Vopsea Logan, Despre calitatea vopselii si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Vopsea Logan, Despre calitatea vopselii si nu numai
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Exclus, s-a facut asa doar de la ridicat cu mana capota portbagajului.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce mana aspra ai, nene...
La mine s-a luat vopseaua dupa ce am carat o cutie de carton mare. S-a luat vopseaua de parca era aplicata cu carioca. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
fainis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 May 07 ![]() |
eu cred ca e de la chei sau alte obiecte metalice ... brelocuri etc...
|
--------------------
solenza
confort
2005
|
|
spider1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare am un Logan ABS + din noiembrie si gata sare vopseaua de pe usa stanga spate
Ce mama lor sa fac? ![]() |
--------------------
Dacia logan
berlina
- PH-19-CMR
2007
|
|
florinmihai_73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 November 06 ![]() |
stie careva cat costa lacuit +polish pt logan bleu marin?
si o locatie unde se fac aceste operatiuni in bucuresti. va multumesc |
--------------------
dacia
logan
- B-07-MMF
2005 laureat
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Un polish profesional la toata masina duce la vre-o 600 RON, iese boboc, insa la cat praf si ce bataie de joc de vopsea a pus Dacia nu cred ca se va pastra prea mult timp asa. La partea cu lacul e discutabil, ca n-am auzit pe nimeni care sa dea lac pe o masina care nu s-a revopsit.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
intradevar un punct foarte slab: vopsea subtire. salutari calduroase celor de la mioveni
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
nu angajatul e de vina, teoretic ca la orice firma, ei lucreaza conform SIC-urilor (station instruction card), fisa postului.
astfel este stabilita tehnologia de productie incat sa nu se cheltuie nici un cent in plus peste minim. din pacate, noi ca natiune inghitim cam orice, avem stomac rezistent. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- TM-Marine Blue
2005
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
da mihai sunt de acord. nu angajatul . se stie ca pestele se impute de la cap.
insa eu as prefera sa platesc si cu 10 20 de milioane mai mult pentru ca vopseaua sa fie decenta. cu alte cuvinte nu vreau vopsea ca la defender ( care e super rezistenta- am la serviciu unul si am vazut o zgarietura pana la tabla ) ci vreau o vopsea care sa nu se ciobeasca atat de usor. deci un plus de calitate. se stie ca pe soselele noastre e plin de nisip si pietricele care aruncate de roata in partea inferioara a usilor fac mici ciobituri de aproximativ jumatate de mm patrat si tabla nefiind galvanizata rugineste. edit: eu am acumulat in 3 ani 4 puncte. bine ca am vazut la timp - am masina alba si o spal de cate ori trebuie - si am pus peste ele niste ceara auto deci nu a ruginit nimic. This post has been edited by han_1.6 mpi: 25 Mar 2008, 10:56 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
eu dupa fiecare spalare gasesc noi lovituri pana la alb (am albastru marine) de la cei care parcheaza prea aproape si lovesc cu usa.
am o pensulica si vopsea la culoare procurata din service dacia, il imit pe picasso. mare pacat ca tabla nu e galvanizata, as dormi mai bine :-) |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- TM-Marine Blue
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:04 |