Servodirectie - scartait puternic
![]() ![]() ![]() |
Servodirectie - scartait puternic
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
99% e de la capul de bara. Daca nu are joc trebuie uns, altfel schimbat de urgenta.
Daca s-ar auzi pe la bucse de la suspensia de pe fata, ar fi cu totul alt zgomot. (cauciucul pe metal se aude astfel si se rezolva cu putina vaselina - spray cu vaselina alba de exemplu ca nu ataca nici vopseaua si nici cauciul ala). |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Zgomotul provine de la arc portiunea unde se sprijina in taler sus si jos rezolvarea ar fi mergi la piese auto si ceri furtun pentru arc comprimi arcul si il ungi cu vaselina pentru a aluneca mai usor tragi furtunul pe arc pui furtunul la ambele capete de sprijin
Eu asa am scapat de zgomote scirtiieli directie |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
cam ciudata ideea cu arcul ,avand in vedere ca e comprimat si sta fix pe amortizor,tot ansamblu arc,amortizor se misca in oala amortizorului pe un rulment
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
spiritul arc spate solenza ne bantuie inca! si eu zic ca nu e de la arcuri
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
yanos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 August 07 From: timisoara ![]() |
Eu zic sa incercati si sa nu umblati aiurea
Un furtun e 2,5 ron il tai in doua sa ai pentru amindoua capete ale arcului Cine vrea sa scape de scirtiieli incearca cine nu comenteaza........... |
--------------------
dacia
logan
2006 1,5 dci
- tm 41 rad
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
A apucat-o si pe a mea scartaitul, si stanga si dreapta cand stau pe loc si virez.
Ce sa-i fac ,sa mai astept cateva zile,poate dispare sau s-o mesteresc eu? |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
mestereste-o tu ca altfel nu scapi
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca pui vaselina se umple si mai rau de mizerie. Cel mai bine se sufla la presiune.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
ii dau dreptate lui booby aceasi problema am avut si eu si am crezut ca e din bieleta, dar nu, era din pipe , una a capatat joc imediat dupa aparitia sunetului.
This post has been edited by bogdan_90: 1 Mar 2010, 17:48 |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Bobo1973 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 July 05 ![]() |
Si eu am patit la fel, scartit cand luam stanga total indiferent daca eram in mers sau oprit. Rezolvare injectarea de ulei in burdufurile capetelor de bara care vin prinse de roata. La verificari nu au arata nici cel mai mic joc.
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCE 140CP
2019
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Logan 1.6 servodirectie, cand iau dreapta de volan, in special in prima parte a cursei volanului, se aude destul de tare un scartait de tonalitate joasa, cam ca un huruit. Un mecanic mi-a zis ca e de la caseta, a uns pe-acolo nu stiu ce, a schimbat si lichidul de servo, dar de facut face la fel.
Am vazut aici ca unii au uns ceva pe la capetele de bara, altii au bagat ulei pe la partea de sus a amortizoarelor. Eu nu ma pricep la mecanica, o sa merg la un service Dacia, dar vroiam sa va cer o parere, ca sa nu ma fraiereasca aia: credeti ca nu e sigur de la caseta zgomotul respectiv? Nu de alta, dar la cat costa mai bine imi iau un Logan 2. ![]() This post has been edited by bae: 28 Sep 2012, 19:03 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
vdingo11 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 14 June 18 ![]() |
Am si eu probleme cu scartaitul la miscarea volanului pe loc sau la viteza foarte mica.
Cum se injecteaza ulei in burduful capetelor de bara. Pun ulei in seringa cu ac si intep acel cauciuc? |
--------------------
Logan
1.5 DCI
2006
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Da. Si peste doua saptamani schimbi capetele de bara.
Da rulmentii de sarcina de la amortizoare nu i-a verificat unul din cei de mai sus... Injectati, injectati... This post has been edited by Victorine: 3 Jul 2020, 19:29 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:59 |