Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Litoralul romanesc 2008, Pareri si impresii
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
tot e bine ca nu transmite morse marty
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pina cind stai Marty ? ca miercuri ajung si eu prin zona la jupiter
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Stie cineva ceva de Marty? Ce patira? Poate nu e prea tarziu si inca mai putem sa-l salvam.
![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 10 Jul 2011, 18:45 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Il alearga un borac cu coarda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
era meniul cu salmonella, de aia era asa ieftin.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cenzurat-va-n gura de tarani obiditi! STOP. Va credeti la prasila. STOP. La 5 dati trezirea la tot hotelu'. STOP. Televizoru' la maxim pe taraf. STOP. Zdranganit lingurite in cani pe balcon. STOP. Dat flegme zgomotos, adunate din adincu' oolelor. STOP. Asa tarani pankijti n-am intilnit in viata mea. STOP. Acu' amninca.STOP Pe blacon. STOP. Ma duc afara sa dau o basina zgomotoasa. STOP. Sper sa nu iasa cu marturie. STOP
This post has been edited by Marty: 10 Jul 2011, 06:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
La hotel de 80 de lei sare coarda pe coridor. STOP. La hotel de 300 de lei, sare coarda pe tine. Si e coarda, nu gluma! STOP. Oi fi platit si cu tichete de vacanta expirate. STOP. Camera de 80 se serveste cu garnitura de tarani. STOP. Taranii unde vrei sa se duca? STOP. La prasila? STOP.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Stop. STOP. Stop. STOP.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Voi ati observat ca locul unde ai sanse sa scapi de tarani e...la tara?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Marty @ 9 Jul 2011, 22:36) Mama, e chiar buna oferta, eu in Iasi am mancat zilele trecute de la mall ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 10 Jul 2011, 12:59 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Filip, in Arad, meniul pus de Marty, il iei cu 5 lei.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Jul 2011, 13:09 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Acuma, eu am mancat din complexul comercial in care se afla si Carrefour. Ca acolo am avut de lucru, n-am avut timp nici sa vizitez Iasiul. Ori eram prea obositi seara, ori n-aveam timp. Cu siguranta gaseam mai ieftin.
Dar la preturi... ca in Bucuresti. Ma asteptam si eu la ieftinaciuni, o cola la 2 litri sa fie 2 lei sa zicem. Motorina 5,23 lei litru. La petrom parca. Motorina aia ieftina. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce ma?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Filip @ 10 Jul 2011, 13:58) QUOTE(Filip @ 10 Jul 2011, 14:14) Te hotarasti? CaCareffour-u' n-are nicio legatura cu Mall-urile din Iasi. Pese: n-ai fi zis si tu ca vii sa bem o parafiltrata undeva. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De fapt, a mancat într-o benzinarie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
El saracu' credea ca la Iasi e Cola 2 lei.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nici Adria Cola nu cred ca e 2 lei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nici macar Giurgiulesti Cola.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
Ciorba 19 lei portia???
Din ce drac consta ciorba aia? O farfurie plina de vodca cu cubulete de gheata? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
o fi ciorba de calamar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
Pai, poate imi facusem eu o idee gresita, dar intelesesem ca Piliful nostru n-ar fi chiar un consumator regulat de produse de lux. Ma indoioesc ca daca nu esti la 15 km in afara orasului, intr-o plimbare de maxim 10 minute, nu gasesti o locatie in care sa mananci in conditii decente un meniu al zilei undeva in gama 10 - 15 lei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, eu ti-am zis sa vii la Corbu.
Cazare la gazda, am luat toata vila cu 4 camere cu 240 lei/noapte, am facut gratar, nu am auzit muzica decat la casetofonul masinii in mers. Am stat pe plaja lejer, si am vazut cea mai limpede apa pe M.Neagra din viata mea. In poze apa are cca. 1 metru. Din pacate cherhanaua de pe faleza s-a haladit rau fata de anul trecut. Scump, prost si putin. in schimb magazinul de carne din sat bine aprovizionat. Si am coborat si urcat cu golanu pe partea abrupta a plajei. ![]() Azi la 5 eram singurul cretin din apa! Si am mers pe Slobozia la intoarcere lejer-lejer! Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 257 2.jpg ( Size: 729.82k ) Number of downloads: 252 3.jpg ( Size: 766.79k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
radian |
![]()
|
Prima poza e o poza cu o talpa???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E o poza cu fundul marii, piciorul a ajuns din greseala in cadru. Eu nu am vazut apa asa limpede la noi decat acum vre-o 10 ani la E.Nord la stabilopozi. In poza aia apa avea cam un metru adancime.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca tot ati batut 300-350 de km pana aici, de ce nu ati mai mers inca 100 la Bulgari?
![]() PS: Intreb, nu dau cu pietre ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 15:02 |