Amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
- ? 00 ???
2006 Ambition stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pot sa vina si de la limitatorul de frana spate, si de la tecile arcurilor, si de la bucsi.
Amortizoarele in general troncane, mai putin scartaie... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
fa si tu ca mine
dupa ce m-am agitat ca pestele pe uscat o luna intreaga, mi-am zis "asta e" si am renuntat sa mai incerc sa remediez problema nu prea ai ce sa faci inainte am avut Nova si nu scartaia singurele diferente intre Nova si SN sunt amortizoarele spate (mai rigide la DSN) si "incuietoarea" sau carligul de inchidere sau cum s-o mai fi numind, ca acuma imi scapa, care la Nova e mult mai solid si nu lasa haionul sa oscileze lateral caroseria de DSN e prea slaba pentru amortizoarele astea pe gaz si mi se pare ca se cam torsioneaza, de unde si scartaiturile astea... cineva de pe forum a scris ca a pus amortizoare pe ulei dar ca dupa asta se cam lasa spatele daca avea doua persoane pe bancheta din spate subiectul e super-discutat cauta bine si vei gasi aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5113 |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
Dupa cum se vede in titlu vreau sa schimb toate arcurile si amortizoarele (am un arc rupt si amortizoarele cam duse) pe care le-am gasit sa le iau de la un prieten (nu conteaza la cat le iau)... m-ar interesa cam cat se ia la manopera asa ca idee sa nu ma duc sa-mi iau teapa!
![]() Multumesc anticipat! |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Am schimbat eu tecile arcurilor pe spate la SLZ , dar nu se desfaceau suruburile de jos de la amortizoare, asa ca au desfacut toata puntea spate de sus de la amortizoare.
Manopera a fost 70RON la Dacoserv. Asa ca ai grija sa cauti si 2 suruburi pentru prinderea amortizorului de punte, ca s-ar putea sa nu se desfaca si te duci degeaba la service. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
La Iatsa Campina in Aprilie 2007 pentru inlocuire Arcuri + Amortizoare fata:
1.3h pentru fiecare Ora de lucru fiind 22 RON Deci operatia pentru arc+amortizor = 28.6 ron Daca mecanicul termina mai devreme nu conteaza ca atat vei fi taxat. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
virtualu |
![]()
|
multumesc frumos pentru raspunsuri, luni fac si eu operatiunea!
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
in final cat te-a costat?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- AB05XTP
2001 Confort Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
virtualu |
![]()
|
100ron plus bere la mecanic... m-am dus peste program asa ca nu am luat factura m-am inteles cu el... pespate le mai pui cum le pui dar pe fatza e complicat ca iti trebuie presa!
In final e ca si cum mi-ash fi luat alta masina.... |
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
razvan_zorro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 August 07 ![]() |
Cine stie ce placute de frana suntbune adica sa nu scartaie pt DSN ,marca si mai am o intrebare la mine la masinase aude un troncanit in spate pe partea dreapta stie cineva de la ce e, poate sa fie vb de amortizor??sau care e problema.
|
--------------------
supernova
berlina
2002
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai functia search. Cauta dupa Ferrodo Tar114.
|
--------------------
Pegas
22
- TL 11 PAA
2006
|
|
razvan_zorro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 August 07 ![]() |
Stie cineva vreun magazin de pise auto in sectorul 5 sau 6 unde au Placute frana Ferodo Tar 114 sau in vitan se gasesc ????????
|
--------------------
supernova
berlina
2002
|
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
cat ma costa schimbarea amortizoarelor?
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Doar schimbarea propriu-zisa sau si cu cumparatul lor?
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
pretul amortizoarelor+manopera ,multumesc mult
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:21 |