Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
![]() ![]() ![]() |
Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mie imi place in continuare de tari. si cum relatia dintre palate e antagonica...
are de luptat cu o masina care are o singura treaba: sa transfere eroziunea guvernarii catre pnl. nu poate atinge in vreun fel portofoliile pd, dar guvernul e pnl. in plus, a avut si "cartite" - sa le zicem asa faute de mieux. ministrii considerati liberali, dar telecomandati din cotroceni. cu musca... am rezervele mele. cu degringolada fiscala - sunt intr-adevar groaznici. dar cred ca asta vine si din ce am scris mai sus. si mie mi-a placut de junele popesco - dar tare prost a gestionat relatia cu publicul, mai ales pentru un ex-ziarist. pai mai omule, daca tot faci pipilica impotriva curentului (ca a facut-o de cateva ori, chapeau bas), fa-o coerent, si mai ales spune de ce. atrage-ti masa. ce am vrut sa spun de fapt cu postul meu de ieri: deja zvarcoleala de pe scena politica a devenit superflua - nu mai are suport "de re". aici, e clar ca a existat un nucleu dur de oameni extrem de interesati, si cu pareri clare, care nu se temeau sa le sustina si argumenteze. cred deci ca toata lumea percepe divortul intre ce ii f**e pe ei grija si ce ne f**e pe noi grija. cu petrom: cum mama ma-sii nu se sesizeaza Consiliul Concurentei?? ca daca nici acolo nu e concentrare economica si cartel... |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai baieti, care stii mai multe ce a fost cu remanierea asta? Io luni si marti am fost la mare, iar de cand m-am intors toata lumea mucles, nimic la stiri, nimic pe forum. Nici macar nu stiu bine cine s-a remaniat. Am auzit de Ionut Popescu, dar nu stiu care sunt motivele reale, nu ma asteptam ca stiam ca Basescu nu e de acord cu schimbarea lui. Mie personal mi-a placut tipu, desi stiu ca nu e prea popular pe aici.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Who cares about Poput Ionescu?!
Si, de altfel, nu stiu cui ii mai pasa de guvernul Romaniei, care este... La cat ploua cred ca juma' de tara are gandul in alta parte. Si din ailalta jumatate, unii sunt in concediu, altii de-abia veniti din concediu si ceilalti inca mai spera sa intre in concediu. Perioada tocmai buna de marit preturi la utilitati, eh.... ![]() Totusi, pe aceasta cale ii urez un frumos !!$!@$#$% lui Mugurel cel Isarescu si initiativei sale de a scumpi creditele in euro. ![]() Ar cam fi timpul sa ne lase, ca un deceniu si este deja destul... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
adso |
![]()
|
ashu, uite ce spune oamenii mai informati ca noi...
BUCUREȘTI, 22 aug Sursa: Mediafax - (22.08.2005 14:20) Furnizor: Mediafax Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, luni, după ședința CNC al Alianței PNL-PD, că s-a discutat despre înlocuirea a patru miniștri, doi de la PNL, doi de la PD, la care se va adăuga și numirea lui Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii. Patru miniștri remaniați Dintre miniștrii liberali, vor fi înlocuiți Mircea Cinteză cu Eugen Nicolăescu la Ministerul Sănătății și Ionuț Popescu cu Sebastian Vlădescu la Ministerul Finanțelor. PD îl va înlocui pe ministrul Integrării Europene Ene Dinga cu Anca Boagiu și pe ministrul de stat Gheorghe Seculici cu Gheorghe Pogea. CLUJ-NAPOCA, 23 aug Sursa: Mediafax - (23.08.2005 14:48) Furnizor: Mediafax Senatorul PNL de Cluj, Norica Nicolai, consideră că numirea Ancăi Boagiu în funcția de ministru al Integrării Europene nu va rezolva problemele legate de procesul de aderare a României, transmite corespondentul MEDIAFAX. Norica Nicolai: Numirea Ancăi Boagiu nu va rezolva problemele de aderare Nicolai a criticat, marți, într-o conferință de presă, lipsa unei strategii privind integrarea. "Nu o să se schimbe nimic prin numirea Ancăi Boagiu. Nu avem strategie, nu știm cum va arăta țara noastră în 2007, pentru că avem o manieră proprie de aștepta mereu ceva de la Înalta Poartă. Au fost turcii, apoi rușii, iar acum suntem un popor de asistați, pentru că singurul lucru care ne interesează este să avem o relație statistică cu Bruxelles. Nu avem ținte, iar demersul nostru politic și birocratic nu este în stare să genereze proiecte", a afirmatsenatorul liberal. Fostul decan al Facultății de Studii Europene din cadrul Universității "Babeș Bolyai" din Cluj-Napoca, Nicolae Păun, a criticat, la rândul său, în aceeași conferință de presă, faptulcă miniștrii cu atribuții în domeniul integrării nu au făcut apel la comunitatea universitară, în vederea întocmirii unei strategii privind integrarea României în UE. Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, luni, o remaniere guvernamentală care a vizat doi miniștri aparținând PNL și doi miniștri aparținând PD. Astfel, liberalii Mircea Cinteză (ministrul Sănătății) și Ionuț Popescu (ministrul Finanțelor Publice) au fost înlocuiți de către Eugen Nicolăescu și Sebastian Vlădescu, în timp ce democrații Ene Dinga (ministrul Integrării Europene) și Gheorghe Seculici au fost înlocuiți de Anca Boagiu și respectiv Gheorghe Pogea. Tăriceanu a spus că la baza remanierii au stat criteriile de performanță, argumentând că în această etapă de guvernare este nevoie de miniștri care să "performeze" foarte bine, și nu bine sau mulțumitor. |
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce este cel mai grav, intr-adevar, este faptul ca Romania nu are o strategie clara a ce va insemna rolul sau in UE.
Deocamdata UE are un loc special pentru noi: piata de desfacere si piata de forta de munca ieftina, prin delocalizare. Daca onor guvernantii nostri nu se vor concentra pe doua-trei domenii vitale, cum ar fi IT-ul, turismul si serviciile, Romania se va confrunta cu o imensa criza peste circa 15 ani, cand fondurile date de UE acum vor incepe sa scada si sa se ceara plata.... adicatelea Romania sa dea si ea bani, din greu, la bugetul uniunii... Si cum onor guvernantii nostri se dau de ceasul cenzurat sa repare doua poduri - lucru care arata cat de inapoiati tehnologic si social suntem!!! - iar in rest n-au timp decat de smenuri, barfe, susanele..... Romania? Nici o sansa!!! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
adso |
![]()
|
hm, la chestia cu maracineni, chiar iti dau dreptate. poate ca intr-adevar, problema logistica si de transport este foarte importanta, dar e clar ca batand asa apa in piua, pierzi din vedere the big picture.
|
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
un articol interesant de pe hotnews:
http://www.hotnews.ro/articol_30663-De-ce-...e-mai-prost.htm (si din alt articol - se pare ca va fi Berceanu la Senat si Mona Musca la C.D.) |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Un motiv de optimism, dupa parerea mea:
http://www.hotnews.ro/articol_31456-Portre...-portocaliu.htm |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
vv |
![]()
|
O fi de bine sau de rau? http://www.hotnews.ro/articol_31588-Spital...rivatizeaza.htm
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
adso |
![]()
|
eu tind sa cred ca e de rau. nu am complexe "nu ne vindem tara", dar privatizare reusita in romania?
in plus, cred ca trebuie mentinut un sistem de stat de medicina primara, pana la definitivarea unui sistem real de asigurari sociale. ar trebui sa se dea liber la spitale private, dar ca greenfields. |
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Privatizare reusita? Sidex, Dacia. . . Se poate si la noi
Ar creste calitatea serviciilor daca s-ar face privatizarea, plus ca decontarea s-ar face mai repede catre spitale. N-au bani, nu ofera servicii. E buna si ideea cu primirea la externare a unui decont pentru perioada de spitalizare, mai mai s-or reduce internarile. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai rau de cum e acum mi-e greu sa cred ca se poate. De altfel eu sunt convins ca viitorul in tara asta il constituie sistemul medical si cel de invatamant privat. Ce e de stat se scufunda lin dar sigur, mi-e greu sa cred ca isi va reveni vreodata. Nu exista nici un stimulent care ar putea face asta.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(vv @ 12 Sep 2005, 13:32) Toata lumea sa-si faca asigurari private de sanatate, sau sa plateasca spitalizare . De cei ce nu-si permit, sa se ocupe statul. |
--------------------
-
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
andu de acord cu tine dar atunci sa nu mai platim CAS-ul
Sau platesti CAS-ul si te duci la spitale de stat sau iti faci asigurare privata si mergi la spitale private. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
vv |
![]()
|
QUOTE(ashu) Mai rau de cum e acum mi-e greu sa cred ca se poate. Ashu, eu sunt optimist. (pentru cei care nu stiu bancu' - pesimistul zice ca "mai rau de-atat nu se poate", optimistul zice "ba da, se poate!") Ar putea fi si bine ce-i drept... da' mi-e tare frica sa nu iasa o teapa generalizata... Ma rog, om trai si om vedea. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@ andu911
Pai deocamdata nu te intreaba nimeni daca vrei sa platesti sau nu. Iti iau banul si-l folosesc pt pensii sau mai stiu eu ce in timp ce spitalele stau sa cada. De miine iar nu mai livreaza farmacistii medicamente spitalelor |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca sunteti aproape off-topic in treaba asta cu spitalele, ba mai mult nu prea intelegeti cum vine treaba, eu as zice sa abandonati subiectul.
Deci, ca sa va lamuriti un pic, spitalele private nu sunt intrinsec legate de asigurarile private. Si vitavercea. Adica , mai clar, daca sunteti asigurat la stat- prin plata CAS , va puteti duce la un spital privat, iar acesta recupereaza banii de la CAS. Cam asa cum functioneaza acum cabinetele individuale. Problema intr-adevar grava e ca grilele de decontare sunt absolut nerealiste, si pana la modificarea acestora, nimeni nu se va inghesui sa investeasca intr-un spital. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vv |
![]()
|
Mama lor de jurnalisti incompetenti.. voi intelegeti ceva?
http://www.hotnews.ro/articol_31945-Premie...-unicameral.htm QUOTE Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat joi, ca nu sustine ideea unui Parlament unicameral si nu este de acord cu asumarea raspunderii pentru votul uninominal. buun, tocmai ma pregateam sa-l trec definitiv pe lista neagra pe Tariceanu, cand citesc si pasajul urmator... QUOTE "Sistemul bicameral este unul prost. Acest sistem este bun atunci cand este conceput corect, nu asa cum este astazi in Romania", considera premierul Tariceanu. Deci eu ce sa inteleg? Ca el vrea parlament cu cel putin 3 camere si 2 bai, sau ca ziaristii habar n-au ce scriu? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
costi |
![]()
|
A vrut sa spuna ca sistemul unicameral se potriveste RO acum dar este este prost "conceput" in sensul ca atributiile celor doua camere se suprapun.
Modificat in acest sens el devine "bun". Cel putin asta am inteles eu ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
VV, scuze ca te intreb, dar mai citesti ziare??? Eu demult am renuntat, tocmai din cauza ca nu vreau sa-mi pun tot felul de intrebari.
Presa la noi e VARZA. |
--------------------
x
x
- x
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
indiferent ca sistemul parlamentar va fi uni- ori ramane bi-cameral, cre'ca ceea ce trebe neaparat la noi este reducerea drastica a numarului de parlamentari.
de ce sa vina la bucuresti la sedinta din fiecare judet cate pluton de 15-20 de trandavi - cu cheltuieli exorbitante. 4 buc./judet ajung! deci in jur de 150-160 TOTAL. astia pot fi 75% deputati plus 25% senatori, ori 100% cum le-o conveni sa-si zica. |
-------------------- |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
http://www.hotnews.ro/articol_32616-Romani...at-Bulgaria.htm
nu ca ar ajuta cu ceva, insa sunt curios Dow Jones chiar isi va mentine pozitia asta. This post has been edited by Lolek: 24 Sep 2005, 12:04 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
n-a ca s-a betegit capra bulgarului...
![]() a facut si UE pt. Simeon ce a putut...cum nu s-a les..le-au ridicat bonusul |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
Ce sa spun, a vazut orbul Braila.
Ajungea sa citeasca rubrica de Calatorii de la Daciaclub sa vada cit e spaga la Bulgari. Dar ce sa-i faci, ei au avut consiliu monetar si doar nu era sa recunoasca aia ca sint prosti. Mai bine ne aratau pe noi cu destu'. Leka notch ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
Nu e cu guvernul, da' nu am stiut unde sa pun articolul asta... cititi-l, nu neaparat comentariul initial, cat stenograma sedintei. Mie mi se pare o confirmare inspaimantatoare a tot ceea ce s-a zis aici despre Iliescu si mineriade. Mai mult, arata ceva ce pana acum nu am realizat: guvernul ala a lu' Roman, bun-rau cum era, nu incerca doar sa se imbogateasca si sa faca un capital de imagine, ci chiar avea niste oameni relativ capabili si care incercau sa faca ceva pentru tara....
http://www.hotnews.ro/articol_33428-Intent...a-de-Guvern.htm In special baiatul asta pare foarte lucid... QUOTE(Eugen Dijmarescu) Eu nu pot sa semnez o Conventie care urma sa sprijine economia de piata, daca cursul evolutiei politice din Romania ne indreapta inapoi catre comunism. daca mai avea cineva vreo indoiala (nu ca mi-ar fi simplatice personajele dar aici au pus punctul pe i) ... QUOTE Dl Victor Stanculescu Ce rezulta de aici. Ca, de fapt, nu trebuie sa calculam pagubele strazii, ci trebuie sa calculam pagubele natiunii, cine ia in calcul numai pagubele strazii se insala amarnic. Dl Petre Roman Pagubele strazii nu reprezinta nici unul la un milion. This post has been edited by vv: 4 Oct 2005, 08:41 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
vv |
![]()
|
Tot eu.
Tupeu de PSDist: http://www.hotnews.ro/articol_33526-Rodica...nara-capusa.htm QUOTE(Rodica Stanoiu) Aveam statut de magistrat cat eram ministru. Voi da banii inapoi, daca asta doresc, insa eu stiu ca legea prevedea echivalarea functiilor din invatamant si a celor din cercetare, pe care le-am avut, cu cea de magistrat. Altfel zis, "a nu, nu am facut nimic gresit, totusi, ca sa nu va supar, hai ca va dau inapoi 1.1 miliarde, oricum n-am ce face cu ei si din cauza lor sta salteaua un pic cam sus". Tupeu de ziarist: http://www.hotnews.ro/articol_33538-Poate-...R.-Stanescu.htm QUOTE(Sorin Rosca Stanescu) Ne imaginam ca, dintr-un motiv sau altul, toti actorii mai sus mentionati (adica aproximativ toata lumea - comunitatea internationala, oamenii de afaceri, presa, partidele politice, toti oamenii cu scaun la cap) ar fi interesati ca vocea lui Traian Basescu sa rasune in pustiu. Sau chiar sa nu se mai auda deloc. Este evident ca nu poate fi perfectat intre acestia vreun alt tip de intelegere decat de natura tacita. Dar poate avea aceasta vreun efect real? Ca orice jucator politic de tip individualist - imposibil de insurubat intr-o echipa - Traian Basescu utilizeaza singurul instrument real pe care il are la dispozitie. Popularitatea sa printre cetateni. Desi a fost ales doar de un sfert dintre cei cu drept de vot, el a beneficiat, in prima parte a acestui an, de o incredere care s-a ridicat la cote ametitoare, depasind uneori 70 la suta. Chiar si in prezent, el are sprijinul a jumatate din populatie. De aceea, in mod firesc, Basescu va rupe "lantul tacerii", adresandu-se direct cetatenilor. Peste capul clasei politice, al clasei de afaceri si chiar peste capul presei. Dar cat timp va avea el aceasta posibilitate? Atata timp cat va sti sa ramana popular. Pentru ca atunci cand Basescu nu va mai face rating, presa nu va mai fi interesata sa-i devina portavoce. Pana una alta insa, nu poate fi izolat. Adica baiatul asta isi pune in mod deschis problema "ce draq putem ma sa facem ca sa scapam de Basescu asta? 'rar a draq el si popularitatea lui" ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
costi |
![]()
|
Am uitat s-o pun pe R Stanoiu la personalitatea care va enerveaza cel mai mult.
Fata asta este chintesenta arhetipului promovat inca de pe vremea impuscatului si care a avut demne reprezentante prin Leana, Gainuse, Gidea. Daca alea s-au retras saracele dupa '89, semn ca nu le-a lipsit totusi bunul simt, in cazul Stanoiu avem de-a face cu o "inflorire" a topirlanismului latent. Cum este posibil ca un fost minsitru al justitiei, cercetator si profesor de drept sa spuna cu nonsalanta "insa eu stiu ca legea prevedea echivalarea functiilor din invatamant" dar dau banii inapoi dace trebuie !!!!! Ce a facut ea este fals si uz de fals in declaratii. In plus si-a vindut bojdeuca natala cu 100.000 E catre Petrom si a acordat statutul de notar fara ca respectivii sa dea examen, unei lungi liste de privegiati care a inclus-o si pe sotia lui Mitrea. Acum acel ordin a fost anulat si ma intreb ce se intimpla cu actele "notarizate" de respectivii. Cu toate astea a fost apreciata de Iliescu, cel care a numit-o consilier pt securitatea nationala (!!!) si a bagat-o in parlament in cadrul celor 10% locuri alocate presedintiei. Ce poti spune despre un personaj atit de sinistru ca femeia asta ? Eu zic ca este un exemplu tipic pt PSD. Si atunci de ce ne mai miram ca dupa 15 ani sintem unde sintem ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:52 |