Cum putem stopa, concursurile cretine de la tv?
![]() ![]() ![]() |
Cum putem stopa, concursurile cretine de la tv?
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Eu consider tipul asta de concursuri ca facand parte din selectia naturala moderna. Prostii dau toti banii pe telefoane si sms-uri la concursuri colorate si pe bilete la LOTO, si, astfel, raman fara bani de mancare si mor de foame. Cel putin asa imi place sa sper...
![]() Pana la urma prezentatoarea aia nu-ti fura banii din geanta in autobuz, e alegerea ta libera daca suni sau nu. This post has been edited by raqzvan: 11 Jun 2008, 01:22 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
e o societate libera, fiecare castiga cum poate; crezi ca 'afacerile' sunt morale si respecta legea cererii si a ofertei globale, sunt transparente, echitabile, profitabile si de calitate corespunzatoare ? daca ar fi asa, ai muri de foame ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu stiu cum pot sta prezentatoarele alea sa li se "umple frigideru" in fiecare zi......mi se pare penibil.....nici eu nu sunt deacord cu astfel de concursuri banale la care gasesti raspunsul in 30 sec......dar totusi concursul dureaza 1 ora.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sper ca matale razi de cum si-a filmat nea asta televizorul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Chiar daca nu e frumos ce a facut respectivul, ma bucur din toata inima ca a facut-o, deoarece e la fel de "frumos" sa inseli oamenii de buna credinta.
This post has been edited by eXtenSion: 21 Sep 2008, 13:59 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 03:56 |