Help VA ROG, Becuri pt far, Philips
![]() ![]() ![]() |
Help VA ROG, Becuri pt far, Philips
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ma lume tot eu am gasit in pitesti becuri philips, daca vrea cineva sa stie de un unde sa dea un pm, si mi-am luat vision plus si le-am pus si se VEDE ma nene ma
![]() ![]() ![]() This post has been edited by alinushy: 18 Jan 2007, 19:49 |
--------------------
Audi
A4
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Cat te-au costat jucariile?
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
alinushy |
![]()
|
270k un bec, scump da face
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
cu 2 faze?
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
astea vision cum se vad?cu lumina alba?si bat mai tare nu?si cat ai zis 270 ron un bec ?
![]() si nu prea ma pricep,trebuie sa modific ceva la instalatie? |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
daca sar de 55/60w inseamna ca trebuie pus neaparat un releu de protectie .oricum tot ce sare de becurile astea fac scurta viata farului propriu-zis ,caldura degajata destul de mare si uneori riscul de a lua foc.un 55/60 reglat klumea bate chiar super cu o lumina alba ,fara nici o tenta de albastru.fiecare cu alegerea lui
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
vin si eu cu o intrebare. mi se arde des becul pe faza lunga la unul din faruri. sa fie oare pt ca este fisurata un pic sticla? mi-a sarit nu stiu cand o piatra si ma gandesc ca acum de la asta se arde...
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
alinushy |
![]()
|
sunt becuri normale 55/60 w
nu trebuie nici o modificare la instalatia electrica se vede beton noaptea ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
alinushy |
![]()
|
daca nu mai e de interes, rog moderatorii sa stearga topicul.
|
--------------------
Audi
A4
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti unde se gasesc becuri philips auto sau becuri osram cu x% mai multa lumina?si va rog nu imi recomandati in targ.Am gasit la o benzinarie dar vreau sa fac o comparatie cu un magazin de specialitate.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la meteor au.eu le prefer pe cele facute la fieni.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Osram au si in Metro , cat de curand o sa imi dotez masina cu niste Osram-uri 55-60 W
![]() Attached thumbnail(s) Osram_NightBreaker_Group.jpg ( Size: 26.85k ) Number of downloads: 115 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
azraell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
becurile din proiectoare pe ce soclu sunt?
proiectoarele gen zambet |
--------------------
DACIA
Logan
2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
- B77NWP
|
|
alinushy |
![]()
|
daca st la fel ca la alea patrate st H3
|
--------------------
Audi
A4
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am cautat becuri osram cam peste tot:metro,magazine auto(nu numai de dacie),carrefour,sellgros,etc.In metro nu aveau pe stoc,dar aduc,restul nu au.Singura benzinarie care aduce este mol si dintre toate benzinariile mol doar una din berceni pe langa Hornbach are.Benzinariile agip si lukoil aduc philipsuri,de toate natiile iar la omv au cele mai mari preturi(50% in plus).Becuri osram ,doar silverstar aveau,am gasit si luat din cora.
Sper sa ajte pe cineva informatiile. |
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
Nope,uite-te pe site au mai multe tipuri.Tipul acesta(silverstar) are 50% mai multa lumina si 20 m in plus.Mai exista cool blue,night breaker(cu 3 nuante de lumina:alb,galben si albastru incorporate intr-un singur bec) si cele pe care le cautam eu dar am renuntat light day 80% mai multa lumina.Becurile philips au cam aceeasi gama,doar mai scumpa si eu am incredere in osram,au vechime si sunt specializati pe becuri.Becurile au costat 19 lei bucata,exista si la set si probabil e mai ieftin,de luminat nu imi dau seama daca sunt chisr 50% mai mult,putin probabil dar este o diferenta sensibila.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
mei....tot va luati becuri scumpe...eu mi-am luat ceva facute pe vapor...cica "" efect xenon" 2 erau cu 15 lei....intradevar se vad mai albicioase decat osramurile pe care le-am avut...sunt 90/100w si merg bine...doar vopseaua din varfuri s-a dus...evaporat..topit...nu stiu...
acuma stiti voi, fiecare dupa buzunarul lui...dar eu is multumit de astea! ps: philips si osram am vazut in real si praktiker This post has been edited by ramses86: 8 Jun 2008, 15:00 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Diferentele si propietati eletrice ...care tin cel mai mult : osramurile sau philipsurile ? Eu momentan am pus unset rusesc 55-60w cu tenta alba ziua nu se vede dar noaptea e totul alb . Le mai am si e cele vechi osram 80-100w au fost date jos din cauza alternatorului care nu face fata la relantii ...putere mare instalata.
This post has been edited by djasu82: 8 Jun 2008, 17:02 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:18 |