DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> carnet suspendad, radar

alx
post 11 Jun 2008, 13:14
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti, Berceni

Mai nene da' unde stai de ai facut 14 minute pana la "udristei" si inapoi? Ah, am uitat, probabil ca tu nu scazi sub 100 in Bucuresti, nu? Mai ales ca acum nu au ce sa iti ia...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghertzoi
post 11 Jun 2008, 13:21
Post #32

Membru autentic

From: varza a la cluj

ionutz0071, din punctul tau de vedere , avand putine posturi, probabil te-ai astepta ca toata lumea sa fie sobra si sa raspunda la subiect 100%. Acuma trebuie sa intelegi ca pentru cine posteaza frecvent pe acest forum, putin umor se strecoara prin posturi, pnetru ca daca la toate subiectele s-ar plange ar intra lumea in depresie biggrin.gif.

In situatia ta, in mod special intrucat ti-ai pierdut carnetul in urma unei viteze astronomice (nu ma leg de drum probabil e portiune buna si multi merg tare pe acolo....nu asta e ideea), trebuia sa te astepti de la inceput ca o sa fii "taxat", luat putin in balon, dar parerea mea e ca nu ar trebui sa te superi! De asemenea ai amintit de "pile"...asta fiind un alt motiv de luat in balon (sunt si membrii care nu agreeaza stilul asta si prefera sa mearga pe ideea "am gresit - suport consecintele")

Si mie imi place sa conduc cu viteza dar de obicei, chiar daca e drumul drept si gol, incerc sa ma limitez pe la 130-140 fiind mai mult decat suficient (de altfel chiar ilegal, dar macar raman cu carnetul)! Intradevar mi-ar place sa testez viteze maxime cu masina...dar pana nu o sa merg pe Autobahn ma abtin biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
Ionutz0071
post 11 Jun 2008, 13:34
Post #33

Membru incepator

alx Today, 14:14 Post #31

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

Mai nene da' unde stai de ai facut 14 minute pana la "udristei" si inapoi? Ah, am uitat, probabil ca tu nu scazi sub 100 in Bucuresti, nu? Mai ales ca acum nu au ce sa iti ia...

--------------------

RENAULT MODUS 1.5dCi - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...

stau ma munci!!! ce zici tu cat ai face in locul meu????

si acolo unde ai vazut tu am dat edit ca si aici:P

This post has been edited by Ionutz0071: 11 Jun 2008, 13:38

--------------------
renault magan 2007 1,5dci 100cp
+
ady77
post 11 Jun 2008, 13:53
Post #34

راحتزیل یو

From: near Bacau

Bre sincer eu as folosi butonul Quote.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
adip
post 11 Jun 2008, 14:06
Post #35

Banned

From: Melbourne, Victoria

Ma gandeam cat de rece ar fi ca gaborul care o sa ii dea lui Ionutz0071 permisul inapoi inainte de 3 luni sa dea coltul fiind facut carne macra pe trecerea de pietoni tot de colegul Ionutz0071 243.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Ionutz0071
post 11 Jun 2008, 14:15
Post #36

Membru incepator

QUOTE(adip @ 11 Jun 2008, 15:06)
Ma gandeam cat de rece ar fi ca gaborul care o sa ii dea lui Ionutz0071 permisul inapoi inainte de 3 luni sa dea coltul fiind facut carne macra pe trecerea de pietoni tot de colegul Ionutz0071 243.gif
*

blink.gif

--------------------
+
ionutctn
post 11 Jun 2008, 14:17
Post #37

Membru cu TDI

From: Bucuresti

Mai lasati omul in pace si nu mai dati lectii de moralitate. Ca altul merge cu 140 km/h cat sa nu ii ia carnetul fata de 170 km/h nu inseamna ca merge mai sigur sau poate evita fara nici o problema un accident sau e totul in regula. Eu cel putin recunosc, nu ca altii, ca atunci cand am unde, ii rup gura. E adevarata, nu cu 200, dar am mers si cu 160 pe DN1 si tot cu viteza mare pe A2 asa ca nu suntem usi de biserica. Daca nu avem sosele, mergem pe unde gasim o portiune unde putem sa ii dam mai tare.

This post has been edited by ionutctn: 11 Jun 2008, 14:18

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
Ionutz0071
post 11 Jun 2008, 14:22
Post #38

Membru incepator

QUOTE(ionutctn @ 11 Jun 2008, 15:17)
Mai lasati omul in pace si nu mai dati lectii de moralitate. Ca altul merge cu 140 km/h cat sa nu ii ia carnetul fata de 170 km/h nu inseamna ca merge mai sigur sau poate evita fara nici o problema un accident sau e totul in regula. Eu cel putin recunosc, nu ca altii, ca atunci cand am unde, ii rup gura. E adevarata, nu cu 200, dar am mers si cu 160 pe DN1 si tot cu viteza mare pe A2 asa ca nu suntem usi de biserica. Daca nu avem sosele, mergem pe unde gasim o portiune unde putem sa ii dam mai tare.
*

rolleyes.gif cool.gif

--------------------
+
adip
post 11 Jun 2008, 14:34
Post #39

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(ionutctn @ 11 Jun 2008, 22:17)
Daca nu avem sosele, mergem pe unde gasim o portiune unde putem sa ii dam mai tare.
Faptul ca nu ai sosele nu e motiv sa-i dai in goarna pe unde apuci. Dar aici era vorba de altceva, de recuperat permisul, ok?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
lucian_v
post 11 Jun 2008, 17:27
Post #40

Membru autentic

QUOTE(ionutctn @ 11 Jun 2008, 14:17)
*

Foarte bine, pana la urma trebuie sa traiasca si stirile de la ora 5....pacat de nevinovati in schimb...in rest avem o tara plina de soferi/fotbalisti si politicieni radmasa.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
ionutctn
post 11 Jun 2008, 19:12
Post #41

Membru cu TDI

QUOTE(lucian_v @ 11 Jun 2008, 17:27)
Foarte bine, pana la urma trebuie sa traiasca si stirile de la ora 5....pacat de nevinovati in schimb...in rest avem o tara plina de soferi/fotbalisti si politicieni  radmasa.gif
*

Am mai spus ca ii dau acolo unde se poate. Nu fortez unde nu e cazul. Daca drumul si traficul permite, atunci poti sa mergi mai tare pe anumite portiuni.

This post has been edited by ionutctn: 11 Jun 2008, 19:13

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
lucian_v
post 11 Jun 2008, 19:14
Post #42

Membru autentic

Nu m-am referit la tine personal, recunosc, si eu o mai calc acolo unde se poate. Poate tu esti unul dintre cei cu capul pe umeri...dar sa stii ca si cei care apar la tv la ora 5 erau convinsi si ei ca acolo se poate smile.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 23:45
Forum Renault