DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> teu de la carburator, intrebare legata de el

badboy_marius
post 4 Jun 2008, 13:59
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Brasov

Muttley, zi-mi tu o alternativa mai buna. sunt student, abia am bani de-o bere, nu-s kid de bani gata. daca tu ai o masina buna, bravo tie, te respect ca om ca ai reusit sa avansezi de la o dacie pentru ca ai putut, sau daca ai o dacie buna si intretinuta inseamna ca ai avut resurse so faci asa.
in primul rand nu am zis ca consuma 7 litri la 1000 km, am zis doar ca atat completez. mai am si pierderi, din aia 7 litri vreo 3-4 sunt pierderi (buson, semeringuri, baie...)
si pe esapament nu-s vizibile gazele, si nu miros decat daca stai cu nasu acolo.

mai degraba ai acuza firmele care inca mai folosesc camioane roman, administratii care inca mai au in orasele lor autobuze rocar, cetatzenii cu trabant, lada sau masini rusesti care poluaza de n ori mai mult decat o dacie.

--------------------
Audi 80 1990 PM, 1.8S, 90CP
Dacia 1310 TX.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 4 Jun 2008, 14:21
Post #32

Mesaj semiautomat

QUOTE(badboy_marius @ 4 Jun 2008, 14:59)
in primul rand nu am zis ca consuma 7 litri la 1000 km, am zis doar ca atat completez. mai am si pierderi, din aia 7 litri  vreo 3-4 sunt pierderi
*

m-am linistit a scapat.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Muttley
post 4 Jun 2008, 14:36
Post #33

From: -

Daca esti student ai timp liber. Mult! Un set de segmenti costa putin. Un set motor nu e o avere. O garnitura de chiulasa e 10 lei. Sa citesti carti stii f bine, mai ales in perioada asta a studentiei, ca ai exercitiu. Treci matale-ntr-o sambata-n spatele caminului sau al blocului ori unde stai tu si segmenteaza/inlocuieste setul. E mai simplu decat poti crede.

Pe de alta parte, daca esti student, nu ai CU ADEVARAT nevoie de masina!!! Pentru un student, masina e moft. Am fost si eu student, am avut masina, puteam bine-mersi sa merg la scoala pe jos sau cu tramvaiul, ori acasa cu autobuzul.

In schimb, daca esti student, ai putea de pe acum sa dezvolti o anumita conduita etica. Nu zic sa aderi la Green Peace, da' macar constientizeaza cand ai sarit calu'. Cu prajina!

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
+
badboy_marius
post 4 Jun 2008, 14:53
Post #34

Membru autentic

From: Brasov

cum spuneam, am un motor pe care vreau sa-l pun pe masina, dar acum chiar nu am cum, si inca nu stiu care e treaba cu actele...seriile..omologare...

--------------------
Audi 80 1990 PM, 1.8S, 90CP
Dacia 1310 TX.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th July 2025 - 06:19
Forum Renault