Pt. Solentza
![]() ![]() ![]() |
Pt. Solentza
manuAAC |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Solentza
COnfort
2004
|
|||
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Eu am auzit ca se potrivesc dar nu bag mana n foc
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Din cate stiu,ca si diametru sunt cam la fel,deci de intrat in bord...intra.Problema e ca in adancime in bord ele nu-s la fel,cele de solenza fiind mai lungi spre interior decat cele de logan.Daca pui de logan,nu-ti vor mai face legatura cu tubulatura de aerisire,deci aerul se va duce mai mult prin bord...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt mai bine lucrate cele de Solenza si apoi eu nu cred ca sunt la fel la adancime ! Eu nu mi-as pune de Logan desi si eu am una putin stricata de la un AmbiPur . Se gasesc in Vitan cu 20 ron dupa cate tin minte .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Cu o mica adaptare se potrivesc aeratoarele de logan pe tubul acela de la solenza, deci merg.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
afry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 May 08 ![]() |
vreau si eu ceasuri de logan prestige....dar vrea sa stiu daca se potrivesc pe o solenza europa??care aveti de vanzare spuneti-mi si mie
|
--------------------
solenza
europa
2006
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Se potrivesc.
Cauta la Bursa. L.E. Uite o oferta . This post has been edited by zanga: 22 May 2008, 09:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:35 |