Pepsi Max vs Pepsi Light, care-i diferenta?
![]() ![]() ![]() |
Pepsi Max vs Pepsi Light, care-i diferenta?
Tudor B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Au alt gust. Max are in opinia mea un gust mai bun decat Light. Avantajul pt LIght e ca are mai putine calorii. Insa eu prefer Cola Light din care beau cam 2,5-3 litri pe zi. De vreo 3 luni cred ca nu am mai pus apa in gura decat ocazional. Stiu, stiu. Ficatul e probabil ciur, dar asta e.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
deschisesem eu acu' vreo 1 an si ceva un topic pepsi vs cola vs cafea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Dupa cum am studiat eu etichetele celor 2 bauturi, am ajuns la concluzia care a-ti ajuns si voi, si anume sa max-ul are ceva mai multe calorii decat light. La gust mi-e tot una, eu observ diferenta intre coca cola si pepsi, dar intre light si max nu mai stiu daca e vreo diferenta la mine in papilele gustative pt ca max nu am mai baut de mult.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca si Coca-Cola/Pepsi ar trebui sa scrie pe sticle precum producatorii de tigari "consumul de ....... ucide" sau pe acolo; bine nu-ti fac "for sure" treceti frate pe "apa minerala cu lamiie" sau macar nu deveniti dependenti.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lucru sigur, pepsi/cola etc decalcifica...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, nociv in bauturile astea e conservantul, adica benzoatul de sodiu care iti face prastie ficatul. Dupa el vin chorta de E-uri care au acelasi efect. Singurul lucru cat-de-cat natural ar fi apa.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si probabil, codoiul (CO2)...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Oameni buni eu beau cel mai des ceai de la ibric, facut de mama... E super ieftin, adaug io zahar! Ma, si mai e si bun
![]() Problema e ca la servici, sefii primesc tot felu de bauturi (in special de la Pepsi - aia sunt mai darnici ![]() ![]() Pepsi Max e mai bun ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Singura diferenta e cea specificata pe etichete. Bun subiect
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rion, ce vrei sa zici prin "bun subiect"? Am deschis topicul pentru a ma lamuri de diferentele celor 2 bauturi, eu personal nu prea fac diferenta intre ele, nu inteleg de ce producatorul este pe piata cu doua produse aproape identice.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Tudore, nu te ataca
![]() Parerea mea e ca diferenta e data clar de ,,componente"/calorii. Cum nu prea faci diferenta intre ele? Ti-ai dat singur raspuns mai sus, te citez:,, Ambele sunt fara zahar, au o compozitie foarte asemanatoare, o cantitate putin mai mare de indulcitori in Max, in rest nimic diferit." |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:32 |