Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu nu-s ipocrit din fire, or fi altii. Cinșpe milioane sunt cinșpe milioane, ar fi pacat sa le pierzi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cu 400 RON fac o saptamana de concediu. Acasa.
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asta daca nu nimeresti plata întretinerii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acasa la cine?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Markos: si rata la banca, si rata la CASCO, si plinul de motorina, si asa mai departe.
@radian: acasa la mine. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
@radian: vara asta o sa stau prin tara. Nu de alta, dar am uitat cum apune soarele dincolo de lac in timp ce beau o bere in balcon. Tot Banatu-i fruncea!
![]() LE: vroiam sa-i subliniez grecului ca orice-ar fi, cheltuielile alea se fac. Viata de zi cu zi nu isi ia concediu. This post has been edited by marksman: 1 Jul 2011, 21:35 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Care lac bre?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Las ca Balatonu' e departe de el.
Ce sa caute acolo[in Moldova]? ![]() This post has been edited by Merced: 1 Jul 2011, 21:33 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Jul 2011, 21:32) Plimba Passatul pe la manastirile din Moldova, parerea mea. Aveam de gand de cativa ani. Probabil ca va fi ca si cu Viena: planificat la momentul "te zero", indeplinit peste doi ani (lipsa concediu sau nesincronizare cu concediul alor mei) QUOTE(Markos @ 1 Jul 2011, 21:32) Ioi, nem tudom. @Merced: google "marea banateana" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
@cdadan: mai bine ii fac o spalare cu apa sfintita
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 1 Jul 2011, 21:38) http://www.adevarul.ro/societate/viata/Ban..._427757733.html Da, bine ca sunteti voi destepti... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
@Merced: mno, o fi disparut saitu'... "marea banateana" este porecla lacului Surduc. La un moment dat facuse cineva un site despre Surduc, in care povestea si despre originile lacului si despre starea lui la momentul respectiv. Daca tastai ca si keywords "marea banateana" aparea pe primul loc in rezultatele Google.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
Mda, am vrut si eu in "tinerete" sa campez acolo, din nefericire am facut si a doua pana pe langa Hauzesti, si am dormit in drum practic, iar a doua zi n-am mai oprit p-acolo. Povesteau localnicii care ne-au ajutat cu drumul la vulcanizare ca nu mai e ce a fost zona, ca se umplea de smecherasi si de manele. Discutam de anul 2007. In poze intr-adevar parea chiar frumos.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 1 Jul 2011, 21:56) [...]nu mai e ce a fost zona, ca se umplea de smecherasi si de manele.[...] Problema e ca majoritatea celor care vin jos pe plaja fac o mizerie de nedescris, pe care nu o aduna. Galagie nu mai vorbesc, se aude muzica din 2-3 locuri odata, fac concurs de decibeli. Manele la maxim si smecherasi exista din pacate si acum, ba chiar e mai urata situatia pentru ca acum inchiriaza cate o cabana si nu-i mai poate deranja nimeni. Chiar saptamana trecuta m-au trezit niste exemplare din astea la 5 dimineata. Mai sunt si proprietari care vin si trag cate un chef, dar in cazul asta pe la 2-3 noaptea se incheie, ca zilele ce urmeaza dau nas in nas cu vecinii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
marksmane, daca tot mergi in Bucovina pe la manastiri, sa treci sa pupi si sfintele moaste:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3048749 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Radian,tichetele alea sunt nominale?Am vazut de vanzare pe net si as economisi ceva meleoane,insa nu stiu daca le pot folosi
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
banuiesc ca sunt nominale.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Markos @ 1 Jul 2011, 19:44) Am pus-o! Io le-am dat lui ady si lui bmw tichete de cinci mii de lei de caciula ![]() le: lasa ca le opresc o vreme din alea de masa ![]() Al dracu daca nu plec si eu la capsuni ![]() QUOTE(marksman @ 1 Jul 2011, 22:27) Si plinul de ulei ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 2 Jul 2011, 13:49) Radian,tichetele alea sunt nominale?Am vazut de vanzare pe net si as economisi ceva meleoane,insa nu stiu daca le pot folosi Asemenea ticketelor de masa au niste rubrici care trebuiesc completate (nume, prenume, CNP). Inainte de a le cumpara, atentie mare la data valabilitatii (maxim un an de la data emiterii) si la firma care le-a emis. Apoi, cauta pe net reteaua de firme care accepta respectivele bonuri, sa nu ai surpriza sa ramai cu ele in brate. Teoretic, cel care ti le vinde, la locul de munca ar trebui sa prezinte o factura pe numele beneficiarului oficial al bonurilor, dar asta nu ar mai fi problema ta. In orice caz, inainte de a le cumpara verifica valabilitatea, emitentul si lista de firme afiliate care accepta respectivele bonuri. Mai ai in vedere, ca multe pensiuni / hoteluri / restaurante care accepta tickete de concediu te taxeaza cu 10 - 20% in plus decat daca ai plati in bani chash pe motiv ca trebuie sa-si acopere comisioanele. Si nu in ultimul rand, vezi sa scrie pe ele "Ticket vacanta" sa nu cumperi cumva bonuri de masa, tickete cadou, sau mai stiu ce alte bonuri. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ok,multam
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 2 Jul 2011, 15:32) Al dracu daca nu plec si eu la capsuni ![]() QUOTE(Markos @ 2 Jul 2011, 15:41) HO, MAA!!! Am glumit ![]() Lasa ma grecule ca io lucrez singur. Nu am angajati, deci nu esti in pericol. ![]() Asta pana ma mai dezvolt oleaca ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am ajuns la Neptun. STOP. Suntem bine. STOP. STam la Hotel Bilea. STOP. 80 de lei pe noapte. STOP.
![]() DSC00803.JPG ( Size: 429.88k ) Number of downloads: 193 Recomand! STOP. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 01:45 |