Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cica e înghesuiala, ca s-a dus si Marty:
QUOTE Gradul de ocupare pe litoralul romanesc la acest sfarsit de saptamana este de aproape 100%, pentru prima data in 2011, ca urmare a ofertelor hotelierilor, a vremii frumoase, a perioadei de concedii si a derularii unor evenimente de sezon, anunta Asociatia Litoral - Delta Dunarii, potrivit Mediafax. "In acest sfarsit de saptamana litoralul romanesc inregistreaza un grad de ocupare de aproape 100%. Conform informatiilor furnizate de patronatele hoteliere si ANAT, in acest moment este aproape imposibil sa gasesti camere libere pe litoral", se arata intr-un comunicat al asociatiei. De altfel, din cauza numarului mare de masini traficul rutier se desfasura cu dificultate, sambata dimineata, la iesirea de pe Autostrada Soarelui si intrarea pe DN 22C, in judetul Constanta, in dreptul orasului Cernavoda, cozile de masini se intindeau pe 5-6 kilometri. In hotelurile de pe litoral erau cazati oficial, sambata dimineata, peste 170.000 de turisti, la care se adauga alte cateva mii de persoane care au ales sa se cazeze la particulari sau in campinguri. In total, in jur de 200.000 de persoane se afla in acest weekend la mare, potrivit estimarilor. Mai mult de jumatate dintre turisti s-au cazat in Mamaia, Costinesti si Neptun, unde datele oficiale arata ca sunt peste 40.000 de persoane in fiecare statiune. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mda. turism de weekend. In timpul saptamanii cum o fi?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Du-te si vezi !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa traitz! Plutonieru' Martinica Corbu cere permisiunea sa raporteze. Am ajuns la mare intr-un timp si mod ultradecent. 2:40 h cu trenu' din Gara de Nord in Constanta. Desi au zis ca nu opreste nicaieri intre, tot a facut 4-5 opriri. Faza mai nasoala a fost din Cta in Cap Aurora, nimerind intr-un autocar FOARTE obosit, care pe deasupra mai si oprea peste tot pe unde vedea un om stind, chit ca ala chiar astepta autobuzu' sau era localnic din Tuzla iesit in poarta la o tigara.In fine, facuram o ora de colo colo, imbecilu' bagindu-se prin Eforie, unde era ceva indescriptibil.
Sa revin la statiunea apevijtilor, Cap Aurora. Pina anul trecut inchis publicului larg, hotelu' Onix (si alte citeva) si-a deschis de anul acesta portile pentru a permite turistilor de pretutindeni sa se desfete si ei in modul in care o fac apevijtii. Conditiile de cazare sunt cel putin excelente iar vecinii sunt totalmente disciplinati. Camera se prezinta la fel ca atunci cind a fost data-n folosinta, mobilierul la fel. Ma scuzats, revin imediat. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai mancat ceva naspa?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Aug 2011, 19:48) Faza mai nasoala a fost din Cta in Cap Aurora, nimerind intr-un autocar FOARTE obosit, care pe deasupra mai si oprea peste tot pe unde vedea un om stind, chit ca ala chiar astepta autobuzu' sau era localnic din Tuzla iesit in poarta la o tigara.In fine, facuram o ora de colo colo, imbecilu' bagindu-se prin Eforie, unde era ceva indescriptibil. Pai nu ti-am zis ma sa iei SIMPA TRANS? Sunt niste Mercedes Sprinder pe care scrie mare SIMPA TRANS... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa faci niste pozne la bideurile alea sa vada si ochiu' nostru cum arata civilizatia.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
au bideuri în SIMPA TRANS?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ce-a facut cu masina?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Bideurile sunt invechite, acu se poarta budele cu putsa d-aia de bideu si robinet. Doi intr-una. Si musai telefon, sa poti vorbi de pe buda.
P1020172.JPG ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 265 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 6 Aug 2011, 20:32) Sper ca n-ai sunat cu feonu ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Du-te d-aici. Stau sa ma car cu bagajele de la tren prin 7 microbuze? Io am facut Bucuresti constanta Mangalia un an. Stiu prea bine ce inseamna. Iar microbuzele dintre statiuni sunt f aglomerate, fara AC...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acu' depinde de stilu' fiecaruia cu bagajele. Intr-adevar cu microbuzele e naspa, si cu trenu' intre statiuni te cam calci in picioare, dar daca fiecare are un rucsac merge decent si cu trenu'. Iti iei o bere, pe vremuri puteai baga o tigara linistit pe geam, mie chiar imi placea drumul, chit ca abia incepusera sa lucreze la linii si dura 5-6 ore...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bine.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 6 Aug 2011, 19:45) Du-te d-aici. Stau sa ma car cu bagajele de la tren prin 7 microbuze? Io am facut Bucuresti constanta Mangalia un an. Stiu prea bine ce inseamna. Iar microbuzele dintre statiuni sunt f aglomerate, fara AC... Nu sunt foarte de acord cu tine. Pe relatia Eforie Nord - Constanta, in ultimii ani am tot facut cate o plimbare. Am preferat sa nu merg cu masina personala sa pot sa beau o bere si sa mai ales sa nu am grija parcarii. E drept experienta mea nu-i chiar relevanta, dar din cele cateva plimbari mi s-au parut chiar decente conditiile. Cel putin cu autobuzele. Toate (cu care am mers eu) aveau aer conditionat. La fiecare statie, daca era cazul, soferul cobora sa incarce bagajale mai voluminoase in portbagajul autcarului. Nu stiu care sunt conditiile pe timp de noapte, dar ziua as zice ca sunt decente. Si, frecventa cu care circula as zice ca este cel putin acceptabila. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Bine.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Radian, una e sa lasi masina in parcarea hotelului, sa-ti cari calabalacul in camera si apoi sa-ti faci de cap tot concediul, si alta sa te cari cu trenul si sapte microbuze plus bagajele-n spate pana la hotel. Asta era ideea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bine
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Cred ca Victoras lua fotoliile dupa el si la mare.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
si cisterna.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:31 |