La multi ani 2005!, Un an bun pentru toata lumea!
![]() ![]() ![]() |
La multi ani 2005!, Un an bun pentru toata lumea!
florin_el |
![]()
|
||
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|||
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
LA multi ani tuturor si in primul rand sanatate inainte de toate!!!!!!
Un an nou fericit si plin de bucurii!!! |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Sa avem un 2005 mirobolant
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Va doresc un an nou mai bun si plin de succese !!! (alaturi de daciile voastre
![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu va doresc BANI, BANI, BANI .. Ca de fericire aveti grija si singuri
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu unul va doresc multa sanatate .. caci banii si restul lucrurilor se fac ... totul e sa fie cap.
La Multi Ani! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Fie ca necazurile sa ramana in anul ce a trecut iar 2005 sa ne aduca sanatate si impliniri
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Un an nou fericit si mai ales PROFITABIL va urez tuturor !
![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Sa fie un an cat mai fericit si mai plin de realizari pentru toata lumea!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Hai "La multi ani" ... si un an nou cat mai bun !
Dupa cum spuneam si pe un alt topic asemanator: imi plac "la nebunie" topicurile acestea cu rol de "inmultire" a numarului de posturi ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
LA MULTI ANI si LA MULTI BANI!
SANATATE , FERICIRE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII!! |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La multi ani! Sanatate multa si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Un an nou fericit, cu multe bucurii si tot ce va doriti.
LA MULTI ANI!!! |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sanatate, fericire, putere de munca, prosperitate si sa va multi-dimensional dezvoltati la portofele si in conturi. Ca de restu' au guvernu' si parlamentu' grija.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
La Multi Ani !!!
si nu uitati ca la români marmota invelește carne tocata in foi de varza tocata ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 06:14 |