Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A fost o plecare inopinanta.
Mi-a placut la Corbu anul trecut. Eram cu masina inchiriata. Aveam nepotii cu mine, doar cu unul din partinti. Am vrut apa, somn si soare, nu all inclusive, nu ospatari, am mancat la cherhana pentru ca a intervenit o schimbare de planuri, adica am oprit pe plaja inainte sa luam cazarea. Personal, decat sa merg la bulgari prefer cazare la gazda, era o vila chiar babana, camerele mici, e drept dar pentru dormit ok. Gratar in curte, masina in curte, bucatarie complet utilata, masina de spalat, si mai ales liniste. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu va zic locul exact, ca poluati zona
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
in zona kavarna-russalka e ceea ce zice Markos-u.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 10 Jul 2011, 16:41) Yeah, right! ![]() ![]() ![]() QUOTE(Merced @ 10 Jul 2011, 17:16) QUOTE(bmwh548 @ 10 Jul 2011, 17:30) Hm, ma scuzati, voi nu beti decit cola la 2 litri? Sa stiti ca s-a inventat Coca-Cola la 0.25 l la 0.33 l. si la 0.5 l. Ba chiar si la 1 l. QUOTE(ydaniel @ 10 Jul 2011, 19:26) Bulgarevo, Capul Kaliakra.... ![]() Sa continui telegramele. La 8.45 am imbarcat toate bagajele-n masina si ne-am tirat din Neptun. Din statiunea securistilor, a devenit statiunea sectoristilor, acu' e statiunea tractoristilor! Sa le fie-n ciorba! Oricum, daca te stringi rau in kur, poti trai chiar decent p-acolo, e plin de autoserviri care se sparg in oferte care mai de care. Am mincat ieri pe plaja "Daytona Beach" ( ![]() ![]() Am plecat la 18 din Eforie Sud, la 18.30 plecam din Rompetrol (apropos, vedeti ca ala de linga liceu' auto e mult mai scump decit ala de pe drumu' de iesire spre autostrada!), la 21 eram 94.4 kmp mai incolo, la sptiul de servicii de pe autostrada, urmatorul dupa prima benzinarie. Asta in conditiile in care Cernavoda - Fetesti am rulat numai intre 180 si 200, ca facea aia mica pe ea. Coada de la autostrada incepea cam cu un kmp inainte de intrarea in Medgidia. Ma rog, la 22:30 eram in Rahova. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 Jul 2011, 00:05) Pentru aia de se stringeau in kur aveau meniul zilei (2 optiuni): ori fasole cu cirnati, gogonele si o cola mica, ori snitzel de pui cu cartofi si o cola mica - 15 lei. Asta pina la ora 17, ca dupa era 13 lei. dragosele, ai notat? ![]() 11 Jul 2011, 00:13: QUOTE(Marty @ 11 Jul 2011, 00:05) Welcome back home ![]() This post has been edited by Markos: 10 Jul 2011, 23:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, am scos gagica-n oras aseara (de fapt mi-am satisfacut io o dambla mai veche) si am invitat-o la "Insula". Atmosfera, servire si haleu de nota 10. Lasaram 85 de lei p-o ciorba, o otchitura de peste si niste frigarui de peste + o juma de vin, da' ne-am simtem bine!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jul 2011, 00:05) Yeah, right! ![]() ![]() ![]() Ce-ai bre? Numai tu sa-l cunosti face to face pe Pilif? Sau ejti gelos? ![]() QUOTE(Marty @ 11 Jul 2011, 00:05) aia mica pe ea Gata? Ai mostenitoare? Sa-ti traiasca si sa n-o duci cu avionu'! |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Marty, Cola la 0,25? Eu? Sincer... n-ai cu cine.
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 10 Jul 2011, 23:26 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE facea aia mica pe ea numa, vrea sa zica ca il taia 3,14sarea, asa se exprima el mai colorat. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
deci Marty recomanda Neptunul, s-a notat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
bine ca eu nu ma duc la neptun , am la jupiter
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
aaa pai poti merge cu tractorul pe sub pamint?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
Daca as fi impatimit dupa mare, mi-as pune in portbagaj cele necesare pentru citeva zile-o saptamina si m-as duce sa caut locurile despre care a scris Markos. Daca as fi impatimit dupa terase, baruri, discoteci, as ramine in Bucuresti. Mai greu fezabil daca ai copii mici.
This post has been edited by corbex: 11 Jul 2011, 11:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da ce, pacatele mele, ai copii mici?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate are copii mari, care au la randul lor copii mici da' vor la mare fara urlatori.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
Ei, am! Ma gindeam la cei care au. Boracii trebuie sa aibe un minim de confort si facilitati, altfel e vai de vacanta ta! Nu-i prea poti duce in salbaticie.
This post has been edited by corbex: 11 Jul 2011, 14:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ei nu... Daca ii mai si lasi acolo te premiaza Marty.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
Pai io am mincat ciorba si frigaruile si ea a mincat tochitura. Ca de obicei io mi-am luat teapa cu ciorba, fiind mult prea dulce pentru gustu' meu. Apreciez ciorba de peste acra si cu mult leustean. Ieri la prinz, in schimb, mi-am luat eu o portie de rapane pane si ea o ciorba de peste. Ei bine, ciorba domniei sale era acra de-ti crapau dintii si avea si mult leustean in ea.... IN schimb i-au placut mult rapanele mele, lucru care nu prea mi-a convenit.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Mancarea ar trebui sa fie ieftina. Intr-o camera de hotel un AC, toaleta separat (nu la comun) un televizor si un frigider mic ar trebui sa fie standard, si la 2 stele. Si curatenie. La fel, plaja si apele sa fie curate. Pe plaja paza, fara cersetori, dubiosi etc. Totul ar trebui sa fie accesibil. Abia de la nivelul asta, orice extra sa spunem ca devine rezonabil sa fie scump. Vrei apartament mare: platesti. Piscina privata: platesti. Nu stiu ce spa: idem. Dar la chestiile de baza, e de porc sa ceri bani multi. Si o masa de o singura persoana sa fie 85 de lei, iar e de porc. Un 30 de lei pentru ce ne-a descris Marty acolo, era ok.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 11 Jul 2011, 21:11) Intr-o camera de hotel un AC, toaleta separat (nu la comun) un televizor si un frigider mic ar trebui sa fie standard, si la 2 stele. Si curatenie. Ma, cum sa-ti zic??? Era curat, nimic de zis, mirosea cam funny da' era curat. Oricum, la cit stam noi prin camera a fost super decent! In rest, cum sa-ti zic... paturile, asternuturile, tencuiala, termopanele si aerul conditionat erau aceleasi de la inaugurarea hotelului. Si asta a fost prin '60. ![]() QUOTE Si o masa de o singura persoana sa fie 85 de lei, iar e de porc. Un 30 de lei pentru ce ne-a descris Marty acolo, era ok. Stimabile, :1. Cu 30 de lei nu maninci alea nici la SpringTime a la carte! La meniu impus, poate! Poti citi cit am platit simbata la prinz pentru mincare la o autoservire. 2. Probabil ca tu maninci in mod frecvent frigarui de peste si tochitura de peste, noi nu! D-aia am acceptat sa dam banii astia. 3. Diferenta intre un restaurant de 4 stele si o bodega obosita e data de atmosfera, servire si calitatea mincarii. Iar astea se reflecta-n pret. Crede-ma, a fost o cina deosebita, si-a meritat si ultimul banut! 4. Face bine la psihic ca din cind in cind sa faci o chestie d-asta. Ca e o masa la un restaurant, ca e o iesire la un club, ca-i rupi flocotina vreuneia... nu conteaza, sparge monotonia! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Barosane, tu mai ai la inchiriat casuta aia frumoasa? Sau tin eu minte prost de anu' trecut?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
orologia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 July 11 ![]() |
Serviciile din ce in ce mai slabe pe litoralul nostru, din pacate. Sa nu mai zic de mizeria de pe plaje si de apa murdara si plina de alge. Mare pacat. Altii aduc piatra ca sa faca plaja, iar noi care o avem ne batem joc de ea.
|
--------------------
Volvo
440
1996 Turbo
- CT96MCO http://www.daciaclub.ro
http://www.daciaclub.ro |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 15:51 |