict personala) este ca nu-mi place pedeu... da' de loc. nici cat negru sub unghiuta lunga de la degetul mic al lui van Ghelie. indivizi ca guse si berceanu transforma in rahat tot ce ating, si au manute lungi. nu-mi place sa vad pnl devenind apendicele unui partid bazat strict pe oportunism si jmen. nu-mi place sa vad pnl, in care cred - cel putin la nivel de doctrina - dizolvandu-se incet si in tacere in pedeu, ajutat din plin de oportunistii de ultima ora. vad peneleu ridicand la fileu mingi pe care pedeu nu le merita, si iesind in fata, cu pieptul dezgolit, pentru a prelua lovituri pe care pedeu le merita din plin. parerea mea este ca votul pentru desemnarea candidatului unic (nu stiam ca de fapt e vorba de o campanie electorala la nivel intern) va fi democratic, dar din urna tot reprezentatnul pedeului va iesi... nici io, si am impresia ca nici tu, nu avem idee de ce scrie in anexele confidentiale ale algoritmului. |
|
|
Valentine |
![]()
|
Nu stiam unde sa postez asta, asa ca o bag aici. Fostul prim-ministru Tov. A. Nastase (aka Ursu' vanator de iepurasi, care s-a reprofilat pe mistreti) demonstreaza inca odata cat de parsiv a fost, si cum toate actiunile sale din ultimele luni de guvernare au avut un scop exclusiv electoral (sau de umflare a buzunarelor proprii):
Suparat ca nu a fost votat la Onesti, Adrian Nastase se gandeste sa voteze impotriva ordonantei RAFO Infrangerea in alegerile prezidentiale l-a determinat pe Adrian Nastase sa-si schimbe optica asupra ordonantei de urgenta prin care erau acoperite cele 16.000 de miliarde de lei datorate de patronii RAFO bugetelor de stat. Dupa ce Nicolae Vacaroiu a anuntat, luni, ca el va vota pentru suspendarea acesteia, conform unui act normativ similar, emis de noul Executiv, ieri, Nastase, fost premier, a marturisit ca mediteaza intens asupra afacerii. "In campanie, atunci cand am emis ordonanta, am crezut ca am facut bine, in sensul pastrarii locurilor de munca de acolo si al functionalitatii rafinariei. Acum insa, nu mai sunt atat de sigur, dupa ce am vazut rezultatele votului din Onesti, de la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Atunci, in oras, nu am castigat eu la distanta, scorul a fost aproape egal, ceea ce m-a determinat sa-mi ridic niste semne de intrebare vizavi de pozitia pe care am avut-o", a spus semnatarul ordonantei RAFO, fara a preciza daca va ridica mana, in Parlament, pentru sau impotriva propriului act normativ. Deci practic recunoaste cu nesimtire ca si asta a fost un "act electoral" ... e incredibil acest Nastase ... si cand te gandesti ca unii oameni seriosi se gandeau ca el ar fi fost (sau e!) mai bun pe postul de presedinte ... |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:12 |