Va rog ajutor sa-mi gasesc masina!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
Va rog ajutor sa-mi gasesc masina!!!!!!!!!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Am mai fost si eu pe la Udriste, insa o solutie trebuie gasita la aceasta problema. eu zic ca cel mai bine pentru el ar fi sa se duca la politie, sa explice exact ceea ce s-a intamplat si sa vada macar ce spun aia, daca vor spune ceva. Daca nu gasesti un raspuns cat de cat pertinent, incearca sa vorbesti cu un avocat (eventual prieten - cunostinta), sa-ti spuna ce risti daca dai masina in urmarire desi tu ai primit banii pe ea. Dupa parerea mea, nu ai ce sa patesti: tu ai primit banii, trebuia sa vina a doua zi la Udriste sa faceti actele si el nu a mai aparut, simplu.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
asarban |
![]()
|
Ia citeste mai sus ca a raspuns avocatu!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
QUOTE(asarban @ 14 Mar 2005, 14:17) ![]() ![]() Si eu ar trebui sa stiu care e avocat din cei care au postat mai sus? Daca te referi la tine, sunt de acord ca daca dai masina furata cand tu ai vandut-o ti-o vei lua. Eu spuneam doar sa se duca si sa le zica "Eu am luat banii pe ea, dar el nu a mai venit sa facem actele". Si sa vada ce raspuns au "geniile" de acolo. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
asarban |
![]()
|
Geniile vor raspunde: gaseste-l sau da-l in judecata!
|
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(PriesT @ 14 Mar 2005, 09:30) Omule fuga la politie in Udriste, spune problema ta, iar acolo se va gasi sigur o solutie sa-ti radiezi masina. Fara masina, ma indoiesc ca o poate radia... Taica-meu si-a vandut Sportul, fara sa radieze masina la momentul cu pricina si a platit la impozite pe o masina pe care nu o mai are de a behait si inca mai plateste, pentru ca aia nu radiaza masina fara sa o vada, iar masina din pacate, a mers din mana in mana, a avut un accident grav in urma caruia a ajuns la fiare vechi si mai gaseste vreo masina daca mai poti... Na belea, parca ma si vad cu frate-meu ca platesc impozitu' pana la batranete si eventual sa-l mai las si mostenire urmasilor mei... ![]() Doar suntem in Romania... This post has been edited by chichi: 14 Mar 2005, 15:13 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Fiind o chitanta de mana, se poate proba autenticitatea ei? Eu cred ca nu!
..ca pana una alta si eu pot sa vin maine si sa zic ca masina lui X este a mea pe baza unei chitante de mana..... Asa ca as sugera sa radiezi linistit masina si ala dc e nesimtit si inconstient sa plateasca. Ca in fond e si interesul lui sa faca actele.... |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate, dar trebuie proces! (adica trebuie sa faca ala proces, dar daca o face ai patit-o).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
asarban |
![]()
|
Ba voi stiti sa cititi?
Cum pana mea sa radiezi masina FARA ACTE? ca actele sunt la nenea care a cumparat-o? |
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce hartie de mana ai facut tu fara sa scrii in ea numele celor care efectueaza vanzarea-cumpararea?Eu stiu, ca valoarea legala este cam nula la aceste hartii daca sunt intocmite aiurea( asta dupa cunostintele mele-ma repet)
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Cam asa ceva........trebuie trecute numele in chitanta aia! Dragoane o sa ma uit si dupa masina(daca o mai fi prin zona dupa atita timp)ca stau chiar pe liga Shell! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Da fuguta la politie si fa rapid o hartiuta pe care sa o lesi acolo (de preferinta inregistrata) asta in eventualitatea ca noul propietar va face un accident cu "erou necunoscut" Dupa ce faci acest demers mergi si cauta o modalitate sa o radiezi, asta in cazul in care nu cauti senzatii tari, gen desteptarea cu mascatii
![]() Ce dracu mai oameni buni, nu va dati seama la ce va expuneti ? ( acu vre-o doua zile dadea pe la stiri ca vanzatorii de droguri folosesc asfel de masini pe post de depozite / magazii ) |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:16 |