Bataie pe viraj, doar pe viraj
![]() ![]() ![]() |
Bataie pe viraj, doar pe viraj
gabi1759 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 6 November 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Este posibil sa fie planetara.Cand mergi pe drum drept,cu denivelari si cu ceva viteza nu se aude?Se aude cand iei viraj maxim in ambele directii sau numai in stanga?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@gabi1759
Daca este planetara, atunci trebuie sa fie aia de pe interiorul virajului. La tine ar trebuie sa se auda cand virezi stanga. Gaseste un loc unde poti sa te invarti in cerc si mergi virat stanga si planetara face clanc clanc. Ar fi bine sa faci asta cu geamul deschis sa o auzi mai bine. Si la 20 km/h daca te invarti se aude clanc/clanc daca e planetara dusa. This post has been edited by ionutctn: 22 Aug 2008, 10:31 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
gabi1759 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 6 November 06 From: Timisoara ![]() |
Face si la viraj stanga si la viraj dreapta. Pe drum drept, chiar si la viteza mare nu se aude niciodata.
Nu stiu cum ar trebui sa sune o bataie de planetara la logan, stiu cum suna la dacia 1310. E bataia aia ritmica repetativa. Ori la mine nu e asa. E o bataie cu vibratie cumva la final. Si nu se repeta asa ca bataia de planetara de la dacia veche. Loganul are 32.000km. La revizia de 30.000 nu mi-au semnalat nici o problema, desi bataia este de dinainte. Am crezut ca e de la scoica de plastic de sub volan, le-am zis sa stranga suruburile, insa bataia nu a disparut. O am in continuare, mai acuta cu trecerea kilometrilor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
ATG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 December 04 ![]() |
Vezi bieleta antiruliu.Am avut si eu aceeasi problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
driver2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 August 08 ![]() |
ridica masina pe cric si trage de roata. sunt mari sanse sa fie capatul e bara. eu asa am patit. trancanea pe drum cu denivelari de ziceai ca se rupe masina. facea un fel de pocnit.
|
--------------------
Logan
Preferance 1,6 MPI
2004
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
la berlina din cauza pivotilor mai face in halu' asta
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
gabi1759 |
![]()
|
Am facut programare la service pentru marti, masina fiind inca in garantie (extinsa).
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(driver2008 @ 22 Aug 2008, 19:55) ridica masina pe cric si trage de roata. sunt mari sanse sa fie capatul e bara. eu asa am patit. trancanea pe drum cu denivelari de ziceai ca se rupe masina. facea un fel de pocnit. Sustin ideea, si la mine trocane, am fost la service, au zis ca nu-i problema, am stabilit sa se remedieze la revizia de 90k(care e aproape). |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
gabi1759 |
![]()
|
Am fost la service. Nu era nimic de la directie. Mi-a zis mecanicul ca este de la suspensie, ca in capatul de sus arcul are un pic de loc unde sa se aseze si se poate misca acolo un pic, de unde sunetul acela de bataie cu vibratie despre care spuneam la inceput. Au zis sa mai urmaresc si daca se acutizeaza sa revin, acum nu e problema. Am si facut cateva ture cu mecanicul sa ii arat despre ce e vorba. Mi-a zis ca daca apare mai des/mai puternic sa merg inapoi si imi demonteaza amortizorul cu totul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Deci data bate si service-ul a recunoscut problema, atunci se schimba.
Ce mai "daca mai face", ce mai "mai merge asa"? Daca bate si te deranjeaza... in service, la schimbat. Sau astepti pana la 50,000 km cand iese din garantie amortizorul... |
--------------------
.
.
.
|
|
gabi1759 |
![]()
|
Pai din cate am inteles eu, nu ar fi un defect, ci ar fi un loc acolo in care se poate misca arcul.
Poate cineva care cunoaste mai bine masina/suspensia poate explica un pic situatia, eu nu stiu cum arata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(gabi1759 @ 26 Aug 2008, 16:16) Uite asa isi bat unii joc de altii, asta e din ciclul: asa face toate... Cei din service te amana pana cand te plictisesti/ inveti/ renunti/ sau reperul defect iese din garantie... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ca "se poate misca" e una si ca nu trebuie sa se miste e alta. Si nu e zgomot tehnologic. Te aburesc aia...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:06 |