Colegi de birou/clasa/grupa care va enerveaza
![]() ![]() ![]() |
Colegi de birou/clasa/grupa care va enerveaza
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lu ala cu mirosul eu zic sa-i bati niste apropouri, ca ai mers si tu cu metroul cand iesea schimbul de la Apaca, si frate, ce mirosuri.
Tu crezi ca alea nu inteleg ca trebuie sa se spele cel putin o data pe saptamana si, chiar daca nu par murdare, sa-si spele si hainele. Mirosul persistent in general nu este de la om, ci de la hainele pe care le poarta si pe care le spala foarte rar... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Pistolul
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
de cand lucrezi tu? asta e cea mai mare noutate. n-ai ce sa le faci. sau ai ce sa le faci. zi-le pe fatza. chiar daca ii siderezi pe aia. dar macar rupi pisica in 2.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(semit @ 16 Nov 2006, 12:11) Chestia e ca el nu stie cum se comporta un adult in momentul unei asemenea situatii ci prefera sa faca cum probabil a invatat in copilarie si sa ISI TRAGA MUCII , adica in momentul in care acea substanta dizgratioasa incearca sa paraseasca cavitatea navazala , el o retrage folosindu-se de presiunea aerului ! Isi cheama propriile fluide inapoi in corp , in acea grota ( cavitate nazala e prea frumos spus! ) ce produce un sunet ce l-ar lasa perplex si pe Pavaroti. Ma pregateam sa ma duc sa mananc, dar mi-am pierdut pofta de mancare citind postul tau, deci mai stau vreo 1/2h sa incerc sa uit ca sa pot manca. This post has been edited by ady77: 16 Nov 2006, 12:28 |
--------------------
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Asa asa !
Rupe pisica in 2 si pe urma da-o lu' Nero ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mai, stati asa. Eu cred ca e o boala, ceva la unii. Am avut o colega care o vreme mirosea urat, cateva luni. O cunosteam bine, se spala, avea haine curate, era si draguta (nu ca i-ar fi folosit in sensul asta). Dar de la prima ora ea mirosea de iti rupea nasul. Transpiratie acida. Pana la urma i s-a spus in fata de mai multe ori si a rezolvat-o cumva. Deci se poate sa fie si niste "boale" cauza...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Trec de partea cu mirosurile, rezist!
Enervanti pentru mine sunt acei membrii ai societatii cu un comportament de tocilar, atentie aici intra mai multe caracteristici specifice: LINGAII, sefii de grupa, de birou, aia care "stie toate" si se baga in toate, moralistii, vorbitorii pe la spate, turnatorii. Ii gasesc din gradinita si pana la oficiul de pensii si cred ca este ceva ereditar, educatia din familie! This post has been edited by rs44: 16 Nov 2006, 12:48 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mirosul puternic transpiratie la o persoana curata, cu o igiena normala se datoreaza contactarii unei ciuperci/parazit la subrat sau la picioare, lumea ii catalogheaza pe mirositori drept nespalati (nu ca unii n-ar mirosi de nespalati ce sunt), iar de ciuperca nu se scapa usor, spalatul nu rezolva mare lucru, trebuie luate masuri mai drastice, stiu astea ca si eu am fost confruntat cu o astfel de situatie, o colega de birou, curata, dar care imi intorcea nasul.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
"... si mi-am luat de la meci/si-un pachet de ciuperci" Deceneu - 7 Zile
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Aluia cu mucii poti sa ii spui tare de fiecare data cand ii trage "POFTA BUNA". Iar colegului cu mirosul sa iti cumpere la salariul urmator o masca de gaze. O sa intrebe de ce si ii spui ca raspunsul e la el.
In ambele cazuri mi se pare o metoda chiar politicoasa. This post has been edited by 2dor: 16 Nov 2006, 13:13 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pentru mirositori: se lasa una bucata sapun pe birou, in fiecare zi. Pentru mucosi, un pachet de servetele.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am, mai bine azis aveam, o problema cu secretara firmei. Pana sa imi vina mobilierul, am impartit cu ea secretariatul. Toate bune si frumoase, doar ca eu, dimineata sunt extrem de tacut si morocanos, si in afara de "MMMM", "mhmhmmm", si "aahammm" nu scoti de la mine.
Ori femeia sufera frate de limbarita acuta. Sporovaieste intr-una. Si colac peste pupaza, este si curioasa rau:"Da ce e aia; da dc aia, dar ce face aia" etc. Toate intrebari fara sens, oricum pentru ea nu are nici o relvanta ca legatura intre MB si HDD se numeste cablu IDE sau ca masina are injectoare doar ca sa moara ea de curiozitate. @$#%$ in gura pe ala de-a angajat-o. Dar din pacate, nu am cum sa o fac ca nu am cum sa ma satisfac singur, decat cu ceva operatii la coaste. Din nefericire, se descurca bine la munca si nu am ce sa ii fac. Acum, din fericire biroul meu e gata si m-am uschit un etj mai jos, si dimineata e un deliciu cafeaua bauta in liniste, fara intrebari de genul "ce ai facut in w-e" Acum sa nu ma intelegeti gresit, dar cand fac greseala si ii raspund, urmeaza: "Si pana la cat?", "Si cu cine?","Si cati bani?" si asa mai departe, o avalansa de intrebari de ma duceam sa beau cafeau in gradina fie ca ningea, ploua sau era tornada. CICA O SA FACA BIROU DE CONTABILITATE LANGA MINE!!!! ![]() BTW, exista o boala de piele, cunosc un tip care si-a mancat tineretea incercand sa gaseasca un remediu ciupercii luate de la strand care-l facea sa miroasa oribil. Ajunsese saracul un paria... Intr-un final i-a trecut, cum, nici medicii nu stiu... ![]() This post has been edited by altisone: 16 Nov 2006, 13:53 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
semit, stiu ca e greu, insa probabil trebuie sa apuci taurul (taurii) de coarne; celui cu nasul - spune-i dom'le ca miscare nu-i buna, deoarece intervine gravitatia, e mai simplu sa scape de ei decat sa-i tot intoarca. Iar celui cu mirosul, spune-i prieteneste ceva de transpiratie acida/etc. - cumva sa-i dai senzatia ca nu-i vina lui dar ca poate face ceva in acest sens.
edit:: altisone - fara o poza nu e prea clar ce zici tu acolo. ![]() This post has been edited by AIX: 16 Nov 2006, 14:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 16 Nov 2006, 14:32) Deci daca chiar fac asta si daca ma mai gandesc si la experienta cu secretara plantata in acelasi birou cu tine, eu cred ca astia ... asa subtil ... vor sa te dea afara. ![]() ![]() ![]() N-are cum, ca nu mai are cu cine juca Rome in retea ![]() Si nu secretara a fost plantata in biroul meu, ci eu m-am plantat in secretariat de lene si lipsa de mobilier. Secretara a aparut pe parcurs, moment in care am urgentat aparitia mobilei, cu mici "imprumuturi" - (canapeaua am tirat-o din biroul sefului ![]() In alta ordine de idei, eu am angajat-o pe tipa, iar de la inceput etajul era pentru birourile noaste iar parterul pt secretariat, contabilitate, etc. Eu am fugit jos ca e mai liniste si am niste rafturi pe perete montate deja pt flori. Daca aduc turma de vacute, expediez si secretara jos, urc eu in birorul ala si cu asta basta, florile mele adora linistea asa ca se vor acomoda ![]() Ce poza AIX? Cu secretara? Hmmm, daca ii fac poze chiar imi aprind paie la c*r... Nu e rea, dar niciodata nu amestec munca cu placerile, si in plus, asa morocanos cum sunt, nici eu nu cred ca sunt pe gustul ei ![]() This post has been edited by altisone: 16 Nov 2006, 14:50 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(altisone @ 16 Nov 2006, 13:51) ........ Toate bune si frumoase, doar ca eu, dimineata sunt extrem de tacut si morocanos, si in afara de "MMMM", "mhmhmmm", si "aahammm" nu scoti de la mine. .......... Pai vezi cum sta treaba? Poate ca si tu la randul tau esti considerat enervant de catre unii. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Altis |
![]()
|
Dar nici nu am sugerat ca sunt o companie placuta, dar cand vezi ca cineva nu are chef de tine, il lasi in plata Domnului...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
altisone - poza cu secretara, sa stim si noi cine te-a chinuit
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Altis |
![]()
|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
My mistake.
Hai sa va spun si eu: Lucrez la o firma de contabilitate in Bacau si tinem (printre altele) si contabilitatea unei firme care are un punct de lucru la Roman. Avem acolo(la Roman) pe cineva (o fata) care dpdv contabil are ca sarcina sa faca statele de plata, restul contabilitatii fiind facut de mine la Bacau. Folosim un program de contabilitate foarte bun(dp meu dv) Winmentor care are si modulul de calcul al salariilor. Asadar in fiecare luna trebuie sa-i salvez firma si sa o trimit la Roman pt ca persoana respectiva sa faca salariile (dupa care ea imi trimite firma inapoi). Facem acest lucru lunar din iulie 2003 si cu toate acestea in fiecare luna cand ii trimit salvarea(firmei) ma suna sa ma intrebe: cum sa faca sa restaureze datele? deci m-a intrebat pana acum de 42 de ori si tot nu stie. Asa ca in jurul datei de 5 a fiecarei luni o invat cum se restaureaza firma in Winmentor. This post has been edited by ady77: 16 Nov 2006, 15:17 |
--------------------
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2dor @ 16 Nov 2006, 13:11) Aluia cu mucii poti sa ii spui tare de fiecare data cand ii trage "POFTA BUNA". Iar colegului cu mirosul sa iti cumpere la salariul urmator o masca de gaze. O sa intrebe de ce si ii spui ca raspunsul e la el. In ambele cazuri mi se pare o metoda chiar politicoasa. Super tare ![]() ![]() Metoda perfecta! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
pastrama |
![]()
|
Ady77, io cred ca te iubeste si nu stie cum sa se bage in seama.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am colegi de birou...
Da' nici nu-mi doresc. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tot se discuta despre lucruri nasoale hai sa va zic si eu una. Stau in birou cu sefu, ca de din caza de lipsa de spatiu tre sa il suport
![]() |
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
..err, Razvy..poate miroase ceva in birou si-i este jena sa zica
![]() vijelie, eu cred ca esti director. |
--------------------
.
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ia un casetofon si pune-l pe geam in afara sa nu se vada. Baga manele(dar s-ar putea sa-i placa) sau un zgomot de picamer. Da la maxim si sigur nu o sa mai stea cu geamul deschis. Iar in privinta unde sa ii dai sa-l doara nu trebuie sa iti spun. Doar esti barbat.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |