Topic-uri inchise, nelamurire
![]() ![]() ![]() |
Topic-uri inchise, nelamurire
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
nu e vorba de rabdare, e vorba de un soft scris cu picioarele de o gasca de copii care cantaresc 14 kile cu tot cu monitor
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Sa revenim un pic ontopic. De ce se inchid topicurile in Cafenea?! Mai ales cele care se discuta in mod curent in ele?!
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Citeste semnatura mea si vei fi lamurit!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdan_iuly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 13 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 29 Dec 2004, 12:41) orice topic poate fi redeschis la cererea userului. DAR sunt automat inchise topicurile care au mai fost discutate, cu link catre unde s-a mai purtat discutie . ceva exemple sa ne lamurim si noi te rog ? ![]() Cum poate fi redeschis la cererea userului? Ce trebuie sa faca un user al carui post a fost inchis pentru a-l redeschide? |
--------------------
Dacia
Logan
- It's nice to be important, but
It's more important to be nice! ------------------------- Scooter |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Hai mai, terminati cu prostiile
![]() Ca sa faci o "cerere", trimiti un MP la un moderator al sectiunii respective si ii spui ca vrei sa ti se redeschida topicul. Extraordinar ! ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
DE ce D-le DFA , ai inchis topic-ul TRUCURI LOGAN.
DACA cercetam atent postarea se poate observa ca ACEL PRIM TRUC nu aduce atingere normelor morale sau legale. E BENEFIC pentru cei care nu au Coputer de bord . LEGAT de al doilea TRUC am vrut sa PUN IN EVIDENTA o modalitate pe care o fac cei care aduc amsini din Ungaria (UNII) si cei care vin masii la mina a doua. Insa FIECARE e liber sa gindeasca, dar sa nu uitam ca a discuta unele aspecte trebuie relatat si ADEVARUl existeant pe piata. Scuze daca am deranjat. ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca vad ca lumea nu asteapta raspunsuri pe PM, o sa dau si aici acelasi raspuns pe care i l-am dat si pe PM lui Adisan:
1. Despre secventa de diagnosticare s-a tot mentionat pe forum, inca de pe la sfarsitul anului 2004. Este foarte bine ca lumea afla aceste lucruri in sfarsit, dupa 2 ani de la primele mentionari, insa crede-ma pe cuvant, in ultima saptamana cred ca au fost cel putin 5 useri care au mentionat ce descoperiere au facut. Exista un topic la diverse logan, lipicios, care mentioneaza si erorile care apra in secventa de diagnosticare (daca apar) si cifrele mentionate in secventa de diagnosticare, etc. La http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=312022 Acel post este din 9 august 2005. Maine poimanie face 1 an. Insa observ ca un ele informatii sunt degeaba pe forum, ca f. multi nu le vad. Din pacate. 2. Modalitatea de a nu inregistra km (scoaterea mufei senzorului de viteza de pe cutia de viteze, de pe grupul diferential, care intre altele duce si la neafisarea vitezei, duce si la problema cu injectia ca se fac niste calcule de injectie in functie de turatie si viteza - si se intra in mod degradat de functionare, adica cu amestec bogat, ceea ce poate duce in relativ scurt timp - 500 km - la defectarea catalizatorului, duce si la probleme cu ABS-ul daca este dotata masina - scoaterea lui din functiune, caci ii trebuie NEAPARAT viteza -, duce la erori in sistemul de airbag) are principala caracteristica INSELACIUNEA. Scoaterea acelei mufe in scopuri de inselaciune este fapta penala. Cum noi nu sprijinim astfel de fapte "reprobabile si care trebuie infierate cu ura proletara"... Si in al doilea rand, formularea a lasat de dorit. Nu e "cum sa nu mai inregistreze km" ci ar fi fost mai bine "avertisment legat de faptul ca masinile aduse din ungaria au kilometraj masluit". E o chestie de nuanta. Una instiga la anumite actiuni Alta atrage atentia asupra unor actiuni rauvoitoare |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
nu stiu daca aici se posteaza pentru toate topicurile inchise...
nedumerirea mea e ca nu inteleg de ce sugestiile sunt luate drept abuzuri...e vorba de topicul deschis de cineva care tocmai a fost exmatriculat, unde se incercau niste sugestii (repet: sugestii). or moderatori se simt lezati si impung?!? nu e normal ca la orice forum sa existe o asemenea rubrica unde userii de rand sa isi dea cu parerea despre colectivitatea din care fac parte? e exact ca politica la colt de strada, e un drept absolut democratic care poate avea sau nu succes. trebuie sa evitam a ne exprima parerile despre cum merg lucrurile pe forum? sa ne asteptam sa fim imprastiati cu tunul cu apa? e un forum al carui membru devii dupa ce ai trecut prin formularul de inscriere si care ai drepturi egale cu toata lumea (in virtutea regulamentului si a functiilor administrative). si mi se pare de bun simt sa existe o "piata" unde sa se discute pe marginea forumului fiindca astfel se pot intampla lucruri inspre binele acestuia. or, daca nu sunt permise asemenea discutii (repet, in ton cu regulamentul) atunci sa se specifice in lista de legi acest lucru. printr-o remarca sau o nedumerire legata de administrare trebuie sa se inteleaga ca nu e atac la profesionalismul sau persoana moderatorului sau administratorului ci e pur si simplu o parere care poate fi luata sau nu in considerare dar (in ambele cazuri) motivat/argumentat. sper sa fiu inteles cum trebuie si sa nu se considere postul meu ca un atac la putere si nici sa nu mi se raspunda ironic "sa fac o cerere la stapanire" later edit: administrez si io un forum de cateva mii (bune) de membri (la fel de eterogen ca si acesta) asa ca stiu ce vorbesc. PS: mi se poate spune de ce am deja 20% warn? (am citit pe undeva pe aici ca daca dau click pe warn nu fac decat sa mi-l cresc...si nu vreau sa risc) This post has been edited by ovidiums: 24 Sep 2006, 01:08 |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Dar si tu te-ai atacat ...
Hai sa mai clarificam niste lucruri (oare a cata oara?). Acesta nu este un forum public. Acesta este un FORUM PRIVAT. Asta inseamna ca apartine cuiva. Cel care detine forumul are dreptul sa isi impuna propriile reguli. Daca proprietarul forumului are o anumita viziune in ceea ce priveste mersul lucrurilor, noi, toti ceilalti care folosim forumul, suntem obligati sa respectam acea viziune. Daca nu iti place modul in care merg lucrurile pe un forum privat, nu te apuci sa arunci cu noroi tocmai acasa la om pentru ca nu e corect. Corect este sa te adresezi proprietarului si acesta va decide ce va face. Altfel spus, daca la mine pe usa de la intrare in partament nu scrie ca poti sa iti spergi pantofii de covorul din sufragerie, nu inseamna ca esti liber sa faci treaba asta. Adica o poti face, dar suporti consecintele. Daca tu vrei totusi sa iti sterg picioarele de covorul meu, imi ceri voie mai intai mie, nu te apuci sa discuti cu voce tare cu celalat musafir despre treaba asta, in timp ce esti in casa la mine, in speranta ca poate poate te-oi auzi. Oameni buni .. dar chiar trebuie specificat in regulament si codul bunelor maniere ? |
--------------------
.
.
|
|
ovidiums |
![]()
|
si forumul despre care tocmai am pomenit este tot privat. si lumea are un loc (mai pe pres la intrare
![]() in fine... daca aici e altfel atunci asa sa fie. scuze de indrazneala. This post has been edited by ovidiums: 24 Sep 2006, 01:16 |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
|
|
Liviu |
![]()
|
Daca vrei sa faci sugetii de moderare, noi puncte la regulament .... din astea, traditionale, te apuci frumos si deschizi un topic in care iti descrii sugestia. Nu te apuci intr-un topic deschis de un user suparat (motivul nu are importanta) si, cu pumnul ridicat, sa incepi sa strigi :"da .. asa e .. are dreptare X cand l-a facut albie de porci pe Y, pentru ca oricum aia e o regula idioata " ...
Intelegi ce vreau sa spun ? Readuc in fata faza cu codul bunelor maniere mentionat mai sus. |
--------------------
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ovidiums @ 24 Sep 2006, 01:56) PS: mi se poate spune de ce am deja 20% warn? (am citit pe undeva pe aici ca daca dau click pe warn nu fac decat sa mi-l cresc...si nu vreau sa risc) As avea si eu rugamintea, daca s-ar putea, sa-mi zici si mie unde ai citit acest lucru. Ca asta ar insemna ca acest forum are un stil aparte de warninguri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ovidiums |
![]()
|
am hoinarit pe forum in asrea cinci zile de suspendare si am citit undeva o discutie pe tema warn-ului (nu mai retin exact unde)
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
|
|
klaus |
![]()
|
So, pentru lamurire, informatia pe care ai citit-o (daca ai citit-o) este falsa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ovidiums |
![]()
|
atunci m-am linistit, merci. cu siguranta am citit (n-oi avea ce face decat sa starnesc suspiciunile adminilor?!?)
This post has been edited by ovidiums: 24 Sep 2006, 19:14 |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Multumim celui care a inchis topicul cu "Dacia sport" de la stiri. Ce mare lucru era sa-l fi pus la cafenea sau diverse, dar asa e pe aici: nu convine conducerii, se cenzureaza, se sterge sau se inchide!
divergenta de opinii conduce la progres, mai oameni buni! Mi-a placut comentariul moderatorului: "daca se mai compara cu bmw, skoda etc se inchide", iar dupa ce s-a dat exemplul Skoda RS (versiunea sport a unei berline) cineva l-a si inchis. Halal moderare! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
"Ma bucur" foarte tare ca "iei pozitie" asa rapid la fiecare inchidere (sau numai la asta, cum vrei si poti) ... dar de ce nu faci / faceti la fel cand ideile deviaza ... spune-mi si mie care e legatura dintre
“De ce să nu spunem că Dacia ar putea să scoată în anii următori un model sportiv pentru a seduce publicul tânăr?” si "@Arhimede: sa stii ca sunt frustrati, dai o caruta de bani pe o masinarie de carat cartofi Daca tie ti se pare ca aceasta masina are un comportament rutier superior fata de o masina din aceeasi clasa produsa acum 10 ani, atunci inseamna ca nu prea ai condus o masina adevarata. Compara tu loganul 1.6 cu un BMW 316, audi 80 1.6, golf III 1.6, ford siera 1.6 , rover" si "razu:Nu asta spuneam,nu contest ca loganul e asa cum ai spus tu,dar daca omu ala vedea in loganu 16 v un motiv sa stea in casa,si cataloghezi cumparatorii unei masini drept frustratii soselelor,indiferent de masina inseamna ca are o problema serioasa. Cat despre o posibila varianta sport a loganului nu mi se pare ceva de domeniul fantasticului.Crezi ca germanii aia au fost tampiti cand au facut-o? Aaa..si daca aveti dubii in privinta termenului sport...ganditiva ca si cei cu handicap il fac...si chair in mod organziat;jocurile Paraolimpice " si "@razu: hai ca cu fiat tempera si cu seat cordoba produse in anii `90 n-ai nimerit-o deloc...s-au consacrat ca fiind niste masini cu probleme majore etc...restul exemplelor sunt neconcludente..fiind clase total diferite de masini....acum fie vorba intre noi...compari dacia cu bmw? defapt...nu prea exista masina care sa se compare de la egal la egal cu masinile germane...f putine oricum... " si "sunteti cam offtopic LE: si o sa fiu si eu. @razzu: Desi nu sunt de acord cu dat flashuri, daca unul vine cu o alta masina cu 160 iar tu mergi cu 140 pe banda a 2-a mi se pare normal sa te dai la o parte, pe banda 1. Viteza creste de la dreapta, daca intelegi ce vreau sa zic. Vazut din alt unghi, tu probabil esti din tabara celor care merg cu o anumita viteza, este depasit de o Dacie care merge mai tare si atunci calca acceleratia ca sa-l depaseasca pe daciot, numai pentru ca nu suporta sa fie depasit de o Dacia. geez, grow up, people!" si "Deci ori n-ai inteles ce am vrut sa subliniez ori vrei si tu sa te bagi in seama." si "Vrei sa ai calitatile unui BMW, iti cumperi BMW. Nu ai bani de BMW ori astepti sa strangi(imprumuti) bani ori iti iei masina de care ai bani, dar taci. Nu ai bani nici de cea mai ieftina masina nou, exista second hand-uri." era vorba de o fraza spusa de Remy Deconinck despre o posibilitate. Daca doriti comparatii intre marci, masinute si mai stiu eu ce discutati intr-un topic despre asa ceva ... nu e corect ? Cat despre mutat la cafenea ... anume unde ? la dacia sau reno ? No' spune tu ce doresti sa se intample cu acel topic si asa facem ! "Halal moderare ?" Multumesc anticipat pentru raspuns, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cmandrei @ 20 Oct 2006, 17:20) "Ma bucur" foarte tare ca "iei pozitie" asa rapid la fiecare inchidere (sau numai la asta, cum vrei si poti) ... dar de ce nu faci / faceti la fel cand ideile deviaza ... spune-mi si mie care e legatura dintre [...] Am spus la un moment dat ca discutia a deviat, asa ca observatia ta o consider de prisos si cam nelalocul ei. E normal ca sa se aduca in discutie diverse argumente de la care discutia sa o ia pe un alt fagas. In momentul cand cineva observa ca discutia o ia pe aratura incearca readucerea ei la subiectul initial. Asta se intampla si in viata de zi cu zi la discutii (vezi si dezbaterile din nenorocitul ala de Parlament al Romaniei). Aici trebuia sa vina acel cineva care sa aduca discutia la subiectul initial, nu sa "sparga gashca" (cer scuze pentru IRC, dar nu am incotro, nu am diacritice). Adica sa zica "hai sa ne intoarcem la discutia despre Dacia sport" si nu "daca mai comparati Dacia cu alta masina nu mai aveti ce discuta". Iar in discutia despre un eventual model sport de la Dacia mi se pare normal sa se faca o paralela cu ceea ce au realizat si alti producatori de masini. Or, tu procedezi in maniera "daca nu ne jucam cum vreau eu, atunci nu se mai joaca nimeni" si inchizi topicul pentru ca s-a amintit despre dezvoltarea unui model sport (Octavia RS) dintr-o berlina (Octavia Tour). Deci, nici macar pentru insiruirea aia pe care mi-ai facut-o si pe care din cauza de lungime a postului am omis-o. QUOTE(cmandrei @ 20 Oct 2006, 17:20) Daca doriti comparatii intre marci, masinute si mai stiu eu ce discutati intr-un topic despre asa ceva ... nu e corect ? Corect. Aveai deci doua optiuni: 1. "discutia a luat-o pe aratura, despre frustrati cu logan si frustrati cu reno, aici discutam despre o eventuala dacia sport, in concluzie posturile offtopic vor dispare (au disparut)" 2. mutatul la cafenea, partial sau total Ambele optiuni cu eventuale sanctiuni, daca vroiai neaparat. QUOTE(cmandrei @ 20 Oct 2006, 17:20) Cat despre mutat la cafenea ... anume unde ? la dacia sau reno ? Avand in vedere ca era vorba de Dacia, la dacia. In treacat fie spus eu n-am fost de acord cu unificarea asta daciaclub+reno, in ideea ca "e mai bine fiecare cu a ma-sii", dar pot cel mult sa-mi exprim o opinie si atat. QUOTE(cmandrei @ 20 Oct 2006, 17:20) No' spune tu ce doresti sa se intample cu acel topic si asa facem ! Trage tu concluziile de rigoare dupa ce am scris aici. QUOTE(cmandrei @ 20 Oct 2006, 17:20) "Halal moderare ?" halal. QUOTE(cmandrei @ 20 Oct 2006, 17:20) Cu placere; oricand. This post has been edited by Illusi0n: 20 Oct 2006, 16:19 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Asa cum ai vrut s-a mutat la dacia. Drum bun.
![]() 2. Mesajele a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic). Nu se ofera absolut nici un premiu celui care depaseste recordul de posturi pe zi. In afara de titulaturile Membru Incepator, Membru si Membru Autentic nu se face nici o distinctie intre cei cu post-uri multe si cei cu post-uri putine. d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor. 7. Sanctiuni a) Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata (warn), editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului fir de discutie, blocarea abilitatii de a trimite mesaje pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile, suspendarea contului pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare. etc. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
marksman |
![]()
|
Desi ma mananca mult limba, o sa pastrez conversatia in limite decente.
1. N-am vrut eu, tu ai vrut, asa ca l-ai mutat la Dacia, multumesc totusi. Eu ti-am spus ce-am avut de spus, concluzia ti-am lasat-o. 2. Faptul ca-mi fluturi prin fata ochilor niste extrase "bine alese" din regulament (pe care, apropo, l-am citit inainte sa devin membru daciaclub), nu ma impresioneaza. Am considerat ca discutam de la om la om. Dar acu, daca tu insisti, poftim: - faptul ca vreau sa iau parte la o discutie nu inseamna ca vreau sa acumulez posturi. Vezi data inscrierii mele si numarul de posturi, uita-te si la altii, eventual cauta-mi posturile si topicurile daca chiar vrei si trage concluzia. Aia buna. - ce se intelege prin "sparg gasca" fara a preciza nimic? Am zis ca sunt nevoit sa clarific lucrurile, fara a ma adanci prea mult in explicatii, dar daca vrei neaparat sa afli de ce nu am diacritice, pot sa-ti spun ca nu am drepturi de administrare pe PC-ul asta si layout-urile instalate sunt EN si FR. - cunosc prea bine ce pot sa faca moderatorii si nu consider ca mi-ai fi facut vreo favoare. LE: este ultimul meu post in aceasta discutie. This post has been edited by Illusi0n: 20 Oct 2006, 17:03 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cmandrei |
![]()
|
Te legi de chestii care nu sunt esentiale ca sa zic asa ... am facut copy paste la toata sectiunea din regulament ca mi-a fost un pic lene sa sterg ... dar iarasi "repede" ai luat pozitie ... ceea ce nu e rau ... oricum eu ma opresc aici ... consider ca esti implinit si fericit ca am facut cu topic-ul ce ai dorit tu.
Multumesc pentru intelegere, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.104 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
@cmandrei si @Illusion
Fiind ultimul care am postat pe respectivul topic simt nevoia sa explic un pic ce am vrut sa spun. Topic-urile de stiri in general le lecturez fara a comenta pe forum pentru ca, nu-i asa, stirile doar informeaza. Pe topic-ul despre planurile de viitor ale Dacia am remarcat, insa, o atitudine de-a dreptul tendentioasa din partea unor useri. In acest context am folosit exemplul cu Skoda Octavia RS pentru o argumentatie "mai cu greutate" dat fiind faptul ca era o situatie oarecum similara de transformare a unei masini obisnuite in cu totul altceva de catre producator. Intr-adevar exemplele de off-topic date de cmandrei sunt cat se poate de reale (tot ele m-au determinat sa postez), insa, cred ca ar fi trebuit aplicat alt paragraf de regulament, respectiv cel cu stergerea postului respectiv. Totodata cred ca pentru comunitatea Daciaclub planurile de viitor ale producatorului au o mare importanta si ar trebui discutate (insa decent si fara atitudini tendentioase) in continuare. Aceste discutii, cine stie, poate vor contribui si la modelarea viitoarelor autoturisme Dacia mai pe gustul consumatorilor. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:47 |