Masini uitate prin garaje, baraci, soproane., sa aflam ce comori se ascund de noi....
![]() ![]() ![]() |
Masini uitate prin garaje, baraci, soproane., sa aflam ce comori se ascund de noi....
adifulful |
![]()
|
||
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
Attached thumbnail(s) Image016.jpg ( Size: 216.63k ) Number of downloads: 1754 Image015.jpg ( Size: 583.38k ) Number of downloads: 1766 Image017.jpg ( Size: 599.46k ) Number of downloads: 1656 |
||
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
- STRABUNICUTA MEA Ți-au murit lăudătorii dom' le ?
ATENȚIE ! Mândria și prostia este printe noi !! |
|||
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
incearca sa pui niste poze, ar fi mult mai interesant...
9 Sep 2011, 22:58: aore o mai poti inmatricula?? ![]() This post has been edited by dandee: 9 Sep 2011, 22:58 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
adifulful |
![]()
|
![]() Негря Джор Group: Members Posts: 1.117 Joined: 26 April 11 From: Satu Mare ![]() |
evident ca se poate dar tipu no o da nici in ruptul capului inca
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
dandee |
![]()
|
de ce?
ce obtine in urma tinerii acesteia? |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
adifulful |
![]()
|
Este maniac nu arunca nimic are o curte cat o hala industriala acoperita plina cu piese de masini ( pobeda, buceg ims, dacii 1300 1100.......) greu l-am convins sa imi dea piesele de pobeda, o zis ca poate repet poate o va da dar nu acum. ASTA E GANDIREA DIABOLICA A UNORA SI SI SI MAI SUNT SI ALTI CA EL.....
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
De ce e "gandire diabolica"? Pentru ca omul isi doreste acea masina la fel de mult cum o doresti si tu?
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
b77csd |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 November 03 ![]() |
Cred ca era un mesaj autoironic
|
--------------------
Dacia
Nova GTi/Logan Laureat dci
1999/2006
- B77CSD cheers,
serban |
|
adifulful |
![]()
|
Nu prea s-o doreste zice, ca daca el o are mai bine o tine decat sa o aiba altii, si mai grav masina aia nu circula de aproape 30 de ani deci cum se poate bucura de ea ??? aceasta este o boala grea adica nu o foloseste nici el dar nici nu o da la altul care s-ar folosi cu ea!!!!! la asta am vrut sa ma refer, am si povestea cu daciile mele care au o intamplare asemanatoare....
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aha, tu ai lua-o să circuli cu ea...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Eu nu cred ca poti sa faci naveta cu asa ceva dar macar sambata duminica poti sa o scoti cateva zeci de km sa te plimbi... dar in garaj ce farmec are? in momentul in care o scoate vreun nepot dupa ce da coltul mosu o sa se dezintegreze.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adifulful |
![]()
|
Asi vrea eu sa o am, deoarece este construita p eacelasi principiu si aproape identica cu pobeda mea, si chiar mi-ar place sa o am dar nu poti scoate cu mosu la capat, si chiar daca ar fi ceva cred ca va cere o avere pe ea
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Eu zic sa ti un ochi pe masina, ca mosul cat o sa mai traiasca?
![]() Acum serios vorbind, e incredibil ce au unii pitit pe te miri unde, e un exemplar superb! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
adifulful |
![]()
|
da si e impecabila exterior si interor si mosu are pe bune fara gluma un vagon de piese mai poti face o masina din cate are!!!
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dobre |
![]()
|
-classic- Group: Members Posts: 425 Joined: 2 December 07 From: Severin ![]() |
la taxele de vor veni, multe o sa fie uitate in soproane sau facute lame de ras....
|
--------------------
Dacia
1300
1972
- GJxxSPR Dacia 1300 RAT 1972
|
|
adifulful |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia o faci direct vehicul istoric si "Pa!" taxe!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adifulful |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Prin '97 un coleg imi povestea ca a gasit la un mos un BMW decapotabil din 1936. Masina fusese folosita cam un an de catre armata germana si fusese furata de catre un roman. Asta o ingropase si turnase o placa de beton deasupra. A mai dezgropat-o dupa revolutie. Cica tapiteria era putrezita toata, dar componentele metalice fusesera protejate cu un strat gros de vaselina. Despre plastice, cabluri, garnituri nu stiu sa va zic in ce stare erau. Mosul cerea vreo 4000 marci pe masina, iar colegul nu avea de unde sa-i dea si astepta sa-l chinuie foamea pe mos si sa scada pretul pe la jumatate. Intre timp colegul a plecat in Canada si nu stiu ce s-a mai intamplat cu BMW-ul.
Poate a fost mai bine ca masina nu a ajuns la colegul meu. Asta mai restaurase o broscuta si nu ii iesise chiar asa de bine. Sper ca BMW-ul sa fi ajuns la un pasionat care sa-i fi redat stralucirea de alta data. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
dandee |
![]()
|
eu zic sa te duci cu niste bani la mos, poate cedeaza daca ii vede
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
adifulful |
![]()
|
Nu cred ca poti are un fix nu si gata
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
dandee |
![]()
|
cam cati bani ai disponibili, daca ai? zii ca-i trebuie de inmormantare
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
adifulful |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
adifulful |
![]()
|
Stire bomba !!! VREA MOSU SA DEA WARSZAWA LA REMAT
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ma indoiesc ca-i trebuie tichetul, pt. programul "rabla", nu cred ca vrea sa-si ia alta noua, probabil vrea sa scoata un ban (echivalentul fierului vechi) si sa-si faca loc in garaj. Incearca sa-i faci o oferta mai buna decat ar lua la fier-vechi, il intereseaza banii, nu ce-ti trebuie tie sau unde e locul masinii. Si, evident, ii promiti ca-l pomenesti si-i aprinzi o lumanare dupa ce..
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
adifulful |
![]()
|
Am sa incerc sa tratez cu el deci aia ar fi cel mai mare pacat sa ajunga la fier vechi. Masina aia e ca si noua
|
--------------------
DACIA 1300
Dacia Dacia
1300 1976
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Hai ca exagerezi deja...indiferent de cat de bine arata nu ai cum sa spui asa ceva.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(adifulful @ 20 Sep 2011, 22:52) Stire bomba !!! VREA MOSU SA DEA WARSZAWA LA REMAT ![]() ![]() ![]() QUOTE(adifulful @ 21 Sep 2011, 21:24) Am sa incerc sa tratez cu el deci aia ar fi cel mai mare pacat sa ajunga la fier vechi. Masina aia e ca si noua fugi cu cercu'!.... zi direct cat vrei pe ea si nu mai te da lovit... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
E masina de colectie bre , dar ti se pare ca este noua ? ca si tu ca si mine te bagi aiurea ain seama , ce crezi ca nu stiam asta sau bobo oare nu stia .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:32 |