Pahare metalice, Sper sa nu radeti exagerat :)
![]() ![]() ![]() |
Pahare metalice, Sper sa nu radeti exagerat :)
1.6 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ma ofer eu al doilea pasaroi
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si o sticla de piele.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da cum da de ea?
![]() Ca je le tine pitite bine.. ii dau drumul din debara doar cand am nevoie de favorurile ei sau cand e chiuveta plina de vase murdare ![]() Cat despre pahare, mi-a zis o colega ca a zarit pe undeva... Daca dau de ele, va anunt, ca poate nu sunt singurul impiedicat pe aici ![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Asa ceva nu ti-ar placea?
|
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc, dar nu... Gamele am, pt camping.
Poate parea deplasat, dar deh, fiecare cu stolul lui... Intotdeauna a contat din ce beau, deh, nu m-am intrebat niciodata de ce. |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
IKEA : 6 Ron setul de 6 pahare de vin, 3 sau 4 RON paharele de apa.... sa tot spargi la ele...
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Altis |
![]()
|
E si asta o treaba... decat 1000 de lei doua din argint... mai bine un palet cu pahare din sticla...
|
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nu uita un faras sa aduni cioburile si niste plasturi ca poate te tai
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
- CT-87-SNK
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Dar oare un tinichigiu mai priceput nu te poate ajuta?
|
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
editat de moderator (os): mai usurel, cataline, sa n-aluneci.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
mai bine pui gazon prin casa, sa nu se mai sparga paharele care cad.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Altis |
![]()
|
Doamne ce mi-ar place...
|
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Set universal A.jpg ( Size: 146.85k )
Number of downloads: 54
si set pentru cina intima in doi Feldbecher.jpg ( Size: 14.08k ) Number of downloads: 52 Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Altis |
![]()
|
Haha, merci Bion:D
Gamele am de la UM ![]() ![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Folosind programe avansate de CAD/CAM/CAE (Paint cu licenta) am reusit sa gasesc rezolvarea problemei tale. Trebuie avut grija ca inaltimea mesei (y) adunata cu lungimea sforii (L) sa fie mai mica (<) decat inaltimea tavanului (x).
Desigur ca mai trebuiesc luate in considerare: - acceleratia gravitationala - greutatea paharului (plin, gol) - materialul sforii - frecarea aerului cu paharul in timpul caderii - densitatea sampaniei - coeficientul de elasticitate al sforii, raportat la lungimea totala a acesteia - numarul de pahare si probabilitatea ca acestea sa se ciocneasca in cadere - elaborarea unui "pattern" de asezare a paharelor pe masa in functie de numarul acestora in urma cercetarilor experimentale (vei sparge cateva pahare (sute) dar ma rog, e in numele stiintei). Daca am uitat ceva va rog adaugati. P.S. Soba de teracota este ilustrata doar pentru decor, s-a demonstrat faptul ca aceasta nu exercita nici un fel de influenta asupra traiectoriei paharelor. 15 Jun 2008, 04:45: ma rog, o alta solutie, dar nu la fel de interesanta ar fi fost eliminarea rolelor sau schimbarea mesei... This post has been edited by Fratzica: 15 Jun 2008, 03:45 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 56.21k ) Number of downloads: 55 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge, capata balans si se loveste de masa si tot poc face. Suna bine ideea cu gazon pe jos, poti incerca cu AstroTurf, ca e usor de curatat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Din enunt L+y<x, dar din desen rezulta clar contrariul, iti dam termen pana maine la orele 18.25 sa=ti revizuiesti teoria si sa ne prezinti solutia corecta!
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poza e buna, teoria e dubioasa
![]() Daca L+y strict mai mic decat x atunci paharele nu vor sta pe masa ci deasupra ei ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
atunci ce nevoie mai ai de masa? Le lasi spanzurate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Fratzica |
![]()
|
da domne, asa e care este, m-am balbait, era tarziu, trebe ca L < x. inaltimea mesei este un factor neglijabil.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
radian |
![]()
|
Da' L ala, din ce material e? Ce mi-ar placea sa fie un fir elastic sa vad paharele cum fac bungee jumping...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 15 Jun 2008, 18:52) Nu merge, capata balans si se loveste de masa si tot poc face. Suna bine ideea cu gazon pe jos, poti incerca cu AstroTurf, ca e usor de curatat. Dupa cum se poate observa in filmuletul de mai sus, plasarea suportului sforii pe tavan in afara ariei mesei va duce la evitarea lovirii paharului de masa. Din cate vad nu este reprezentata sfoara. Nu stiu de ce, dar va asigur ca e acolo ![]() E aproape ora 6 si uite cu ce imi pierd eu timpul.... |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
da niste pahare cu picior confectionate din lemn? se gasesc la magazinele de artizanat.
paharele din lemn dau o nota rustica intimitatii tale cu gagicele, plus ca poti sa le dai cu lac sa se asorteze cu nuanta parchetului sau a mobilei. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Fratzica |
![]()
|
crezi ca suna romantic "Nu mai am pahare de sticla ca mi-e frica sa nu le sparg, dar ia, bea din scorbura asta" ?
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 04:35 |