Problema necunoscuta
![]() ![]() ![]() |
Problema necunoscuta
llmihai |
![]()
|
||
![]() suparatu Group: Members Posts: 175 Joined: 27 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 38.09k ) Number of downloads: 96 |
||
--------------------
Dacia
1310 Li
2002
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu stiu de ce s-a intamplat dar poti sa ti-l reglezi singur,nu stiu ce volan ai dar majoritatea au un capac,sub el o piulita mai mare
o desfaci,scoti volanu,il pui cum trebuie,strangi piulita la loc |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pe un drum drept specifica si tu artv... si caucicurile sa fie toate la cote egale.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
llmihai |
![]()
|
![]() suparatu Group: Members Posts: 175 Joined: 27 August 07 ![]() |
Rog operatori sa stearga cele 2 topicuri in plus, ca din cauza netului am postat in plus.Multumesc pentru intelegere.
Problema e sa nu se fii intamplat altceva mai grav.Ca de desfacut si pus in pozitia normal e simplu. djasu82 nu am inteles ce ai vrut sa zici???? cauciucurile sunt la cote egale.Deci cand am plecat cu masina volanul era drept. This post has been edited by llmihai: 10 Jun 2008, 23:32 |
--------------------
Dacia
1310 Li
2002
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ti s-a rupt ceva pe la suspensia fata.
Verifica tirantii. Daca-s ok, continua cu restul (bucse, bielete, caseta)... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Posibil si bucsa "T" de la cuplajul volanului , avand joc volanul nu mai are aceiasi pozitie , parerea mea..
![]() Verifica tot ce tine de directie si o sa gasesti problema This post has been edited by Minel: 11 Jun 2008, 07:26 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si incearca sa nu mai mergi deloc cu masina pana nu remediezi defectul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
ok ... ok .... deci volanu si-a schimbat pozitia spre stanga si masina trage dreapta ....?!?! Daca intradevar e asa , ceva rau e acolo ......
|
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:15 |