DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Colegi de birou/clasa/grupa care va enerveaza

semit
post 16 Nov 2006, 12:11
Post #1

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Cand citesti prima data titlul topicul iti dai seama ca e vorba de un topic de Cafenea. Si cum incep eu acest topic , voi fi si primul care expune un caz.

Asadar voi incerca sa descriu situatia in care ma aflu.

Lucrez intr-un birou din centrul capitalei alaturi de alti 8 oameni. Cu 5 dintre ei in aceeasi camera.

O zi obisnuita de munca incepe undeva in jurul orei 09.00 , asta in cazul fericit in care ajung la aceasta ora si nu intarzii din cauza metroului supra-aglomerat ( multumim dl.Videanu ) sau a traficului auto supra-aglomerat ( multumim dl.Videanu ) cand ma mai mananca in c .u. r sa vin cu masina in plin centrul capitalei.

Asadar pe la ora 09.00 se prezinta la birou subsemnatul plus ceilalati colegi si incepem butonarea de zor a calculatoarelor firmei.

Ei bine dragilor , daca pana aici totul a fost frumos , de aici incepe calvarul meu. Munca oricum este un calvar pentru multi dintre noi , dar pe ala il acceptam cu drag.

Printre acesti 5 colegi care lucreaza alaturi sunt 2 care se incadreaza perfect in titlul topicului.

Primul , are frumosul obicei ca la fiecare inceput de anotimp mai friguros sa raceasca ! Asta nu ar fi o problema daca omul s-ar trata sau ar fi auzit de servetele !
Chestia e ca el nu stie cum se comporta un adult in momentul unei asemenea situatii ci prefera sa faca cum probabil a invatat in copilarie si sa ISI TRAGA MUCII , adica in momentul in care acea substanta dizgratioasa incearca sa paraseasca cavitatea navazala , el o retrage folosindu-se de presiunea aerului ! Isi cheama propriile fluide inapoi in corp , in acea grota ( cavitate nazala e prea frumos spus! ) ce produce un sunet ce l-ar lasa perplex si pe Pavaroti.

Al 2-lea , un tinar nou angajat ce l-am luat in necunostinta de cauza sub aripa mea ocrotitoare , am facut aceasta imensa greseala pentru ca fiind unul dintre cei mai vechi angajati din firma imi revine sarcina de a ii initia in tainele muncii noastre pe cei mai nou veniti.

Asta a fost marea mea greseala , sper sa nu fie fatala.

Acest domn nu cred ca are cunostinte in domeniul igienei personale pentru ca se pare el se intalneste ( daca se intalneste ) foarte rar cu apa si sapunul.
Omul cred ca are ceva probleme , pentru ca nu vine cu aceleasi haine in fiecare zi.
Emite un miros pestilential de iti intoarce stomacul pe dos.

Acestia sunt cei 2 oameni ce ma enerveaza la birou.
Astept sfaturi , opinii , povestiri !

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 16 Nov 2006, 12:15
Post #2

步步

Lu ala cu mirosul eu zic sa-i bati niste apropouri, ca ai mers si tu cu metroul cand iesea schimbul de la Apaca, si frate, ce mirosuri.
Tu crezi ca alea nu inteleg ca trebuie sa se spele cel putin o data pe saptamana si, chiar daca nu par murdare, sa-si spele si hainele.
Mirosul persistent in general nu este de la om, ci de la hainele pe care le poarta si pe care le spala foarte rar...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Razvy
post 16 Nov 2006, 12:20
Post #3

Razvy

Group: Members

Pistolul biggrin.gif, dar cu amortizor biggrin.gif

--------------------
Renault Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor ! 2010 Privilege
Si iar e vineri !
+
GABONE77
post 16 Nov 2006, 12:23
Post #4

el jefe

de cand lucrezi tu? asta e cea mai mare noutate. n-ai ce sa le faci. sau ai ce sa le faci. zi-le pe fatza. chiar daca ii siderezi pe aia. dar macar rupi pisica in 2.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
ady77
post 16 Nov 2006, 12:27
Post #5

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(semit @ 16 Nov 2006, 12:11)
Chestia e ca el nu stie cum se comporta un adult in momentul unei asemenea situatii ci prefera sa faca cum probabil a invatat in copilarie si sa ISI TRAGA MUCII , adica in momentul in care acea substanta dizgratioasa incearca sa paraseasca cavitatea navazala , el o retrage folosindu-se de presiunea aerului ! Isi cheama propriile fluide inapoi in corp , in acea grota ( cavitate nazala e prea frumos spus! ) ce produce un sunet ce l-ar lasa perplex si pe Pavaroti.
*

Ma pregateam sa ma duc sa mananc, dar mi-am pierdut pofta de mancare citind postul tau, deci mai stau vreo 1/2h sa incerc sa uit ca sa pot manca.

This post has been edited by ady77: 16 Nov 2006, 12:28

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
alinakes
post 16 Nov 2006, 12:28
Post #6

X

From: X

Asa asa !

Rupe pisica in 2 si pe urma da-o lu' Nero ! biggrin.gif

--------------------
X X X - X
+
mars
post 16 Nov 2006, 12:35
Post #7

meow or never

Mai, stati asa. Eu cred ca e o boala, ceva la unii. Am avut o colega care o vreme mirosea urat, cateva luni. O cunosteam bine, se spala, avea haine curate, era si draguta (nu ca i-ar fi folosit in sensul asta). Dar de la prima ora ea mirosea de iti rupea nasul. Transpiratie acida. Pana la urma i s-a spus in fata de mai multe ori si a rezolvat-o cumva. Deci se poate sa fie si niste "boale" cauza...

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
rs44
post 16 Nov 2006, 12:47
Post #8

Membru

From: "Bucuresti si juma Bacau"

Trec de partea cu mirosurile, rezist!

Enervanti pentru mine sunt acei membrii ai societatii cu un comportament de tocilar, atentie aici intra mai multe caracteristici specifice: LINGAII, sefii de grupa, de birou, aia care "stie toate" si se baga in toate, moralistii, vorbitorii pe la spate, turnatorii.

Ii gasesc din gradinita si pana la oficiul de pensii si cred ca este ceva ereditar, educatia din familie!

This post has been edited by rs44: 16 Nov 2006, 12:48

--------------------
rs4 audi/B B B B B B - B
m.s.p.
+
Tudor B
post 16 Nov 2006, 12:51
Post #9

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Mirosul puternic transpiratie la o persoana curata, cu o igiena normala se datoreaza contactarii unei ciuperci/parazit la subrat sau la picioare, lumea ii catalogheaza pe mirositori drept nespalati (nu ca unii n-ar mirosi de nespalati ce sunt), iar de ciuperca nu se scapa usor, spalatul nu rezolva mare lucru, trebuie luate masuri mai drastice, stiu astea ca si eu am fost confruntat cu o astfel de situatie, o colega de birou, curata, dar care imi intorcea nasul.

--------------------
DACIA GOLAN Laureate 1.4 MPI - CJ 00 TUD
"Wellcome to the desert of the real"
+
mars
post 16 Nov 2006, 12:54
Post #10

meow or never

"... si mi-am luat de la meci/si-un pachet de ciuperci" Deceneu - 7 Zile

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
2dor
post 16 Nov 2006, 13:11
Post #11

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Aluia cu mucii poti sa ii spui tare de fiecare data cand ii trage "POFTA BUNA". Iar colegului cu mirosul sa iti cumpere la salariul urmator o masca de gaze. O sa intrebe de ce si ii spui ca raspunsul e la el.

In ambele cazuri mi se pare o metoda chiar politicoasa.

This post has been edited by 2dor: 16 Nov 2006, 13:13

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
pastrama
post 16 Nov 2006, 13:13
Post #12

scursura umana

From: Ct

Pentru mirositori: se lasa una bucata sapun pe birou, in fiecare zi. Pentru mucosi, un pachet de servetele.

--------------------
Tedei - -
+
Altis
post 16 Nov 2006, 13:51
Post #13

Membru autentic

Eu am, mai bine azis aveam, o problema cu secretara firmei. Pana sa imi vina mobilierul, am impartit cu ea secretariatul. Toate bune si frumoase, doar ca eu, dimineata sunt extrem de tacut si morocanos, si in afara de "MMMM", "mhmhmmm", si "aahammm" nu scoti de la mine.
Ori femeia sufera frate de limbarita acuta. Sporovaieste intr-una. Si colac peste pupaza, este si curioasa rau:"Da ce e aia; da dc aia, dar ce face aia" etc. Toate intrebari fara sens, oricum pentru ea nu are nici o relvanta ca legatura intre MB si HDD se numeste cablu IDE sau ca masina are injectoare doar ca sa moara ea de curiozitate. @$#%$ in gura pe ala de-a angajat-o. Dar din pacate, nu am cum sa o fac ca nu am cum sa ma satisfac singur, decat cu ceva operatii la coaste. Din nefericire, se descurca bine la munca si nu am ce sa ii fac.
Acum, din fericire biroul meu e gata si m-am uschit un etj mai jos, si dimineata e un deliciu cafeaua bauta in liniste, fara intrebari de genul "ce ai facut in w-e"
Acum sa nu ma intelegeti gresit, dar cand fac greseala si ii raspund, urmeaza: "Si pana la cat?", "Si cu cine?","Si cati bani?" si asa mai departe, o avalansa de intrebari de ma duceam sa beau cafeau in gradina fie ca ningea, ploua sau era tornada.
CICA O SA FACA BIROU DE CONTABILITATE LANGA MINE!!!! 166.gif

BTW, exista o boala de piele, cunosc un tip care si-a mancat tineretea incercand sa gaseasca un remediu ciupercii luate de la strand care-l facea sa miroasa oribil. Ajunsese saracul un paria...
Intr-un final i-a trecut, cum, nici medicii nu stiu... wacko.gif

This post has been edited by altisone: 16 Nov 2006, 13:53

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
driverx
post 16 Nov 2006, 14:32
Post #14

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(altisone @ 16 Nov 2006, 13:51)
CICA O SA FACA BIROU DE CONTABILITATE LANGA MINE!!!! 166.gif
*

Deci daca chiar fac asta si daca ma mai gandesc si la experienta cu secretara plantata in acelasi birou cu tine, eu cred ca astia ... asa subtil ... vor sa te dea afara. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
AIX
post 16 Nov 2006, 14:39
Post #15

quite a regular

semit, stiu ca e greu, insa probabil trebuie sa apuci taurul (taurii) de coarne; celui cu nasul - spune-i dom'le ca miscare nu-i buna, deoarece intervine gravitatia, e mai simplu sa scape de ei decat sa-i tot intoarca. Iar celui cu mirosul, spune-i prieteneste ceva de transpiratie acida/etc. - cumva sa-i dai senzatia ca nu-i vina lui dar ca poate face ceva in acest sens.

edit::

altisone - fara o poza nu e prea clar ce zici tu acolo. rolleyes.gif

This post has been edited by AIX: 16 Nov 2006, 14:40

--------------------
. . .
+
Altis
post 16 Nov 2006, 14:47
Post #16

Membru autentic

QUOTE(driverx @ 16 Nov 2006, 14:32)
Deci daca chiar fac asta si daca ma mai gandesc si la experienta cu secretara plantata in acelasi birou cu tine, eu cred ca astia ... asa subtil ... vor sa te dea afara.  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

N-are cum, ca nu mai are cu cine juca Rome in retea biggrin.gif
Si nu secretara a fost plantata in biroul meu, ci eu m-am plantat in secretariat de lene si lipsa de mobilier. Secretara a aparut pe parcurs, moment in care am urgentat aparitia mobilei, cu mici "imprumuturi" - (canapeaua am tirat-o din biroul sefului tongue.gif)
In alta ordine de idei, eu am angajat-o pe tipa, iar de la inceput etajul era pentru birourile noaste iar parterul pt secretariat, contabilitate, etc. Eu am fugit jos ca e mai liniste si am niste rafturi pe perete montate deja pt flori.
Daca aduc turma de vacute, expediez si secretara jos, urc eu in birorul ala si cu asta basta, florile mele adora linistea asa ca se vor acomoda tongue.gif

Ce poza AIX? Cu secretara? Hmmm, daca ii fac poze chiar imi aprind paie la c*r...
Nu e rea, dar niciodata nu amestec munca cu placerile, si in plus, asa morocanos cum sunt, nici eu nu cred ca sunt pe gustul ei smile.gif

This post has been edited by altisone: 16 Nov 2006, 14:50

--------------------
Tucson JM 2007 - .
+
AC
post 16 Nov 2006, 14:48
Post #17

Membru autentic

From: Iasi

........
Toate bune si frumoase, doar ca eu, dimineata sunt extrem de tacut si morocanos, si in afara de "MMMM", "mhmhmmm", si "aahammm" nu scoti de la mine.
..........

Pai vezi cum sta treaba? Poate ca si tu la randul tau esti considerat enervant de catre unii. smile.gif (fara suparare, ca si eu sunt la fel dimineata biggrin.gif , abia dupa 8 incep sa ma "umanizez")

--------------------
Dacia 1310 TX
+
Altis
post 16 Nov 2006, 14:51
Post #18

Membru autentic

Dar nici nu am sugerat ca sunt o companie placuta, dar cand vezi ca cineva nu are chef de tine, il lasi in plata Domnului...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
+
wo_name
post 16 Nov 2006, 14:52
Post #19

Membru

From: Timisoara

altisone - poza cu secretara, sa stim si noi cine te-a chinuit

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
ady77
post 16 Nov 2006, 14:52
Post #20

راحتزیل یو

@$#%$ in gura pe ala de-a angajat-o.
*

QUOTE(altisone @ 16 Nov 2006, 14:47)
In alta ordine de idei, eu am angajat-o pe tipa,
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Altis
post 16 Nov 2006, 14:59
Post #21

Membru autentic

@$#%$ in gura pe ala de-a angajat-o. Dar din pacate, nu am cum sa o fac ca nu am cum sa ma satisfac singur, decat cu ceva operatii la coaste. Din nefericire, se descurca bine la munca si nu am ce sa ii fac.

*

QUOTE(ady77 @ 16 Nov 2006, 14:52)
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
*

Am spus din prima asta tongue.gif

--------------------
Tucson JM 2007 - .
+
pastrama
post 16 Nov 2006, 15:09
Post #22

scursura umana

nu am cum sa ma satisfac singur, decat cu ceva operatii la coaste.
*

Ma, da ce atent esti la detalii. radmasa.gif

--------------------
Tedei - -
+
ady77
post 16 Nov 2006, 15:14
Post #23

راحتزیل یو

My mistake.
Hai sa va spun si eu:
Lucrez la o firma de contabilitate in Bacau si tinem (printre altele) si contabilitatea unei firme care are un punct de lucru la Roman. Avem acolo(la Roman) pe cineva (o fata) care dpdv contabil are ca sarcina sa faca statele de plata, restul contabilitatii fiind facut de mine la Bacau. Folosim un program de contabilitate foarte bun(dp meu dv) Winmentor care are si modulul de calcul al salariilor. Asadar in fiecare luna trebuie sa-i salvez firma si sa o trimit la Roman pt ca persoana respectiva sa faca salariile (dupa care ea imi trimite firma inapoi). Facem acest lucru lunar din iulie 2003 si cu toate acestea in fiecare luna cand ii trimit salvarea(firmei) ma suna sa ma intrebe: cum sa faca sa restaureze datele?
deci m-a intrebat pana acum de 42 de ori si tot nu stie. Asa ca in jurul datei de 5 a fiecarei luni o invat cum se restaureaza firma in Winmentor.

This post has been edited by ady77: 16 Nov 2006, 15:17

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Lexy
post 16 Nov 2006, 15:14
Post #24

Just ME

QUOTE(2dor @ 16 Nov 2006, 13:11)
Aluia cu mucii poti sa ii spui tare de fiecare data cand ii trage "POFTA BUNA". Iar colegului cu mirosul sa iti cumpere la salariul urmator o masca de gaze. O sa intrebe de ce si ii spui ca raspunsul e la el.

In ambele cazuri mi se pare o metoda chiar politicoasa.
*

Super tare radmasa.gif radmasa.gif
Metoda perfecta!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
pastrama
post 16 Nov 2006, 15:19
Post #25

scursura umana

Ady77, io cred ca te iubeste si nu stie cum sa se bage in seama. wub.gif

--------------------
Tedei - -
+
vijelie
post 16 Nov 2006, 15:20
Post #26

membru violet

Eu nu am colegi de birou...
Da' nici nu-mi doresc.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ady77
post 16 Nov 2006, 15:57
Post #27

راحتزیل یو

QUOTE(pastrama_stelistu @ 16 Nov 2006, 15:19)
Ady77, io cred ca te iubeste si nu stie cum sa se bage in seama. wub.gif
*

Nu cred, ca e maritata, eu sunt insurat. Plus ca e o bujie mica are vreo 1.5 m si 40 de kg iar eu am 1.80m si 107 kg.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Razvy
post 16 Nov 2006, 16:14
Post #28

Razvy

Pai daca tot se discuta despre lucruri nasoale hai sa va zic si eu una. Stau in birou cu sefu, ca de din caza de lipsa de spatiu tre sa il suport biggrin.gif, eu fac conta, el raspunde la mail-uri, bai oameni, de fiecare data cand vine deschide geamu, fie frig, fie ploaie geamu sta deschis pana pleaca. Acu cateva zile pe frigurile alea m-a tinut toata ziua cu haina pe mine. Deci unde sa-i dau sa-l doara????

--------------------
Renault Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor ! 2010 Privilege
Si iar e vineri !
+
AIX
post 16 Nov 2006, 16:19
Post #29

quite a regular

..err, Razvy..poate miroase ceva in birou si-i este jena sa zica tongue.gif

vijelie, eu cred ca esti director.

--------------------
. . .
+
2dor
post 16 Nov 2006, 16:20
Post #30

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Ia un casetofon si pune-l pe geam in afara sa nu se vada. Baga manele(dar s-ar putea sa-i placa) sau un zgomot de picamer. Da la maxim si sigur nu o sa mai stea cu geamul deschis. Iar in privinta unde sa ii dai sa-l doara nu trebuie sa iti spun. Doar esti barbat. blush.gif

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
6 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd May 2025 - 03:55
Forum Renault