Voi credeti in fantome?, Am gasit ceva relevant pe Net, brr..
![]() ![]() ![]() |
Voi credeti in fantome?, Am gasit ceva relevant pe Net, brr..
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Bai ma leshi ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dom' profesor, se poate?! Pai ce fel de educatie ateist-stiintifica ati primit dvs.?
![]() E drept ca sunt multe lucruri pe care nu le putem explica, dar mi-e teama ca in goana dupa senzational televiziunile sunt in stare de multe. Exista o emisiune in care unii "experti" incearca sa obtina o inregistrare cat mai apropiata de originalul uneia "cu fantome" si de multe ori reusesc. Nu mai stiu pe ce canal e(ra), cred ca pe Discovery Science sau NG. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
io nu cred pana nu vad una...si sper sa nu vad c-o sa ma kc pe mine de frica
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 5 Jun 2008, 23:11) Dom' profesor, se poate?! Pai ce fel de educatie ateist-stiintifica ati primit dvs.? ![]() E drept ca sunt multe lucruri pe care nu le putem explica, dar mi-e teama ca in goana dupa senzational televiziunile sunt in stare de multe. Exista o emisiune in care unii "experti" incearca sa obtina o inregistrare cat mai apropiata de originalul uneia "cu fantome" si de multe ori reusesc. Nu mai stiu pe ce canal e(ra), cred ca pe Discovery Science sau NG. Sa stiti ca nu sunt un ateu sau un om de stiinta inrait. In spatele oricarei legende e si un dram de adevar. Sunt entitati care exista, pe care noi, ca oameni, nu le percepem si s-ar putea sa cred si in existenta acestor entitati... D. This post has been edited by dragoselu: 5 Jun 2008, 22:19 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() ![]() http://www.protv.ro/filme/fantoma-din-medg...l?id_file=53624 ![]() http://www.protv.ro/stiri/social/trupul-fe...t-deshumat.html This post has been edited by logan1.5dci: 5 Jun 2008, 22:45 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Dom' profesor, ești de câteva luni în Galați și te-a și luat de cap fumul de la combinat?
![]() Singura fantomă cu care am avut treabă e soacră-mea! ![]() This post has been edited by vi_escu: 5 Jun 2008, 23:45 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu cred ca l@u e o fantoma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sa trecem peste asta..............
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ai vre-un numar de telefon, adresa, cava?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
In Romania inca nu lucreaza. Dar poti incerca alte metode
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...daca fantomele astea-s gagici, totu' e okapa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vi_escu |
![]()
|
@Shush
Ce metode, aici e nevoie de profesionisti! Altfel mai am putin si ajung eu strigoi ![]() @Kojak Ce vorbesti?! Te sug de viu/bani mai dihai ca vampirii! This post has been edited by vi_escu: 6 Jun 2008, 00:00 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
Shush |
![]()
|
Cu soacre nu am mai lucrat pana acum asa ca voi avea nevoie de o perioada de timp pentru informare si pregatire !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
national teve e un fel de oteve, asa ca
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Domn' Profesor, incheiasi mediile, intrasi in vacanta si acum ai prea mult timp liber?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Nu pot sa cred pana cand postul tv cu pricina nu arata un Logan condus de o fantoma.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(radian @ 6 Jun 2008, 07:43) ![]() ![]() ![]() ![]() Gata, le-am incheiat mediile la copii si la "balauri" ca urlau zilele trecute ca apucatii... A intrat vacanta in ei, le-am mai promis ca la plecarea mea spre Galati le mai pun o nota de 10 cu rosu pe frunte... ![]() This post has been edited by dragoselu: 6 Jun 2008, 07:45 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Cum bre' la Bacau de aistea? Nu se poate asa ceva
![]() Afla exaact unde-i si eu ma duc si joc sotron in conacu ala, noaptea ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Sa muara Hagi Tudose,
da nu stiu unde-i ? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 6 Jun 2008, 08:37) Gata, le-am incheiat mediile la copii si la "balauri" ca urlau zilele trecute ca apucatii... A Fără legătură cu Fantomas... Ce ziceați că predați do'n tizule? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pa bune ca egzista fantome, pe mine ma bantuie inca...ba chiar am cosmaruri uneori
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
era vorba de fantome, nu de ex-wife-uri
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io cred in fantome. Am vazut p-acilea pe forum cum unii dadeau minus la reputatie fantomei lui MoneyTalks.
![]() 6 Jun 2008, 11:59: QUOTE(axabrt @ 6 Jun 2008, 09:06) Te bantuie cumva fantoma mortului din pantaloni? ![]() ![]() This post has been edited by Sony: 6 Jun 2008, 10:59 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:15 |