Husa pentru imbracat capota unde gasim?
![]() ![]() ![]() |
Husa pentru imbracat capota unde gasim?
Cata_C |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 8 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
- B57FXN
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pentru solenza? Te întreb pentru că văd că ai logan și ai postat la o secțiune de solenza.
|
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
un sfat: pune-i un colant gen taxi, se gasesc in mai multe culori
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE Daca stie cineva unde pot gasi o husa de imbracat capota ca m-am saturat sa pictez masina cum imi sare cate o piatra Așa ceva? HPIM4238.JPG ( Size: 329.72k ) Number of downloads: 1241 I se mai zice și sutien logan! ![]() This post has been edited by Lostboy: 12 Jun 2008, 12:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
Cata_C |
![]()
|
Scuze ca am postat la Solenza. Da este vorba de acel "sutien"
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
- B57FXN
|
|
Lostboy |
![]()
|
Parcă era pe la bursă cineva care avea așa ceva de vânzare.
12 Jun 2008, 14:11: Uite aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=102032&hl=husa Vezi dacă mai este de actualitate. Dă-i PM userului respectiv. This post has been edited by Lostboy: 12 Jun 2008, 13:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
Cata_C |
![]()
|
Merci
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6
- B57FXN
|
|
NYCKO22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 10 May 08 From: bacau ![]() |
si eu sunt interesat de husa ! am sa incerc sa vb cu baietii de la tapiterii auto sa vd cat ma costa sa-mi confectioneze una !am sa intru cand am detalii si am sa vi le impartasesc!
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
2004
- bc-79-lex virusat de masini !!!
|
|
bogdann8 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 July 08 ![]() |
QUOTE(NYCKO22 @ 12 Jun 2008, 17:31) si eu sunt interesat de husa ! am sa incerc sa vb cu baietii de la tapiterii auto sa vd cat ma costa sa-mi confectioneze una !am sa intru cand am detalii si am sa vi le impartasesc! ![]() Da nu arata naspa? Adica o husa din material textil?? Mi se pare mai interesanta ideea cu autocolantul. Plus ca acela este mult mai ieftin si mai estetic decat husa. Bine, fiecare face ce vrea. Eu am solenza an 2004, e destul de alergata si capota nu a fost atinsa pana acum.. ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Confort 1.4
2004/Confort
- DB-XX-XXX Da'... prea rapid,
Da'... prea furios. Eu merg cu Dacia iar tu pe jos. Da'... prea rapid, Da'... prea furios. Tu ramai prost cand apas pa' NOS. |
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
nu arata najpa. caut si eu pt solenza. daca gasiti, sa imi spuneti si mie
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Nu a mai gasit nimeni huse de capota pt Solenza sunt curios cum arata.
Si eu am destule urme pe capota de la pietricele. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nici nu cred ca se gasesc. Doar daca e pe la un croitor care stie ce face
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca arata "kitchios" , sa vezi tabla si o bucata de panza pusa in fata.
|
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
decat husa de piele mai bine folie transparenta. optiunea este a fiecaruia. eu unul nu prefer nici o varianta din cele doua.
sincer cred ca ar arata naspa pe masina acea husa , evident functie si de culoare ( a masinii si a husei ). un polish la 2-3 ani nu ar avea efecte mai placute decat husa aia? care cred ca mai tine si ceva umezeala pe dedesubt si din cate stim umezeala matuieste vopseaua. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca acele pietricele nu ataca numai acea portiune protejata . Principalele probleme sunt in parbriz si sticlele farurilor/proiectoarelor . In plasticul mastii din fata si in bara chiar nu am avut probleme , in schimb toate numai in parbriz se gasesc sa sara .
Sincer mi se pare extrem de urata acea protectie , ea fiind in principiu conceputa ca protectie pentru zonele f friguroase , pentru a nu intra tot aerul rece la motor si nu pt a proteja de criblura . Parerea mea este ca asta nu este decat alta nascocire de a scoate banii unora care nu au ce face , asa cum au fost si vor mai fi multe . Nici prinderea nu mi se pare prea reusita si chiar ma intreb cum va merge cu acea husa pe masina pe la 120-140 , falfaind din toate urechile , in toate partile , iar iarna , cu toti turturii si zapada tot desprinzandu-se din toate incheieturile . Dar cand va fi un polei din ala de ingheata toate pe masina , cum mai deschizi capota sa verifici ceva ? Oare se ia cu vopsea ( ecologica) cu tot sau nu ? Oare in cate secunde dispare de pe masina noaptea ? Dar cat timp rezista si la cate spalari in mizeria si praful din Bucuresti ? Dar vara la 38 de grade la umbra , 45 de grade la soare , 63 de grade ale tablei masinii , oare cum o fi ? Dar daca-i punem si leduri albastre sclipitoare o arata mai bine ? Sau asta era viitorul gadget ? Daca-i faceau buzunare macar puneam cumparaturile acolo ... P.S. Orice cazan are nevoie si de sutien pt a fi complet ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:57 |