player Brisbane SD48 de la Blaupunkt, cea mai buna rezolvare cu bani foarte putini !
![]() ![]() ![]() |
player Brisbane SD48 de la Blaupunkt, cea mai buna rezolvare cu bani foarte putini !
razvanamza |
![]()
|
||
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|||
Ralphy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 30 December 06 ![]() |
Am achizionat si eu in urma cu cateva luni un astfel de aparat(SD48)
Se aude foarte bine, dar am o nelamurire: nu are RDS? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 / Laureat 1.6 GPL
2009
- AG-44-ADI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Si ziceti ca merge pe masinile cu mufa ISO fara nici o modificare? Se pastreaza faza cu opritul playerului atunci cand "scoti contactul"? Chiar imi place cum se prezinta, am vazut filmuletul pus in paginile anterioare. Multumesc!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
QUOTE(Ralphy @ 15 Mar 2010, 23:00) Am achizionat si eu in urma cu cateva luni un astfel de aparat(SD48) Se aude foarte bine, dar am o nelamurire: nu are RDS? ![]() Parca are si Rds, nu mai tin minte ![]() QUOTE(Iulikk @ 29 Mar 2010, 17:50) Si ziceti ca merge pe masinile cu mufa ISO fara nici o modificare? Se pastreaza faza cu opritul playerului atunci cand "scoti contactul"? Chiar imi place cum se prezinta, am vazut filmuletul pus in paginile anterioare. Multumesc! Da, la mine functioneaza exact ca unul montat din fabrica |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mersi. Zilele astea fac si eu comanda de unul, ca m-am saturat de pocnitoarea aia stock....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ingerulol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 August 06 ![]() |
azi am primit SD48-ul meu de la Mediagalaxy . 299Ron Super dragut , astept sa-l montez pe Logan in locul celui furat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6MPi
- AG 05 EMR
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Intereseaza-te cum se monteaza hard pe usb, exista posibilitatea daca se formateaza intr-un fel anume, nu cunosc cum dar functioneaza.
Daca ii punea usb-ul pe panoul frontal riscai sa-l lovesti tot timpul. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-as sugera un hard-disk, asta daca nu vrei sa iti pice la cateva luni. Nu sunt facute sa suporte micile socuri la care le vei supune in timp ce mergi cu Loganu' prin Romania.
Mai degraba un stick... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
uite ca fac anul de cand folosesc HDD si inca merge perfect. curios fapt, n-i asa?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
Axe |
![]()
|
Adevarul este ca un stick poate fi multumitor insa un hdd este probabil mai rapid si daca organizezi frumos toate folderele e o chestie sa ai zeci de gb de muzica in masina. Poate unii au melodiile in format mare(.flac) si au melodii putine dar ocupa mult spatiu.
Povesteste-ne si noua cum ai formatat hardul, ce capacitate, cum ruleaza etc. Il recunoaste de fiecare data cand montezi fata la scula sau mai face ca la mine, nu-mi vede stick-ul si trebuie sa scot-pun masca ?! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
razvanamza |
![]()
|
merge perfect. se incurca in melodii doar de pe SD, daca schimbi prea repede melodiile sau directoarele. pe stick sau hdd usb nu am observat aceasta deficienta.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Axe |
![]()
|
Hardul este formatat cumva anume sau l-a recunoscut asa ?
Ce capacitate are si de cat il vede scula ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
razvanamza |
![]()
|
hdd-ul este formatat Fat32. nu iti va merge altfel. dimensiunea maxima pentru acest format este 32GB, arhisuficient pentru muzica. restul de partitii le poti face ntfs fara probleme. nu as recomanda mai multe partitii fat32 ca s-ar putea s-o ia razna.
nu uita sa citesti mai sus cum se face indexarea. ce ma intereseaza pe mine: vreau sa fac o legatura cu o telecomanda sub volan de duster. |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Axe |
![]()
|
Pai de ce nu iei telecomanda aia a lui care se pune pe volan ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
razvanamza |
![]()
|
ca e naspa, ca bate la ochi, si ca vreau sa am volanu' liber. si daca ai mers vreodata cu un clio
![]() |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Axe |
![]()
|
Vad ca au aprut stickuri de 32gb sub 200ron, cred ca e cel mai indicat.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
O chestie noua de care m-am lovit:
Formatul .flac in care sunt trase melodiile pe care le am eu ocupa in medie cam 100mb la 4 bucati, deci 40 de melodii ar fi deja 1gb. In acest caz merita sa-ti pui hard, flac-urile se aud de moare lumea ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie mentionat:
L-a scapat nevasta de pe balcon cand scutura covertura de pat de la etajul 7. Au sarit 2 butoane din el, le-am gasit, pus la loc, functioneaza ca nou. Urmatorul player e tot Blaunpunkt la mine. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
Axe |
![]()
|
As putea conecta pe usb un monstru d'asta ? Se alimenteaza prin usb sau trebuie alim separata ?
SSD Corsair Nova Series 2 60GB SATA-II 2.5 inch presentation.jpg |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
din ce stiu eu SSD-urile au alimentare separata si nu prea sunt pe USB (scrie si in poza ca este SATA)
e mai rentabil sa cumperi un stick usb de 32 G, costa un pic peste 100 lei. |
-------------------- |
|
Axe |
![]()
|
Problema cu stick-ul este ca este lent, cand dai de ex. peste o melodie poate dura pana la 5 sec sa ti-o schimbe iar cand deschizi aparatul pana pe la 20sec. !
Cardul merge mai bine dar din cate stiu nu vede card decat SD, de SDHC nu stie iar ca dimensiune max de 4G. Cea mai buna varinata pare intrarea aux dar necesita un alt aparat(mp3) si nu prea am testat-o. Un hard cu alimentare usb ar fi parfum. This post has been edited by Axe: 16 Feb 2012, 10:21 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Iti iei un hard intr-o incinta de 2.5(model laptop) care necesita doar fir usb fara alimentare. Are un hard hitachi. Am gasit la 280 lei 500gb. Astea de laptop oricum au mai mare rezistenta la socuri.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Axe |
![]()
|
Ar fi bine daca as avea 30G, nu cred ca ai nevoie de mai mult mai ales ca nu pui muzica la gramada ci faci o selectie.
O alta problema este ca din cate retin din manual trebuie facute foldere cu cel mult 100melodii ca altfel nu le poate citi ! ![]() Acum am stick de 8G si tot pare destul de mare. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Un hard de 3.5 va da prin cap cum s-ar putea implementa la player ?
![]() Iau o cutie dar cum fac legaturi la alimentare si semnal ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
etrosino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 4 September 11 From: Bistrita ![]() |
Cumperi un rack extern pt hard de 3.5 , dar trebuie urmarit sa aiba alimentare pe usb . Si pt SSD , cred ca merge tot asa , un rack extern pt 2.5 , sATA .
|
--------------------
Renault
Megane I
1999 1.4 16v
|
|
Axe |
![]()
|
Din aparat nu ai decat un line in usb, acum nu stiu daca respectivul usb are si +/- pentru alimentarea hard.
Cutiile respective au ele in interior mufa pentru alimentare si cea pt citire hard iar la exterior totul se transforma intr-un usb line out ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
De cand cu flac.-urile astea spatiul pt stocare pe SD sau stick devine cam "stramt", nevoia unui hard extern se simte tot mai acut.
Ce model ar fi potrivit, ceva cu alimentare direct prin USB !? A reusit cineva s-o dea la pace in vreun fel cu ajutorul hard-ului ? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si la ce ajuta flac-ul pe un casetofon de masina?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Axe |
![]()
|
Suna de moare lumea
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Iti crapa hard-ul dupa ce-l zdrangane masina cateva mii de kilometri.
Nu-ti ajung 32Gb de card/stick? Chiar si cu flac-uri. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:40 |