Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Daca vreti sa mergeti la mare , la noi , pe langa lotiunea de plaja ar fi bine sa luati si o vesta antiglont. In nici o saptamana s-a tras de 2 ori pe litoral
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poate trageau bashini baietii de fitze. Mai repede ai nevoie de masca de gaze.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Din ciclul mari regizori romani sau filmezi pe plaja ca sa ai acasa dupa ce sa faci laba ...
a.jpg ( Size: 42.74k ) Number of downloads: 680 b.jpg ( Size: 41.56k ) Number of downloads: 708 c.jpg ( Size: 43.36k ) Number of downloads: 692 d.jpg ( Size: 42.64k ) Number of downloads: 696 e.jpg ( Size: 37.26k ) Number of downloads: 689 f.jpg ( Size: 37.38k ) Number of downloads: 203 This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2011, 21:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
Puteai sa pui o poza si cu actorii. Ne clateam ochii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Poate era detectiv
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Filma doua fufe care nici macar nu aratau bine ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine e ala din poze?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Să ghicesc, nu ai observat camera video
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ba da.
Am crezut ca e vreo vedeta ce filma ceva pe plaja. ![]() This post has been edited by DMP: 22 Aug 2011, 10:05 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
M-am intors aseara pe la 11.Hotelul Pescarus e destul de ok,dar trebuie sa insisti ca lumea sa-ti curete camera;nici macar nu au aspirator,se chinuie aia cu un carici de matura si un mop uzat;hotelul are intr-adevar parcarea lui in spate,pazita de un machitor toata noaptea si la care trebuie sa impingi vreo 15 lei;e nasol ca am prins fara balcon ,nu ai unde sa-ti usuci un prosop,o haina;plasa de tantari e inutila,au un rahat de plante prin spate ca nu se apropie nici pasarile;tot sejurul am vazut o musca,si aia cred ca trage pe nas si e obisnuita cu plantele.In schimb curge din ele un drac de clei'exact ca rasina de brad, de mi-a acoperit toata masina.Nu am putut sa plec pana nu i-am facut o baie.Drumul de 720 de km e bun,multa garda cu radare prin tufisuri,cateva accidente,la dus un scuterist prin Slatina,a dat destul de rau in spatele unei masini parcate,iar la intoarcere in curbele de la Cornea un Focus a ras laterala unui TIR si s-a oprit in parapet.Pun niste poze cu camera si un bonus pentru Pilif
Attached thumbnail(s) DSC01836__Large_.JPG ( Size: 71.15k ) Number of downloads: 164 DSC01877__Large_.JPG ( Size: 60.96k ) Number of downloads: 152 DSC01901__Large_.JPG ( Size: 87.35k ) Number of downloads: 160 DSC01902__Large_.JPG ( Size: 76.46k ) Number of downloads: 152 DSC01903__Large_.JPG ( Size: 57.18k ) Number of downloads: 153 DSC01904__Large_.JPG ( Size: 72.76k ) Number of downloads: 149 DSC01905__Large_.JPG ( Size: 177.41k ) Number of downloads: 150 DSC01906__Large_.JPG ( Size: 194.65k ) Number of downloads: 132 DSC01849__Large_.JPG ( Size: 131.88k ) Number of downloads: 168 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hotel Pescarus din Eforie Sud/Carmen Silva?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Eforie Nord.Pe plaja e ok,multe chistoace,macanitori cu
"pentru babele virgine am porumbu' cu marime porumbelu' cu doi lei si alegi pe care vrei..." macanitori care in a doua zi nu i-au lasat pe Antena 1 sa faca reportaj pe plaja,si au trebuit sa cheme politia Apa destul de curata,calda,mancarea eu zic ca e ieftina- un meniu intre 11 si 16 lei,multe masini cu soferi nervosi,in penultima seara,pe la 7 au aparut si doi delfini jucausi pe langa teul ala,aproape de geamanduri,debarcader sau cum ii zice,pacat ca nu am avut camera la mine. This post has been edited by daniM: 24 Aug 2011, 08:36 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cat costa un piept de pui? nu suta de grame, portia ... din curiozitate.
Ca meniu la 11 lei .... numai o bere e vreo 3 lei si 2 lei painea. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
daniM |
![]()
|
Berea nu intra in meniu,iar la multe terase dadeau o chifla gratis.Poi felu'intai era supa sau ciorba care era in jur de 4 lei,iar felul doi restul de bani,asta la meniul de 11 lei la care portiile erau mai micute.Am mancat de mai multe ori la terasa Imperial care are 4 nivele,2 cu autoservire,1 pizzerie si 1 bar-restaurant,sau la Oradea,in centru;acolo iesea cam 15-16 lei de persoana,dar mancarea era destul de multa.La Imperial au si O pizzoaie la 12 lei cat roata la Logan;imi pare rau ca nu am facut poze,doar la o inghetata de 6 lei:
<span class='edit'>24 Aug 2011, 10:58:</span> Astea sunt cele doua autoserviri,oricum am incercat mai multe http://amfostacolo.ro/romania-pareri,15/ef...anta__11837.htm <span class='edit'>24 Aug 2011, 11:11:</span> In concluzie ,pentru o masa decenta,iti ajung 15 lei la"impinge tava";am vazut intr-adevar si burtosi cu trei tavi de mancare in fata;nu m-am dus la mare nici sa ma ingras ca porcu' ,dar nici sa fac foamea;e pacat ca dupa un an de lucru sa faci rabat la o saptamana de distractie,dar nici excesele nu sunt bune.Niste turisti de pe palier au mancat 9-10 sarmale de caciula"Bă,da-s bune,s-orbăsc",si a doua zi au facut plaja pe budă.Seara am mai iesit la cate un restaurant pe faleza,mai scumpe, unde am lasat si 100 de lei,doar pentru ambient,face bine Sa nu uit,benzolul dus-intors m-a costat 440 ron(de 95) <span class='edit'>24 Aug 2011, 19:08:</span> Imi aduce aminte nevasta-mea acum ca am gasit si meniu la 8 lei,dar nu am halit doar treceam pe langa,la o taraba la care chinuia unu' o mâța,ca aia nu se numea cântat.meniul era iahnie de porc cu ceafa de fasole la gratar....ăăăă,invers,am baut doua beri,asta e;cred ca au redus aia pretul la haleala din cauza lu'ala;pai am auzit de la"la șapte mi cantare"(mai băga intre ele o"Vetaaaaa,mi-ai stricat chiuvetaaaaa!!")la "uorld in mai aiz"de D.M.,ma lasi dreaq..... This post has been edited by daniM: 24 Aug 2011, 18:17 Attached thumbnail(s) DSC01893__Large_.JPG ( Size: 93.94k ) Number of downloads: 187 oradea_caredy.jpg ( Size: 95.55k ) Number of downloads: 163 Restaurant_Imperial_20110217141615.jpg ( Size: 47.17k ) Number of downloads: 155 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In loc sa zici mersi ca ti-am vandut pontu'...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mersi!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dai si-o bere?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
sase beri
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Una-mi ajunge, ca am baut cinci mai devreme.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O portocala, ca n-ai voie bere... esti la regim
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Ce regim mă? La regim e Victorașdouamiiunu' care iti va spune imediat cate kile are.
![]() This post has been edited by Merced: 30 Aug 2011, 23:19 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Oooppsss
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Un miel nu stiu daca reusesc sa mananc la ora asta, da' la o pulpa impanata cu usturoi m-as baga.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci am fost la mare. Probabil ca ultimul w/e cu vreme buna al sezonului. Toate bune si frumoase numai ca, in Costinesti:
* aproape totul inchis, mai era deschis la Albert, la Poienita, la Sabina si la Famagusta. In rest.... scinduri pe geamuri * cea mai mizerabila plaja pe care am putut s-o vad vreodata-n viata mea! Plin de mucuri de tigari si de gunoaie * foarte multe meduze pe plaja, da' niste exemplare imense, la vreo 4-5 kile bucata http://1.bp.blogspot.com/_JNwcIq8EEZQ/SNeE...-Turcului-2.jpg Initial am fost de ieri dimineata la Plaja Azur, vroiam sa ne si cazam acolo. Dar erau ocupati full. Azi ne-am intors acolo, pentru plaja si masa de prinz. Numai ca... era nunta si nu ne serveau cu nimic. Ne-am rezumat doar la plaja pina pe la 1, cind am plecat in Olimp, la Popasul Pescarilor. Foarte misto locul, foarte misto plaja, doar ca totalmente neamenajata. Concluziile acestui w/e? Vreme excelenta, apa infecta. Mwye Costinesti! Ah, apropos, mi-a ajuns scrisoarea pe care mi-am trimis-o de la turci. DSC00861.JPG ( Size: 842.54k ) Number of downloads: 207 Conduceti legal! DSC00870.JPG ( Size: 840.85k ) Number of downloads: 219 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Prin ce localitate erai cand ai facut poza la bord?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() http://www.industria-muzicala.ro/muzica/b-...rsurile-piesei/ baa, io-ti zic atit, nu te inghesui pe unde a fost multa lume....nu te du in tari listate ca si mama turismului,, am fooost peste toooottt, am vzzzuuuut ce-aaaam vrut |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 15:23 |