Lancia Delta, noul model
![]() ![]() ![]() |
Lancia Delta, noul model
Cypher4laguna |
![]()
|
||
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E frumusica... grila parca nu se potriveste... si e prea masiva, dar incepe sa-mi placa
![]() 7308.jpg This post has been edited by Cypher4laguna: 16 Jun 2008, 20:09 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Stiu ca e noua linie Lancia, dar spatele parca ar fi de Murano (mi-am dat eu seama intre timp
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Am vazut azi una, exact ca in poza de mai sus. Este prima data cand vad noul model live. Imi place foarte mult. Dupa gusturile mele, arata foarte bine.
As mai fi lucrat-o putin la spate, dar as lua chiar si asa. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Originalul
![]() Attached thumbnail(s) deltahfintegralebluelagjn9.jpg ( Size: 266.91k ) Number of downloads: 259 dscf76577oz.jpg ( Size: 209.53k ) Number of downloads: 260 Lancia_Delta_Jarama_2006c.jpg ( Size: 376.64k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu e o masina superba, dar cum s-a spus mai sus are stil, intr-adevar se poate vedea ca e un bravo redesenat, insa e ceva nou, inedit, cu un aer usor exclusivist. iar motorul ala de 1.9 190cp, chiar daca e diesel, il are pe vino-ncoa.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ca sa zic asa, "originalul" imi place chiar mai mult, insa la acea vreme altul a fost targetul "originalului".
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
am si mers cu ea!a luat-o un prieten la drive test!mie unul mi-a placut mult de tot!singurul lucru care nu mi-a placut e ca polita spate scotea zgomot la fiecare groapa si masina avea vreo 7000 de km la bord!in rest mi s-a parut ok..interiorul placut....bancheta spate era cam neconfortabila....puterea ok ...dar nu mi-as lua-o la banii aia clar!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Pai daca ti-a placut, in cazul in care ti-ai permite-o, de ce nu ai lua-o?
Sa nu spui ca in aceeasi bani ti-ai lua masina germana, ca innebunesc. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai dupa parerea ta cam cat costa?
6 Feb 2009, 18:16: asta pe care am condus-o era 27000 de euro!nu pot vorbi dps "daca mi-as permite-o" deoarece nu mi-o permit! This post has been edited by adită: 6 Feb 2009, 18:16 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cam scumpa insa pt cineva care vrea ceva mai deosebit ..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:31 |