teu de la carburator, intrebare legata de el
![]() ![]() ![]() |
teu de la carburator, intrebare legata de el
badboy_marius |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca esti student ai timp liber. Mult! Un set de segmenti costa putin. Un set motor nu e o avere. O garnitura de chiulasa e 10 lei. Sa citesti carti stii f bine, mai ales in perioada asta a studentiei, ca ai exercitiu. Treci matale-ntr-o sambata-n spatele caminului sau al blocului ori unde stai tu si segmenteaza/inlocuieste setul. E mai simplu decat poti crede.
Pe de alta parte, daca esti student, nu ai CU ADEVARAT nevoie de masina!!! Pentru un student, masina e moft. Am fost si eu student, am avut masina, puteam bine-mersi sa merg la scoala pe jos sau cu tramvaiul, ori acasa cu autobuzul. In schimb, daca esti student, ai putea de pe acum sa dezvolti o anumita conduita etica. Nu zic sa aderi la Green Peace, da' macar constientizeaza cand ai sarit calu'. Cu prajina! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
cum spuneam, am un motor pe care vreau sa-l pun pe masina, dar acum chiar nu am cum, si inca nu stiu care e treaba cu actele...seriile..omologare...
|
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 06:19 |