opel astra h VS ford focus tdci, o mana de ajutor!
![]() ![]() ![]() |
opel astra h VS ford focus tdci, o mana de ajutor!
Amedeus |
![]()
|
||
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|||
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
amadeus, ceva exemple comparative ca sa ma convingi? Ia vezi de curiozitate cat e corpul clapeta la logan
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Corp clapeta Opel Vectra B 1700 lei, ABS Opel Vectra B 4500 lei. Totalul era de peste 6000 lei. ABS-ul l-am rezolvat noi desfacand-ul ca intr-un tutorial de pe clubul Opel si am reusit sa-l rezolvam refacand niste lipituri. Mai nasol a ramas cu etansarea modulului care e o improvizatie. Scula merge de 3 luni perfect, deci de suma asta a facut economie.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Amedeus pentru Vectra B ramane oricand valabila cumpararea pieselor de la demontari sau, de ce nu, cumparare cu 1500E a unei masini cu totul pentru piese. Cine tine Vectra B de peste 10 ani probabil ca va gasi solutiile de mai sus ca fiind acceptabile. Cine are bani mai multi mai bine o schimba cu una mai noua.
Daca vorbiti de piese ieftine de exemplu Astra G are asa ceva. Totusi, parca aici era vorba de Astra H si Focus 2. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
amadeus .. de unde era pretul de corp clapeta vectra si de unde era pretul de corp clapeta logan
![]() On topic : fordu` rullz ca e an mai nou si km mai putini si pret mai mic . Nu are rost sa ne chinuim mintea si sa ne gandim cum de se devalorizeaza mai repede ca opelu`. This post has been edited by dadu221: 16 Jun 2008, 15:31 |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Deci pana la urma iti iei FF2 ?
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Amedeus |
![]()
|
@dadu221
Stiu ca sunt off topic dar sa-ti raspund: -corpul clapeta de Opel era la Autoglobus (dealer in Timisoara) iar cel de SN (SuperNova) de la Ciclop tot in Timisoara. Ambele noi, nu din schrot. P.S. spuneai mai sus sa te conving. Nu vreau sa te conving de nimic (nu sunt dealer de masini noi si nici SH), dar n-as vrea sa pleci de la o idee gresita (cum ca intretinerea unei masini straine ar fi ieftina) This post has been edited by Amedeus: 16 Jun 2008, 17:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dadu221 |
![]()
|
ma dau batut amadeus. L anoi corupul clapeta e mim 8 bulioane la magazine alea mai ieftine.
andy pui pariu ca ne luam amandoi sandreo? 18 Jun 2008, 21:32: ma dau batut amadeus. L anoi corupul clapeta e mim 8 bulioane la magazine alea mai ieftine. andy pui pariu ca ne luam amandoi sandreo? This post has been edited by dadu221: 18 Jun 2008, 19:32 |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
aceeasi dilema o am si eu, opel astra H sau ford focus 2008...
ambele au dotari similare. costurile de intretinere tot similare sunt? 6 Oct 2011, 19:13: am intelel ca opelul consuma mai putin... parca este si mai usor ca caroserie cacofonie. This post has been edited by marian_ariciuc: 6 Oct 2011, 19:13 |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
focus, pentru ca astra h are o gaura urata in loc de bord
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Am condus multi kilometri ambele masini.Alege focus fara doar si poate!
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu m-am dat cu Focusul foarte mult, dar am mers recent vreo 3000km cu un Astra H 1.9 CDTI care avea si cutie automata. Desi eu nu pot spune ca sunt fan, mai ales cand vine vorba de o depasire mai riscanta, cutia aia face treaba. Prin oras cel putin era mana cereasca. Pot sa spun ca si consumul masinii a fost mega decent. Posesorul, ramas fara permis, estimase ca in calatoria noastra o sa consume in medie 7.5%, eu am scos 5.6% mergand absolut legal, 120-130km/h pe autostrazile de afara, si pe la noi 80-90 in localitati, 120-130 pe afara, cat sa nu raman dracu' fara permis macar.
La capitolul finisaj e cam praf Opel-ul, multe chestii cam din topor, bordul astuia avea plastic d-ala glossy de prost gust cum au pus astia si pe la Duster. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa intelegem ca ai prefera opelul?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am zis parerea despre Opel ca cu asta am mers. In Focus pasager cativa kilometri prin oras nu se compara. N-o sa ma apuc sa fac recomandari din moment ce nu am condus mai serios decat una dintre ele, da' poate ca ajuta omul sa ia decizia corecta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:38 |