Condus printr-o republica sovietica, Cred ca Rusia
![]() ![]() ![]() ![]() |
Condus printr-o republica sovietica, Cred ca Rusia
hitman1234 |
![]()
|
||
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|||
mhoria |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 12 January 07 ![]() |
da...este Moscova!sunt aici de 4 ani si recunosc f bine, este "Kutuzovski prospect", adica bulevardul lui kutuzov.este unul din bulevardele mari, majoritatea sunt la fel de largi.imi place la nebunie sa conduc aici, tocmai pt ca uneori cu laguna fac astfel de slalome.cel mai greu imi e cand vin in Ro si trebuie sa ma reobisnuiesc cu soselele...mai ales la depasiri pt ca majoritatea sunt cu o banda pe sens.apropo de carburant...s-a mai scumpit si aici, insa tot e ieftin...in 2004 motorina costa 30 centi iar acum un dolar (cam 2,30 lei)
|
--------------------
Renault
Laguna dCi
2004 Authentic
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Ala numai mers calculat nu este.
2. Uitati-va pe contrasens sa vedeti aglomeratia dra*ului asa ca nu mai dati ca la astia e super fluent traficul. Stia probabil ca la ora respectiva pe sensul acelea nu va fi trafic. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ai idee cate milioane de oameni sunt in moscova?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Dincolo de tot felul de comparatii pe care le-am citit, numai artvandelay, avocatul
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
dieselfun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
Mi-a placut la 1:52 cum clipocea mertanul ala, poate avea un senzor de apropiere brusca ori ceva de genul...
Vrea si eu ![]() 4:24 Va place cum clipoceste rosul la semafor la rusi, nu galben ca la noi? ![]() |
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Uitati-va pe contrasens sa vedeti aglomeratia dra*ului asa ca nu mai dati ca la astia e super fluent traficul. Stia probabil ca la ora respectiva pe sensul acelea nu va fi trafic."
Era vorba ca se merge fluent fiind bulevardele mari si cu distante mari intre intersectii/semafoare, nu ca e trafic putin. In Romania nu ai unde sa mergi asa ca te opresti din semafor in semafor. "ai idee cate milioane de oameni sunt in moscova? " Nu ca ar avea legatura intrebarea sau raspunsul cu ce se discuta aici, dar 10,382,754 ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 23:09 |