amenda pe trecere pieton pe rosu (ca pieton)
![]() ![]() ![]() |
amenda pe trecere pieton pe rosu (ca pieton)
fantomel00 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENO
CLIO III Dinamique 1.5DCI 82CP
2007
- 07-B-MIH
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu sunt puncte amenda? Nu de alta dar salariul minim pe economie =500 x 10% x 2 = 100 ron, fix cat e amenda.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ti-a facut!
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
problema nu e ca a luat amenda, ci ca restul nu au patit nimic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte adevarat...vina mea ca nu am citit primul post complet.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
ai grija 10puncte acumulate nu mai ai voie sa mergi pe jos 3 luni, doar cu masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fantomel00 @ 3 Jun 2008, 09:16) Acum nu era nenea militianul sa alerge dupa toti aia de au traversat neregulamentar. L-a luat si el pe ala de i-a fost mai la indemana. This post has been edited by ionutctn: 3 Jun 2008, 10:42 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine ai facut ca ai trecut pe rosu. Pacat ca erai pe trecere. La cati pietoni mor calcati pe trecere, pe culoarea verde a semaforului si vinovatii daca sunt copii de parlamentari scapa de puscarie, mai bine traversezi neregulamentar macar sa sti ca ti-ai facut-o cu mana ta!
![]() L.E. eu stiu alt caz in care un sofer a luat amenda de traversare prin loc nepermis in timpul programulu de lucru, a incercat sa traverseze de-a dreptul catre masina firmei care era parcata pe partea opusa a drumului si nu a ocolit 20 de metri sa treaca pe trecere. Asa ca a luat amenda. Era in Deva toata treaba. This post has been edited by mauru007: 3 Jun 2008, 13:29 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu un caz in care o persoana a luat o amenda de acest gen cand se indrepta catre un CEC la care intentiona sa plateasca o amenda primita in calitate de conducator auto.
![]() This post has been edited by vijelie: 3 Jun 2008, 13:23 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa moara si capra vecinului....
Bine ti-a facut. Sa aud/citesc zilnic vesti d'astea. Doamne ajuta. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
In 99% din cazuri NU traversez strada prin locuri special amenajate, niciodata pe rosu! Am considerat mereu ca sunt mai in siguranta asa. De ce? Pentru ca atunci te asiguri 1000% ...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Da, dar Rucarul e mic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Agentul constatator avea dreptul legal sa te sanctioneze cu un avertisment. Ai deranjat in vreun fel depasarea vreunui conducator auto? Eu unul as contesta amenda numai ca sa vad ce iese. In plus nu te pune sa platesti.
P.S. Cand treci pe rosu, intai sa te uiti dupa masini, apoi dupa politisti. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Numai ca nu vad ce ar putea contesta. Aplicarea sanctiunii cu avertisment scris este conform legii, la latitudinea politistului. Nu cred ca este un argument suficient de solid pt a fi sustinut in fata instantei, la fel ca si faptul ca mai sunt si altii care traverseaza in acest mod.
|
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
poate contesta ca pericolul real nu a fost asa de mare ca sa ia amenda, ca era strada libera, ca era trecerea la jdemii de metrii, ca pana la trecere erau sapaturi arheologice pe care trebuia sa le ocoleasca pe strada, stiu si eu, variante exista.
Si cere doar comutarea amenzii in avertisment. Sanse sunt destul de mari. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:14 |