Vopsea Logan, Despre calitatea vopselii si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Vopsea Logan, Despre calitatea vopselii si nu numai
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Cred ca aceasta este cea mai discutata problema pe acest forum!
Vezi ca exista un "Search"! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
intreb si eu: Ciupiturile de la pietre nu ies cu pasta de retusat zgarieturile care se gaseste prin Metro?
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Mașina mea (albastru marin) a fost lovită de o minge de fotbal care a lăsat o urmă rotundă și mată. Spre norocul unora am reușit să repar suprafața după nu mai puțin de o oră de frecat. Cu pasta asta se scot foarte ușor și zgârieturile provocate de unghiile prea lungi ai sexului frumos în jurul mânerelelor.
În cazul mingii de fotbal ghinionul a fost că mingea a atins capota aprox. tangențial deasupra măștii față și nisipul lipit de suprafața mingii și-a făcut datoria. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
Guardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 April 05 ![]() |
Ok mersi frumos, chiar ma duc in weekend sa cumpar.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Am un LGN albastru egee (metalizat) si a aparut o zona pe capota cu pete minuscule de vopsea alba, ca si cum ar fi gazata... stiu eu de unde. Daca insist cu unghia, petele se indeparteaza si nu raman semne... dar sunt parca mii de punctulete.
Itrebarea mea: exista o solutie pentru asa ceva? Merge cu benzina, nu lasa pete? Multumesc... |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
HOINAR |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 November 04 From: G. H. City ![]() |
Sa stiiti ca totusi e vorba de o problema cu vopseau asta de la logan ...
am unul rosu passion si am si eu problema asta cu plesnitul vopselei .. atentie: nu este ciobita vopseau ci simplu cojita din interior in exterior ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- xx-07-CPM Wait... Take a minute to think about it!
|
|
Guardy |
![]()
|
Ai mers cu ea la garantie? Este exact tipul de garantie cu care ei se lauda (6 ani daca problema apare din interior catre exterior).
Acuma vin si eu cu o intrebare. Bineinteles ca nu am scapat de gainatul de pasare si ieri seara am observat cu stupoare cand i-am dat cu polish ca au ramas urme foarte fine pe vopsea. Cu ce le pot indeparta ca ma streseaza rau? |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Tot despre vopsea - stie cineva ceva despre vopsirea "pe sarje" a Loganurilor? Adica fac cate o sarja de vopsea, care sa spunem e suficienta pentru 20 de masini (ca sa aiba pierderi cat mai mici). Si o fac doar atunci cand exista 20 de comenzi ferme pentru Loganuri avand respectiva culoare? Am mai citit fel de fel de pareri, insa nu m-a convins nici una. Am inteles ca se vopseste manual. (Asta insemnand probabil cu pistolul de vopsit in mana, nu cu bidineaua...). Am comandat Verde Ficus, si din cate am observat privind in jur si prin Statistici, e destul de putin ceruta, asa ca ma intrebam cand s-or aduna 20 sau 50 sau eu stiu cati care vor aceeasi culoare, ca sa ni le faca toate odata, daca merge pe sarje...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Guardy |
![]()
|
QUOTE(HOINAR @ 31 May 2005, 13:25) baftaaaaaaaaaaaaaaaaa! ai grija mare ca eu am fost azi la dealer cu masina ca mi-sa basicat vopseaua si mi-au cam dat cu flit!!! va rog .... dati-mi ideii ca eu nu mai realizez nimic!!!! va multumesc ![]() ![]() Cum adica s-a basicat? Ai facut vreo operatie ceva? De la spalat, polishat etc ? This post has been edited by Guardy: 31 May 2005, 13:28 |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
HOINAR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 November 04 From: G. H. City ![]() |
QUOTE(KarM'ac @ 31 May 2005, 18:22) am dat si mail si tel. si nu am rezolvat nimic!!! ![]() QUOTE(Sony @ 31 May 2005, 22:32) Am dat un mail si un tel. la Vocea Clientului si mi-au zis sa mai astept raspunsul ... Acum sa vad ce se va intampla!!! |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
|
|
blondevil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 August 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(maxiK @ 10 May 2005, 09:40) salut, sunt nou pe forum, asa ca scuzatimi eventualele greseli va prezint o problema referitoare la vopsea: au aparut niste pete (cred ca de la escremente de pasari) care nu au iesit la spalatorie are careva idee cum se indeparteaza aceste pete? daca se poliseaza, cam cat costa si unde se poate face asta in conditii bune ? afecteaza vopseaua o astfel de operatie ? ai mare grija la aceste pete ale vopselei, mie mi s-a ars vopseaua de la excrementele de pasare si mi se vede albul de dedesupt. Cred ca vopseaua este proasta si nenorocirea este ca nici nu ai ce sa le faci pentru ca in cartea masinii scrie asa ceva, deci se absolva de orice vina. In conclizie, spalati petele de excremente de pasare ca sa nu patiti ca mine!!! |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Posesor de LOGAN AMBITION
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
Eu am ALBASTRU MARIN....NU RECOMAND NIMANUI CULOAREA ASTA....
Daca sterg urmele porumbeilor care stau sus pe casa, masina se zgaraie intr-o veselie....pur si simplu ud masina inainte, dau cu o carpa fina usor, si dupa ce se usuca apar dungi fine albe..... Sunt foarte suparat...nici nu o mai spal (frec), ma duc doar sa-i dea cu jetul de apa.... |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai ce legatura are culoarea cu porumbeii ? Crezi ca la alte culori nu se intampla la fel ? Schimba locul de parcare.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kinder74 |
![]()
|
M-am exprimat gresit.....
Am vrut sa spun ca la orice frecare superficiala pe vopsea, udata in prealabil, provoaca zgarieturi fine albe.... Mi-e frica sa o spal....Daca continua in ritmul asta o sa fie plina de dungi albe fine... [daca mai scrii cum majuscule nejustificat vei primi avertisment!... daca vrei poti sublinia, poti folosi bold etc.] |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am o propunere, in ideea ca s-ar putea ca anumite loturi de masini sa fi avut probleme de vopsea, sa facem o statistica a perioadelor in care si-au ridicat masina cei ce au probleme cu vopseaua.
In cazul in care sunteti de acord, postati problema, culoarea si data la care ati ridicat masina. |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
kinder74 |
![]()
|
ok
Se ia usor vopseaua, albastru marin si data e 9 mai 2005 |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
Guardy |
![]()
|
Albastru marin, 14 mai 2005, nu mi se pare chiar atat de proasta vopseaua insa gainatii de pasare provoaca aproape oricarei vopsele probleme pentru ca sunt acizi. Cea mai mare tampenie este sa freci gainatul chiar daca ai udat bine inainte. Cel mai bine gauresti un dop de sticla de plastic, uzi foarte bine, lasi vreo 5 minute apoi cu un jet (tot sticla cu gaura in dop) se indeparteaza fara nici o zgarietura. Doar daca este foarte bine lipit indepartezi usor cu o carpa uda din bumbac. Oricum mie mi s-a matuit locul ( daca ma uit atent in lumina) unde au fost lasati mai mult de o zi sau doua.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
kinder74 |
![]()
|
Am asociat gresit momentul cu gainatul si acum toti se leaga de asta....
De fapt am vrut sa spun, presupunand ca nu am nici un gainat pe masina, ca daca spal masina frecand usor cu o carpa moale si cu furtunul cu apa raman dungi albe fine....se zgaraie foarte usor.... Plus ca prima data era furtunul prea scurt si l-am tras peste masina si si prin miscarea furtunului au ramas dungi fine in toate directiile acolo unde furtunul atingea masina ..... |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
Guardy |
![]()
|
Iar este normal sa-ti ramana urme fine pe vopsea care se datoreaza particulelor de praf pe care tu le freci pe toata masina chiar daca ea este uda. Daca nu vrei urme spala masina cu furtunul fara frecare sau dai cu mana. Pe toate vopselele se vad urme fine dar intr-adevar la culoarea asta sunt mai vizibile.
This post has been edited by Guardy: 9 Jun 2005, 14:36 |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
Boss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 7 June 05 ![]() |
Tare-mi e sa nu fie inca cruda vopseaua si din cauza asta sa se ia foarte usor.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-59-CGF
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
ce intelegi prin cruda?
![]() |
--------------------
---
---
1900
|
|
Guardy |
![]()
|
Notiunea asta exista la daciile mult mai vechi, acum metodele de aplicare a vopselei nu mai necesita un proces indelung de uscare.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(saruman @ 3 Jan 2005, 19:31) Azi am vazut-o spalata. Jalnic! Asa pateam cu vechea mea Dacie 1310 alba. Sarea vopseaua de la cea mai mica particula! Sper ca cele metalizate sa fie mai rezistente! EU am un Logan verde ficus,deci metalizat,si vopseaua e subtire ca foita la tigare.Deci conducem tot o Dacia fabricata si mai ales vopsita la Pitesti....Sorry QUOTE(pick73 @ 9 Jun 2005, 21:15) vopseaua cruda este cea care nu a stat suficient in cuptor....pentru ca sunt multe comenzi de onorat la fabrica.OK? QUOTE(Boss @ 9 Jun 2005, 15:58) Vreau sa te intreb cu faci sa pui poza in casuta cu numele tau? [editat de moderator:postare consecutiva] |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(dany_el @ 13 Jun 2005, 19:42) Dai click pe "My controls" (dreapta sus), iar apoi in coloana din dreapta ("Menu"), click pe "Edit avatar settings". Incarci poza din galerii sau din calculatorul tau, dand click pe tabul "browse". Succes! |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
A vopsit cineva pana acum un LOgan integral sau macar parti din el?Vreau sa stiu la ce sa ma astept pentru ca invidia vecinilor mei s-a facut simtita pe tabla Loganashului meu
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
HOINAR |
![]() ![]()
|
Salutare!
Am vesti proaste. Aveti grija ce faceti cu vopseaua ca tipi de la Dacia SA va dau cu flit. Dati-mi o idee ce trebuie facut.... va rog ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
|
|
Guardy |
![]()
|
Detalii daca se poate.
|
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:27 |