DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Intalnire Dacia in Olanda: lansare Sandero si 550 d, 550 de Dacii la intalnirea din Olanda

Ger Nijkamp
post 30 May 2008, 20:12
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Duminica trecuta, pe 25 mai, a avut loc cea de-a treia intalnire Dacia in Olanda. Am avut onoarea de a fi prima tara din lume in care s-a lansat Sandero pentru public:

onthullingsandero.jpg

Acesta nu a fost singurul lucru remarcabil. La aceasta intalnire au fost prezente si 550 de Dacii, ceea ce reprezinta un record mondial absolut:

overzichtmeetingparkeren.jpg

A fost muzica live, mancare si bautura pentru toata lumea, iar atmosfera si frumoasa locatie au facut evenimentul demn de retinut:

daciameeting2008.jpg

Imagini panoramice de la intalnire pot fi gasite aici:
http://www.dacialoganmcv.nl/?p=1689

Toate fotografiile sunt publicate aici:
http://www.dacialoganmcv.nl/?page_id=1232

Videoclipurile de la cea de-a treia intalnire olandeza Dacia pot fi gasite aici:
http://www.dacialoganmcv.nl/?p=1695

Bucurați-vă de fotografii și videoclipuri deosebite!

[ Ger ]

This post has been edited by Ger Nijkamp: 30 May 2008, 22:00

--------------------
Dacia Logan MCV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BlaueCorsa
post 30 May 2008, 20:23
Post #2

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Gezellig!

EDIT: inainte de a se apuca sa comenteze vreun binevoitor, Ger este olandez, iar textul este tradus cu un soft, de aceea suna atat de aiurea. Oricum, initiativa de a traduce textul in limba romana este laudabil.

EDIT2: textul original a fost modificat.

This post has been edited by BlaueCorsa: 30 May 2008, 22:02

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
Shush
post 30 May 2008, 20:28
Post #3

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Interesanta poza aia panoramica happy.gif
Am vazut si un Prestige biggrin.gif

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Merced
post 30 May 2008, 20:43
Post #4

No fear. No limit. No equal.

N-o sa se vada la noi asa ceva intr-o suta de ani...

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
AR-18-MOS
post 30 May 2008, 21:48
Post #5

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Se pare ca au fost Logan-uri cu girofar pe acolo ... smile.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
minny
post 30 May 2008, 22:03
Post #6

Membru porcos

Bravo Ger! Am văzut deja pe site-ul tău relatări despre eveniment. Impresionant!

--------------------
------ ------ ------
+
eugeniuz2004
post 30 May 2008, 23:44
Post #7

Membru autentic

From: Iasi

ca intotdeauna strainii ne arata cum sa ne adunam sa discutam si sa ... ne laudam fiecare cu masina ui!

nu vad sa se petreaca vreo intalnire de o asemenea anvergura in RO oricare ar fi marca ce si-ar propune asa ceva.

super!

--------------------
Kia Cee'd 2008 SW BEST - IS-96-AEU
+
Stefan
post 31 May 2008, 00:14
Post #8

Quite opinionated

From: Cluj-Napoca

Felicitari Ger! Ma bucur pentru succesul intalnirilor organizate de tine. De la 50 de masini cat a avut precedenta la 550 e ceva. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie la intalnirea 4...
Dragi Dacioti, suntem multi in Romania, forumul asta zic eu ca este o "forta". Nu putem organiza si noi o intalnire periodica de genul asta? Daca un om cu un blog a putut face asta, nu poate o comunitate asa mare ca Daciaclub?
O intalnire anuala, sau bianuala (primavara si toamna) cred ca ar fi o ocazie excelenta si pentru reclama forumului si o ocazie pentru membri sa petreaca o zi relaxanta alaturi de colegii cu aceeasi pasiune.
Sper din tot sufletul ca nu o sa-mi fie luat la misto postul si sper ca odata odata o sa avem si o intalnire de proportiile celei din Olanda. (da stiu sunt intalniri saptamanale, unele chiar maricele, dar totusi.. nu e aceeasi chestie)

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
cristio_79
post 31 May 2008, 00:17
Post #9

Membru autentic

From: CONSTANTA

Olandezii vad ca apreciaza masina noastra nationala,buna sau rea.Noi stim doar sa o criticam.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
cristi.r
post 31 May 2008, 08:27
Post #10

Membru ... din cand in cand

Nu stiu cat o apreciaza, insa, in mod sigur, ei stiu sa se bucure de ceea ce au. La noi, frustrarile ne incetoseaza mintea si se pare ca pierdem ce-i mai important din viata asta plina de aspecte materiale. Bravo lor !

Foarte interesanta ideea cu lansarea modelului sandero la intalnirea daciotilor olandezi. Si laudabila ideea lui Ger de a initia topic in limba romana.

--------------------
megane diesel 2006
+
hash
post 31 May 2008, 19:07
Post #11

calculatorist

Pentru treaba asta trebuie ca o primarie sa puna la dispozitie un teren - sau o parcare mai mare .. O 'armata' de oameni de asa anvergura cred ca se supune unor reguli de organizare. Cum sta legislatia romaneasca cu privire la organizarea unor astfel de evenimente? Se pricepe cineva? Sau pur si simplu se face un 'flash-mob' si chiar daca se ambuteiaza niste strazi, o parcare si niste strazi laterale e ok?

Cred ca problema principala este locul (parcare mare, gen carrefour) si pe urma organizarea. Ar trebui sa fie cineva cu oarece experienta. La noi cand se organizeaza cate un eveniment trebuie o armata de gunoieri dupa ce pleaca lumea.

Mi-ar placea sa vad si alte postari decat cele de tipul 'bravo lor'. Si la noi, suntem destui entuziasti. Problema nu consta in 'ca nu ne-am strange', ci cum coordonezi atata lume.

PS. Eu m-as inscrie pt. urmatoarea vizita la uzinele Dacia (cand / si daca s-o mai organiza pt membri DC) ..

--------------------
- - -
+
SSilent
post 31 May 2008, 19:23
Post #12

Membru Vitezoman

From: ...I'm everywhere... nowhere

nici o clasica p-acolo? sad.gif numa logan

--------------------
Dacia 1210 1986 - N/A
dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^

cu planuri de viitor (adica vise):
-Yamaha Fazer 600 cm3
-Ford Escord 2000RS
-Mercedes Benz W201
+
Lostboy
post 31 May 2008, 19:26
Post #13

Finding my way!

respekt.gif respekt.gif domnule Ger!

--------------------
. . .
+
cristi.r
post 1 Jun 2008, 05:46
Post #14

Membru ... din cand in cand

hash, adica in bucuresti nu exista loc mai mare pentru o intalnire decat o parcare de carrefour ? Pai din ce-am vazut acolo ar fi nevoie de vreo 10 parcari gen carrefour. Si ce treaba are primaria cu organizarea ? Si ce coordonare ai vazut tu acolo, in filmele alea ? N-ai observat cat de relaxati erau aia ? Totul sta in buna-vointa unui grup de organizatori si a celorlalti participanti. Insa, atata timp cat trebuie o armata de gunoieri dupa aia, nu cred ca ar fi bine sa se intample asa ceva la noi in tara. Ar fi chiar o amenintare pentru mediu. Si atata timp cat nu am motive sa spun altceva, afirm in continuare: Bravo lor !

--------------------
megane diesel 2006
+
aphophis
post 1 Jun 2008, 13:51
Post #15

Membru autentic

intr-adevar. cuvantul cheie e organizarea si dorinta oamenilor de a iesi si de a se simti bine intr-un cadru organizat. Oricum acolo a contat probabil si ca tara nu e asa de mare si pot ajunge usor dintr-un capat al tarii in celalalt. Ma intreb daca ar fi bine ca si in romania sa se implice (cumva, macar cu locul si partea de "dupa") cei de la dacia. is convins ca multi romani ar lua-o in nume de rau, cum ca "dacia incearca sa ne pacaleasca"

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
hash
post 1 Jun 2008, 14:01
Post #16

calculatorist

Eu am observat, numai ca la ei este alta mentalitate. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu stiu daca noi am da dovada de atata bun simt incat sa ramana curat, sa nu fie poluati boschetii, sa nu se infiltreze niscaiva ciorditori cu boruri largi etc. De-aia spun ca la noi ar trebui putina organizare. Primaria n-are nici o treaba, dar daca se intampla ceva, organizatorii o iau pe coaja, cred. De aceea, revin, poate unii din membri sunt mai avizati, si cam stiu cum se procedeaza cand se fac astfel de intalniri. Cel putin eu ma gandesc ca trebuie amenajat un loc, pusi la bataie niste bani, pentru curatenie / sonorizare / materiale promotionale, care sa fie ulterior recuperati din taxa de participare. Oricum am lua-o, cineva (o echipa, musai de entuziasti) trebuie sa se ocupe putin ca sa iasa totul bine. De ce nu l-am intreba pe Ger cum procedeaza ei? Sau toata treaba e vazuta sub forma unui imens camping?

This post has been edited by hash: 1 Jun 2008, 14:03

--------------------
- - -
+
ydaniel
post 2 Jun 2008, 17:04
Post #17

Adrenaline junkie!

From: black sea

smile.gif icon_mrgreen.gif f frumos;)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Ionescu
post 5 Jun 2008, 11:55
Post #18

Membru autentic

From: Romania

QUOTE(cristi.r @ 31 May 2008, 08:27)
Nu stiu cat o apreciaza, insa, in mod sigur, ei stiu sa se bucure de ceea ce au.  La noi, frustrarile ne incetoseaza mintea si se pare ca pierdem ce-i mai important din viata asta plina de aspecte materiale. Bravo lor !

*

Ai ci asa este, se bucura de ceea ce au si nu se omoara pentru fitze si mode, decat in procent foarte redus.
Totusi sa nu cadem in extaz, prezis ramine mizerie, ca stiu cum petrec ei, ca doar printre ei traiesc. Nu idealizati ceva pe care nici macar nu l-ati vazut.
Acum, cred ca se poate si in Romania, probabil cu un efort dublu de alergatura si aprobari.
Oricum bvo Olanda, imi pare rau ca nu am fost si eu la acea parada, doar ca roman. smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP
Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 01:33
Forum Renault