Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au scazut preturile la rex. In plus, daca rezervi pe o saptamina, ai 7 Eugenia incluse.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Atat!!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eugenia Serban, evident!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mosule, rexul ala e cam închis, de cand a ars un pic, prin februarie
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D'aia s-a ieftinit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci anu' asta nu mai vedem poze cu limuzine, vedem poze cu lotci pescaresti de la bellboy?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo, chiar în dreapta Rexului, cum te uiti din parcare, a rasarit un bloc de supermegafițe, cu parcare de-aia "inteligenta", spatii verzi & shit. Cred ca-i o avere un apartament acolo. Am vazut bemfeul lui DDD parcat acolo
![]() le: am gasit si link (îmi cer scuze, stiu ca e Ziua fara Linkuri azi ![]() This post has been edited by Markos: 14 Jul 2011, 21:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Risc un litoral la noi si anul acesta !
Mi-am facut rezevare la Hotel Afrodita din Venus, sper sa aibe si Eugenii, cum zicea corbex ! P.S Am citit ca Marty a "supravietuit", ba a mai transmis si Morse ! Oricum restaurantul acela pescaresc o sa-l incerc si eu ! Este cumva cel de langa Hotel Insula ?! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
corbex |
![]()
|
Afrodita, Venus...hmm!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
@corbex : Am paznicele cu mine ... !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
daniM |
![]()
|
Prin 16 august ajung si eu prin Eforie Nord.Oare termina astia autostrada pana in Constanta?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ampt |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
corbex |
![]()
|
Si aia se pricepe.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(daniM @ 14 Jul 2011, 22:22) Ai vointa. Am fost eu acum o saptamana. Am ocolit prin Cernavoda pe la centrala, cativa km. Drumul a fost ok, fara prea multe batai de cap. Vezi unde parchezi, ca in eforie n se ridica masini in prostie. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
e gata în 2013 autostrada, cica.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ah, chiar am trecut pe acolo din intamplare. Prin zona aceea este parcare cu plata. Nu cred ca au locuri rezervate, sau poate ai noroc.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
daniM |
![]()
|
Ma intereseaza curatenia cel mai mult, ca merg cu a mica.Deocamdata am auzit numa' de bine de hotel.Om vedea.De parcare ziceau prin toate ofertele ca au proprie...
This post has been edited by daniM: 14 Jul 2011, 22:08 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 14 Jul 2011, 23:02) Aisam bag.... are si persan!!! Sa dea dracu', zici ca esti in tabara de tocilari... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
daniM |
![]()
|
"Rapirea din serai" si pestele de pe teveu le aduc io...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
...ca oricum parchetul e model 1980 toamna, dat cu Palux. Oricum, mai bine decat linoleumul din pensiuni, iar de curat pare curat. Cel putin din poza.
Rugam observati si nota de modernism data de tamplaria PVC. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, cred ca ar trebui sa iti iei viza pt SUA:
http://www.unica.ro/detalii-articole/artic...opii-12787.html |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca-si face rezervarea aici, scapa de oracaitori cand se duce-n conced.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(daniM @ 14 Jul 2011, 21:31) E fuarte bine. IMAG0180.jpg ( Size: 1.67mb ) Number of downloads: 203 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Distractie placuta si suma respectelor!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:12 |